- 10 Kasım 2012
- 264
- 79
Ii geceler. Bugün evimde misafir vardı 15 kişi falan. Alyans ve tek taşım mutfakta bulaşık deterjanı fln koyulan aparatın yüzük koyma yerindeydi. Mutfağa girip çıkan 5 kişiydik. 2 çocuk yetişemezler. 1 akli dengesi bozuk abla 2 yetişkin komşum ve ben. Önce abladan şüphelendik aldı bi yere fln mı koydu diye. Yetişkin olan komşumun birine güveniyorum ona dedim yüzükler yok. O da abladan şüphelendi ona sordu sonra ablanın yanındaki komşumu çağırıp durumu izah ettik eşyalarını aradı ona sordu. Yok diyor görmedim diyor. Diğerlerine ayıp olmasın diye konuyu kapadık. Az kişi kalınca bilmeyen 2 kişiye anlattık biri mutfağa giren kız diğeri annesi. Kızın duyunca tepkisi geçen hafta benimkide kayınvalidemin orda kayboldu oldu. Sonra gittiler evi aradım yok akli dengesi bozuk ablanın abisi aradı komşu kızı bunu yapan dedi daha önce olayı varmış bu tarz. Biraz daha konuşma geçti. Neticede yüzüklerim yok. Alanın geri getirmesi için bir dua var mı? Yarın hocamıza soracağız ama şuan uyuyamıyorum nolur bana yardımcı olun. Varsa bir dua yazın Allah rızası için