mesafeli ol ama istersen selamınızi esirgemeyin..Ben bu tarz insanları görünce Allah Allah psikolojisi bozuk galiba diyorum.kv min üst komşusu görüyor kadını,transit geçiyor hızlıca.ay bı selam ver iyi günler diye ne olcak canm:)Apartmandaki komsulari yolda gorsem tanimam.
Apartmana girip cikarken karsilasiyorum erkek,bayan, cocuk, dogru duzgun yuzlerine bile bakmiyorum kim.kimdir diye.
Annem bana geldiginde alt ust komsulara biseyler sorar,birsey ikram eder .
Ama.ben komsuluk sevmiyorum niye bilmiorum ama oyleyim calistigim icin birde kiz kardesim bir ust sokakta annem bir mahalle asagida ondan belki gerek duymuyorum.
nerdeyse apartmanın tamamı dolu karşılaşırsal merhaba der gecerım, arada pasta çörek vs yaparsam sadece karsı komsuma ıkram ederım o da comerttır cok elı bos gerı gelmez bırer kez bırbırımıze gelıp oturmuslugumuz vardır o kadar ben zaten calısıyorum o ev hanımı ama hem yas farkı var hem onunda kendınce gelenı gıdenı oluyor, ben mesafeden yanayım fazla hoş beş olmaya gerek yok bence..Cok merak ediyorum kizlar komsularinizla araniz nasil mesafeniz ne yönde.
Benim yan ve üst komşum var ve asla tahammül edemiyceğim cinsdenler.
Ne mesafeden anliyolar ne tavirdan acaba diyorum hata bendemi.
Olurda kapıda denk gelsek 50 saat lafa tutarlar.
Kış hazirligina yardima yaz temizligine yardıma cağirirlar.
Iki gun gormeseler kapiyi çalip nerelerdesn diyip rahatsz ediyorlar.
Biri hasta oldu hasta dediğimde katarak ameliyati 7 aylik gebe halimle hergun kapimi çalip hemşireligini yaptirdi .
Baktim olacak gbi değil gitmiyorum belkide tavir aldi bilmiyorum.
Eşim le kavga etsek hemen kapi çalar noldu noldu diye.
Bir kaç kere denk geldim.
Akrabalari sey diyorum bu yan komsun mu .
Çok bahsettik senden .
Bla bla bla
Bana gore çok ters.
Zor durum olsa elmden geleni yaparim ama onlarin istedigi cıviklik.
Şimdi ben mi tutucuyum onlar mi farkli....
Az oncede zil caldi eşime actrdim kapiyi uyuyor dedrttim.
Ben acsam dalcaklar iceri yoksa....
Tat kacirmayacak insanlar bulmak lazim. Anlasamadigin insanla gorusmenin anlami yok benim bi komsum vardi surekli gelirdi sabah 10 da aksam 7 8 de bide erkege cikmazdi carsafli kendisi. O geldiginde esimi baska odaya almak zorunda kaliyodum esimdr kiziyodu ben evdeyken gelmesn diyodu ama gelde anlat. Neyseki tartistik baska konudanda ayagi kesildi cok sukur. Yani demem o ki iyi anlasabilcegn insan olunca komsuluk yapmakda bi sikinti gormuyorm ben. Bnm iki tanr komsum var onlarla gidip gelrm anlasabildigm ixinKimsenin kimseye tahammülü yok artık. Kimse rahatı bozulsun istemiyor, ben de dahil. Çünkü değmiyor. Şurada yüzünüze gülüyorlar, şurada dedikodunuzu yapıyorlar. İkram beğenmiyorlar. Hangi samimiyete güvenip kimle görüşeyim? Bir de yaşı kaç olursa olsun tarzlar uyuşmuyorsa insan karşısındakinden birşey anlamıyor. Herkes ayrı telden çalınca görüşmenin de tadı olmuyor. E zorum ne o zaman?
ben gitmiorum. onlarda bana gelmez. disarda karsilasirsam konusuruz. işim varsa soylerim susarlar.Cok merak ediyorum kizlar komsularinizla araniz nasil mesafeniz ne yönde.
Benim yan ve üst komşum var ve asla tahammül edemiyceğim cinsdenler.
Ne mesafeden anliyolar ne tavirdan acaba diyorum hata bendemi.
Olurda kapıda denk gelsek 50 saat lafa tutarlar.
Kış hazirligina yardima yaz temizligine yardıma cağirirlar.
Iki gun gormeseler kapiyi çalip nerelerdesn diyip rahatsz ediyorlar.
Biri hasta oldu hasta dediğimde katarak ameliyati 7 aylik gebe halimle hergun kapimi çalip hemşireligini yaptirdi .
Baktim olacak gbi değil gitmiyorum belkide tavir aldi bilmiyorum.
Eşim le kavga etsek hemen kapi çalar noldu noldu diye.
Bir kaç kere denk geldim.
Akrabalari sey diyorum bu yan komsun mu .
Çok bahsettik senden .
Bla bla bla
Bana gore çok ters.
Zor durum olsa elmden geleni yaparim ama onlarin istedigi cıviklik.
Şimdi ben mi tutucuyum onlar mi farkli....
Az oncede zil caldi eşime actrdim kapiyi uyuyor dedrttim.
Ben acsam dalcaklar iceri yoksa....
Neredeyse 1 senedir yeni evliyim evime kimseyi çağırmadım bende gitmedim onlara acaba ayıp mı oluyor diye düşünüyordum ama bu üst üste acılan komşu konularından sonra en iyisini yapmışım diyorum
sizi tenzih ederek diyorum sizinkiler olayı aşmışlar ama ne ara bu hale geldik ya bazıları merhaba merhaba diyor şahsen ben karşı komşum olsun alt yan her neyse biraz samimi olmak isterdim arada bi kahveye gitmek akşam eşimle oturmaya gitmek bunlar kötü şeyler değil ki evde tuz olmuyo yeri geliyo komşudan alıyoruz. Burdaki bazı zihniyetteki insanlar yarın öbürgün evde tek kalıp hastalanınca ölsek kimsenin haberi olmaz diye dert yanarlar
Tat kacirmayacak insanlar bulmak lazim. Anlasamadigin insanla gorusmenin anlami yok benim bi komsum vardi surekli gelirdi sabah 10 da aksam 7 8 de bide erkege cikmazdi carsafli kendisi. O geldiginde esimi baska odaya almak zorunda kaliyodum esimdr kiziyodu ben evdeyken gelmesn diyodu ama gelde anlat. Neyseki tartistik baska konudanda ayagi kesildi cok sukur. Yani demem o ki iyi anlasabilcegn insan olunca komsuluk yapmakda bi sikinti gormuyorm ben. Bnm iki tanr komsum var onlarla gidip gelrm anlasabildigm ixin
Ya bende komsulik iliskisini seweim aslnda ama belli ölçulerde .
Mesela bir tane daha komßum var onunla mesafemiz durußumuz güzel çunku oda benim gibi cıvikliklikdan hoslanmiyor.
Arada bir çay kahve için gider geliriz.birsey eksik olur rica ederim oda ayni şekilde.
Hastalndim 3 ay yattim karsiliksz her gun allh razi olsun bir mecburiyeti olmadigi halde hergun yemeğimi getirdi mesela.
Ama bu bahsettgm komsularim olayi farkli boyuta taşiyorlar rahatszligim ondan
Yanlış hatirlamiyosam sürekli seni gözüne damla damlatman için çağırıyordu komşun önceki konunda. Bence açık açık konuş ve rahatsızlığını dile getir ykoşa bebek olunca bide bebek sevmeye diye gelip coreklenirler
tam da bunu demek istedim işte doğrusu bu mesafe koyarak samimi olmak ama malesef şimdilerde öyle insanlar var ki neler duyuyoruz evde ve müsait olduğu halde kapıyı açmayan görüp görmemezlikten gelen daha niceleri böyle olmamalı yazık insanlık nereye gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?