Komşuluk ilişkisi offf

Valla ben de şöyle bir baktım da komşuluğun tadına, ı ıh sarmadı beni de. Çat kapı ay sana gelelim diyorduk, vay yukarda toplandık sen de gel. Öööfffff. Arada sırada akşamları eşli görüşmek güzel olur ama böyle gündüz zırt kapı cırt baca yok gelecektik ay evde miydin hiç bana göre değil. Şöyle şıkır şıkır giren, çıkan bir kadın olamadım gitti. Tuhaflık bende galiba

mesafeli ol ama istersen selamınızi esirgemeyin..Ben bu tarz insanları görünce Allah Allah psikolojisi bozuk galiba diyorum.kv min üst komşusu görüyor kadını,transit geçiyor hızlıca.ay bı selam ver iyi günler diye ne olcak canm:)

nerdeyse apartmanın tamamı dolu karşılaşırsal merhaba der gecerım, arada pasta çörek vs yaparsam sadece karsı komsuma ıkram ederım o da comerttır cok elı bos gerı gelmez bırer kez bırbırımıze gelıp oturmuslugumuz vardır o kadar ben zaten calısıyorum o ev hanımı ama hem yas farkı var hem onunda kendınce gelenı gıdenı oluyor, ben mesafeden yanayım fazla hoş beş olmaya gerek yok bence..

bende çok şansızım komşuluk konusunda okumuş eğitimliler göyaaa , dr
ama adam allahın selamını bile vermekten aciz ,

Gecenin 9unda mı geliyorlar bir de eşiniz evdeyken. gündüz bir nebze anlarım da o saatte ne alaka. Bazı insanlar hiç bişeyden çekinmez,düşünmezler. Ananemin komşusu da böyledir yaşlı kadın. Kapıda 50 çift ayakkabı olsun misafir olduğunu görür genede çalar kapıyı gelir. Hayır ne işin var senin misafirlerin olduğu evde çatkapı geliyorsun.

Kimsenin kimseye tahammülü yok artık. Kimse rahatı bozulsun istemiyor, ben de dahil. Çünkü değmiyor. Şurada yüzünüze gülüyorlar, şurada dedikodunuzu yapıyorlar. İkram beğenmiyorlar. Hangi samimiyete güvenip kimle görüşeyim? Bir de yaşı kaç olursa olsun tarzlar uyuşmuyorsa insan karşısındakinden birşey anlamıyor. Herkes ayrı telden çalınca görüşmenin de tadı olmuyor. E zorum ne o zaman?

Tat kacirmayacak insanlar bulmak lazim. Anlasamadigin insanla gorusmenin anlami yok benim bi komsum vardi surekli gelirdi sabah 10 da aksam 7 8 de bide erkege cikmazdi carsafli kendisi. O geldiginde esimi baska odaya almak zorunda kaliyodum esimdr kiziyodu ben evdeyken gelmesn diyodu ama gelde anlat. Neyseki tartistik baska konudanda ayagi kesildi cok sukur. Yani demem o ki iyi anlasabilcegn insan olunca komsuluk yapmakda bi sikinti gormuyorm ben. Bnm iki tanr komsum var onlarla gidip gelrm anlasabildigm ixin

Valla 10 numara bir binamız var.
6 7 kişi mesafeli bir komşuluk ilişkimiz var.
Gidiyor geliyorz görüşüyoruz ama herkes mesafeli, tam istediğim.
Öyle langırr lungur bir ilişki değil.

Ben darlanırım zaten haddi aşarlarsa, çat kapı vakitli vakitsiz gelinse, sürekli verici olmam beklenir, kullanılırsam tepki verir uzaklaşırım.
Siz de öyle yapın. İnsanın kendi evinde rahat etmesi komşuluk ilişkisine bağlı valla.
Diken üstünde oturuyorsunuz evde resmen.
Olmazki...
Koyun mesafeyi, ne düşünürlerse düşünsünler. Bazı insanlara iyilik yaramaz, suistimal ederler, kan emici gibilerdir. Boşverin.

ben gitmiorum. onlarda bana gelmez. disarda karsilasirsam konusuruz. işim varsa soylerim susarlar.
cok ısrar eden bı komşum vardı dum duz soyledim. sen bana gel deme cunku benım tarzım degıl .

sizi tenzih ederek diyorum sizinkiler olayı aşmışlar ama ne ara bu hale geldik ya bazıları merhaba merhaba diyor şahsen ben karşı komşum olsun alt yan her neyse biraz samimi olmak isterdim arada bi kahveye gitmek akşam eşimle oturmaya gitmek bunlar kötü şeyler değil ki evde tuz olmuyo yeri geliyo komşudan alıyoruz. Burdaki bazı zihniyetteki insanlar yarın öbürgün evde tek kalıp hastalanınca ölsek kimsenin haberi olmaz diye dert yanarlar

Neredeyse 1 senedir yeni evliyim evime kimseyi çağırmadım bende gitmedim onlara acaba ayıp mı oluyor diye düşünüyordum ama bu üst üste acılan komşu konularından sonra en iyisini yapmışım diyorum

bence fikriniz çok yanlış sınır koyarak samimi olmak en doğrusu böyle böyle insanlığımızdan ödün veriyoruz

Ya bende komsulik iliskisini seweim aslnda ama belli ölçulerde .
Mesela bir tane daha komßum var onunla mesafemiz durußumuz güzel çunku oda benim gibi cıvikliklikdan hoslanmiyor.
Arada bir çay kahve için gider geliriz.birsey eksik olur rica ederim oda ayni şekilde.
Hastalndim 3 ay yattim karsiliksz her gun allh razi olsun bir mecburiyeti olmadigi halde hergun yemeğimi getirdi mesela.
Ama bu bahsettgm komsularim olayi farkli boyuta taşiyorlar rahatszligim ondan

Ben ilişkiler de belirli bir mesafeden yanayım.. Gördüğüm de, hal hatırını sorarım. Sıcak davranırım.. Arada bir kahveye gelmesini de isterim.. Ama benim müsait olduğum zamanda ve haberli olarak.. Ama malesef oturduğum apartmanda ki komşularım; elini versen, kolunu kaptıracağım cinslerden.. Bana hep sana geleceğiz, geleceğiz diyorlar.. Yarım ağız buyrun gelin diyorum ama davetkar davranmıyorum. Biliyorum ki, kabul etsem, benden çıkmazlar. Her gün gelirler.. Bu yüzden mesafe candır.. Ayda, yılda gelsin.. Başımın üstünde yeri var, ama her gün her gün kabul edemem.. ( bu arada da ne kadar çok dertliymişim )

İşte evet, kafalar uyacak. Benim de var öyle komşularım, kadınlı erkekli asla görüşmezler. E ben de onlarla anlaşamıyorum, erkekler de olunca değişik şeylerden de laf açılıyor, zaman geçiyor. Ama yaşıtım olmasa da tarz olarak uyduğumuz, aynı kafadan olduğumuz insanlar olsa tabii ben de severim. Ama yine de mesafeden yanayım. Sürekli gelip gelip dalmayacak. İş cıvıklığa döndü mü illa bi vukuat da olur çünkü.

Yanlış hatirlamiyosam sürekli seni gözüne damla damlatman için çağırıyordu komşun önceki konunda. Bence açık açık konuş ve rahatsızlığını dile getir ykoşa bebek olunca bide bebek sevmeye diye gelip coreklenirler

tam da bunu demek istedim işte doğrusu bu mesafe koyarak samimi olmak ama malesef şimdilerde öyle insanlar var ki neler duyuyoruz evde ve müsait olduğu halde kapıyı açmayan görüp görmemezlikten gelen daha niceleri böyle olmamalı yazık insanlık nereye gidiyor...

Ewet ta kendisiyim
Vallahi ondan korkmuyor değilim simdiden kızi diyor ayyy bi dogsun sizden cikmam diyeee

Insanligin gidisatini yine insanlar belirliyor.
Bu dedigim komsularimdan oturu bende bazan aiyorum kapiyi çunku gebeyim dinleniyor olablrim useniyor olabilirim uyuyor olabilirim onlar bunlari dusunmuyor sa pekala benmde açmama gibi bir luksum var diye düsunuyorum kapiyi
Ama dedihm gbi istisna lar ıcin gecerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…