Komşum bayat pasta getiriyor

zllnaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
488
467
123
İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktı :( Çöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?

İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktı :KK43: Çöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
Kurt çıktığını söyleyin mutlaka,patiseride genelde bir haftadan önce atılmaz bu tür şeyler.....

Kurt çıktığını söyleyecektim ama bir türlü söyleyemedim hep kırılır diye düşünüyorum.
Hipokrat yeminini bozmuş gibi hissettim biran:),çalışma şartlarını biliyorum ve kurtlanması için epey bir zaman geçmesi gerekli;yani az boz değil,eminim komşunuzda atılmasına karşı olduğu için getiriyordur ama güzel bir dille mutlaka söyleyin zaten artık temkinli olup getirmeyecektir:))))

Bir daha ki getirmesinde zahmet ediyorsun çok teşekkür ederim ama pasta ve hamur işiyle çok aramız yok de.

Kibarca bizim evde yenmiyo canim diyeblrsn zorlami alicaksin anlamadm...oda anlar heralde

İyi akşamlar herkese. Komşumun eşi pastanede çalışıyor dolayısıyla evlerinde sürekli kuru pasta, kek vs. oluyor. Her hafta muhakkak banada kuru pasta getiriyor tamam sağolsun bizide düşünüyor fakat getirdiği pastalar bayat oluyor yiyemiyoruz. Sanırım eşi satılmayan kalan pastaları getiriyor. Dün yine getirdi eşim getir ben yerim dedi inanamayacaksınız ama kuru pastanın içinden kurtçuk çıktı :KK43: Çöpe yiyecek atınca kendimi kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım getirme desem kırılır mı?
Biz yemiyoruz kaliyo getirmeyin diye tatli dille söyleyin bende çope atinca vicdanim sızliyo israf yani

Back
X