Anlattıklarında kafaya takılacak pek bir şey göremedim şahsen..
Ben de çok katlı binadayım.
Binadaki çoğu insanın birbirini tanıması ve selamlaşıyor olması bana güven veriyor.
Kendi katımdaki komşularımla oturur kalkarım. Bi iki gün sesimiz çıkmasa diğeri merak eder.
Halini hatrını sormaya ziline basar.
Müsait olan diğerini kahveye çağırır. Hatta ayaküstü denk gelen komşular da olursa beraber içilir o kahve..
Çocuğun doğduğunda, kendin için olmasa bile ona oyun arkadaşı bulabilmek için mecburen çevre edineceksin.
Çocuklar birbirlerinin evine gitmek isteyecek, sadece dışarda görüşmek yetmeyecek.
Konu komşulardan taıdığın güvendiğin kişilerle ahbaplık kurmak ilerde çocuğun için de faydalı olur diye düşünüyorum.
Kendi tecrübelerim böyle en azından:)
Fazla samimiyet istemezse, sınırını çizerek ama iletişimi kesmeyerek de sosyalleşebilir insan.
Bu komşu kendine komşu değil hizmetçi arıyor..Birde hemen içeri dalmak ne öyle gerçekten çok ayıp.hayir siz sınırımız olsun diyorsun haklisin
Rahatsız oldugunuz kısımları acık acık soyleyınBende samimiyet verdigimi dusunmuyorum ama bilmiyorum tuhaflar.
Ayricada her ikiside ben bayaaaaa buyuk oldukca buyukkk
Rahatsız oldugunuz kısımları acık acık soyleyın
Çekinmeyin
BizHaklisiniz.
Hayir demeyi ögrenmenin zamani geçiyor gibi.
Biran evvel ögrenmeliyim
biz yazın tasındıgımızda komsumuz eşim çok sever çat kapı gidilsin gelinsin biHaklisiniz.
Hayir demeyi ögrenmenin zamani geçiyor gibi.
Biran evvel ögrenmeliyim
Kendi evim e yetisemiyorum bide komsununkini asla yapmam o kadarda degil cok icli disli olmak bana gore degil arada bir ikramliklar hazirlar kahveye cagiririm oda kafa dengi olani ni Ama dalamaz kimse oyle kafasina istedigi gibi evime arada bende kahve icmeye giderim oda ayda bir sefer denk gelirse cok samimiyet Iyi degil mesafe candirCok merak ediyorum kizlar komsularinizla araniz nasil mesafeniz ne yönde.
Benim yan ve üst komşum var ve asla tahammül edemiyceğim cinsdenler.
Ne mesafeden anliyolar ne tavirdan acaba diyorum hata bendemi.
Olurda kapıda denk gelsek 50 saat lafa tutarlar.
Kış hazirligina yardima yaz temizligine yardıma cağirirlar.
Iki gun gormeseler kapiyi çalip nerelerdesn diyip rahatsz ediyorlar.
Biri hasta oldu hasta dediğimde katarak ameliyati 7 aylik gebe halimle hergun kapimi çalip hemşireligini yaptirdi .
Baktim olacak gbi değil gitmiyorum belkide tavir aldi bilmiyorum.
Eşim le kavga etsek hemen kapi çalar noldu noldu diye.
Bir kaç kere denk geldim.
Akrabalari sey diyorum bu yan komsun mu .
Çok bahsettik senden .
Bla bla bla
Bana gore çok ters.
Zor durum olsa elmden geleni yaparim ama onlarin istedigi cıviklik.
Şimdi ben mi tutucuyum onlar mi farkli....
Az oncede zil caldi eşime actrdim kapiyi uyuyor dedrttim.
Ben acsam dalcaklar iceri yoksa....
Bu katta dört daire var. Çaprazımızdakilere arada yatılı misafir geliyor. Köpekleri var misafirin ve o köpekcik günlerce kapının önüne bağlı şekilde duruyor. Köpeği gelip geçerken seviyoruz uslu, biz rahatsız değiliz ama bazen ağlıyor üzülüyoruz. Ona üşüyor diye şal bırakmıştım küçük yolluk koymuştum altına köpek gidince yıkayıp getirmişler. Tek ilişkimiz bu oldu.Cok merak ediyorum kizlar komsularinizla araniz nasil mesafeniz ne yönde.
Biri hasta oldu hasta dediğimde katarak ameliyati 7 aylik gebe halimle hergun kapimi çalip hemşireligini yaptirdi .
Çok bahsettik senden .
Bla bla bla
Bana gore çok ters.
Bizde 21 daire var hepsi birbiriyle gorusur. Hepsi guler yuzlu. Kafa dengi kisiler ama benden buyukler. Ben cok memnunum.Cok merak ediyorum kizlar komsularinizla araniz nasil mesafeniz ne yönde.
Çok bahsettik senden .
Bla bla bla
Bana gore çok ters.
10 daireli bi binada oturuyorumm kendi evimiz. Hepsini tanirim gorunce selamlasir konusurum. 2 tanesiyle cok samimiyim. Bendende yasca buyukler 40 yaslarindalar ben 25. Evime cat kapi gelirler ama esim yokken esim varsa girmezler. Bende onlara giderim. Ben gitmesemde oglum gitmek ister onu goturur birakirim oynar cocuklarla. Bi yere gidecegim zaman acil isim cikarsa cocuklari birakirimm.bazen 5 dkk ugrim diye giderim yada onlar gelr aksama kadar otururz cay kahve iceriz. Evin bahcesnde yazin biseler yapip yeriz beraber. Biseye ihtiyacim oldugunda onlara gider isterim yada onlarin ihtiyaci olduginda bitane bile olsa o bitaneyi onlara veririm. Yardim istediklerinde giderim ki onlarda gelir. Komsuluk iliskileri onmli bence. Bisey oldugunda ailemden once onlar kosar gelir. Iyiki varlar...
10 daireli bi binada oturuyorumm kendi evimiz. Hepsini tanirim gorunce selamlasir konusurum. 2 tanesiyle cok samimiyim. Bendende yasca buyukler 40 yaslarindalar ben 25. Evime cat kapi gelirler ama esim yokken esim varsa girmezler. Bende onlara giderim. Ben gitmesemde oglum gitmek ister onu goturur birakirim oynar cocuklarla. Bi yere gidecegim zaman acil isim cikarsa cocuklari birakirimm.bazen 5 dkk ugrim diye giderim yada onlar gelr aksama kadar otururz cay kahve iceriz. Evin bahcesnde yazin biseler yapip yeriz beraber. Biseye ihtiyacim oldugunda onlara gider isterim yada onlarin ihtiyaci olduginda bitane bile olsa o bitaneyi onlara veririm. Yardim istediklerinde giderim ki onlarda gelir. Komsuluk iliskileri onmli bence. Bisey oldugunda ailemden once onlar kosar gelir. Iyiki varlar...
walla sana gore tersse onune gecersin. yuz vermemek zor degil. her hafta komsu konusu acmaya devam ya da.
e yararlandirtmayin. agziniz var. òzel hayatnzla insanlar arasndaki cizgiyi belirlemek özel bi yetenek gerektirmiyor.Ya ben şimdiye kadar her ne kadar hoşlanmasamda ayip olur ama kirilmasinlar diye gormezden geliyordum ama sin zamnlarda dank ettibsanki kullanildigimi hissediyorum.
Yumusak yuzumden yararlaniliyor gibi geliyor o yüzden bu aralar taktim
e yararlandirtmayin. agziniz var. òzel hayatnzla insanlar arasndaki cizgiyi belirlemek özel bi yetenek gerektirmiyor.
Benimde samimi olduğum iki komşum var seviyorum onları ben onlara giderim onlar bana :)Bende samimiyet verdigimi dusunmuyorum ama bilmiyorum tuhaflar.
Ayricada her ikiside ben bayaaaaa buyuk oldukca buyukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?