- Konu Sahibi yamukprenses
taklitler aslını yaşatır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etsin, ne olacak?
Ergenlikte olurdu böyle arkadaşlarım beni taklit ediyor diye söylenmeler.
Sizde görmüş, beğenmiş, aynısını yapmıştır.
Ya da taklit ediyordur gerçekten.
Konusu yapılacak kadar önemli mi?
yuhhh artık diyorum kızlarrr,birbuçuk ay kadar önce bisiklet almıştım,yaz geliyor arasıra binerim diye,yada eşim kısa mesafelere(market vs...)gitsin gelsin diye.bugün akşamüstü eve geldiğimde birde ne göreyim dışarıda bisiklet sürüyor,yeni almış,hemde kırmızı beyaz benim bisikletimin renginden,yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum artıkbu kadarda olmaz yani,git başka renk al bari....
kadını zaten bu son koltuk döşeme olayından sonra evime hiç almadım,1 kere gelmek istedi zaten müsait değildim,sonrada ben sezon başladığı için çalışmaya başladım kendi işimizde.ya bu kadını artık evime almak istemiyorum ama bunun içinde eve almamazlık olmaz,kimseyle kötüde olmak istemiyorum fakat bu durumlar canımı sıkıyor,hayır farklı apartmanlarda olsak neyse ama ikiz gibi herşeyimizde aynı olmazki,hem de benden görüp görüp utanmadan yapıyor,ha bişeyde demiyor,bak senden gördüm beğendim falanda yok.sinsi şeyyyy
2 ay sonra yeni araba alıcaz,bu kadın kendi arabasını kocasına sattırır bizimkinin aynısını alır mazaallah,olurmu olur,arabayı nereye saklasamda göstermesem acaba![]()
merhaba arkadaşlar,şu an oturduğumuz evi 2 sene önce aldık ve eve taşınmadan önce içini güzelce yaptırdık.konu şu;alt komşum var,sanırım 8 senedir burada kiracı olarak oturuyor.evime ne yaptıysam aynısını yapmaya çalışıyor ve bu benim canımı nedense çok sıkıyor,belki basit bişey ama ben yinede bu duruma gıcık oluyorum.mesela mutfağıma bişey almıştım ama onda yoktu,gitmiş onun aynısından almış.balkonuma çiçekler ektim,bu sene oda aynı şekilde ekmiş ama daha önce hiç yapmıyordu.oturma odamı şu kir tutmayan kumaşladan acı kahve rengi kumaşla kaplatmıştım bugün o da aynı renk aynı kumaşla kaplatmış,kapı eşiğimde nazar boncuğu stecker var,oda gitmiş aynısından almış yapıştırmış,koridorumda yine kelebekli steckerim vardı oda gitmiş daire şeklinde olanını misafir odasına yapıştırmış ve buna benzer bir sürü şey,bilmiyorum çokmu büyütüyorum ama bu durum nedense canımı çok sıkıyor.
yuhhh artık diyorum kızlarrr,birbuçuk ay kadar önce bisiklet almıştım,yaz geliyor arasıra binerim diye,yada eşim kısa mesafelere(market vs...)gitsin gelsin diye.bugün akşamüstü eve geldiğimde birde ne göreyim dışarıda bisiklet sürüyor,yeni almış,hemde kırmızı beyaz benim bisikletimin renginden,yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum artıkbu kadarda olmaz yani,git başka renk al bari....
kadını zaten bu son koltuk döşeme olayından sonra evime hiç almadım,1 kere gelmek istedi zaten müsait değildim,sonrada ben sezon başladığı için çalışmaya başladım kendi işimizde.ya bu kadını artık evime almak istemiyorum ama bunun içinde eve almamazlık olmaz,kimseyle kötüde olmak istemiyorum fakat bu durumlar canımı sıkıyor,hayır farklı apartmanlarda olsak neyse ama ikiz gibi herşeyimizde aynı olmazki,hem de benden görüp görüp utanmadan yapıyor,ha bişeyde demiyor,bak senden gördüm beğendim falanda yok.sinsi şeyyyy
2 ay sonra yeni araba alıcaz,bu kadın kendi arabasını kocasına sattırır bizimkinin aynısını alır mazaallah,olurmu olur,arabayı nereye saklasamda göstermesem acaba![]()
konuyu okuyup son mesajda bunu görünce yattım yerlere gülmektenBenim çok zevkli bir komşum var, gerçekten örnek alıyorum kendisini ve lendisine de bunu söylüyorum.
Geçenlerde gördüm balkona çiçekler ekmiş, nasıl güzeller, rengarenk. Kızım bile dedi ki "anne bizim balkonda da olsa, ne güzel koklardık".
Ama ben de hiç yetiştiremem, yani o çiçekler nasıl büyüyor öyle, güzelce açıyor, hiç anlamam. Komşuma dedim ki "balkondaki çiçeklerine hayran kaldık ana-kız, ama biz büyütemeyiz, biliyorum kendimi". "İpekcim ben de hazır aldım zaten, kendim büyütmedim" dedi ve aldığı yeri tarif etti. Hemen o gün gittik aldık aynılarından, bizde koyduk balkona.
Kapısına da nazar boncuklu sticker yapıştırmıştı, "nereden aklına gelir böyle hoş fikirler" dedim, aynısından bana da almış, gelmiş kapıma yapıştırmış, valla sağolsun
Bu sıralar da salon perdelerine özeniyorum kendisinin.. Boncuklarla süslemiş, "doğum iznine ayrılınca benim perdelere de yapar mıyız" dedim, "tabi yaparız" dedi, sevindim.
Yoksa sen o komşum musun..
İçten içe bana kızıyor, ama belli etmiyor musun..:44:
Benim çok zevkli bir komşum var, gerçekten örnek alıyorum kendisini ve lendisine de bunu söylüyorum.
Geçenlerde gördüm balkona çiçekler ekmiş, nasıl güzeller, rengarenk. Kızım bile dedi ki "anne bizim balkonda da olsa, ne güzel koklardık".
Ama ben de hiç yetiştiremem, yani o çiçekler nasıl büyüyor öyle, güzelce açıyor, hiç anlamam. Komşuma dedim ki "balkondaki çiçeklerine hayran kaldık ana-kız, ama biz büyütemeyiz, biliyorum kendimi". "İpekcim ben de hazır aldım zaten, kendim büyütmedim" dedi ve aldığı yeri tarif etti. Hemen o gün gittik aldık aynılarından, bizde koyduk balkona.
Kapısına da nazar boncuklu sticker yapıştırmıştı, "nereden aklına gelir böyle hoş fikirler" dedim, aynısından bana da almış, gelmiş kapıma yapıştırmış, valla sağolsun
Bu sıralar da salon perdelerine özeniyorum kendisinin.. Boncuklarla süslemiş, "doğum iznine ayrılınca benim perdelere de yapar mıyız" dedim, "tabi yaparız" dedi, sevindim.
En azından beğendiğini paylaşsa samimiyetini hissedeceksin,belki de fikir de verirsin.
Insanları anlamak zor.
Benim çok zevkli bir komşum var, gerçekten örnek alıyorum kendisini ve lendisine de bunu söylüyorum.
al tabiiki canım,mesela bizde arabada var ama dediğin gibi,sıcakta yürüsen yürünmez,arabaya binsen binilmez,kısa mesafeler için bisiklet iyi oluyor,hemde spor yaparsın.Kızdırmak için yazmıyorum, inan ki..
Ama bisiklet aldım kısa mesafeler için demişsin ya..
Ben de markete giderken hep zorlanıyorum, senin yazdığını okuyunca "ya aslında doğumdan sonra ben de alsam ya bi bisiklet" diye geçti aklımdan. Daha önce hiç aklıma gelmemişti. Arabalık yol değil, yürümelik yol değil. Ama tam bisikletlik yol, vallahi sağolasın arkadaşım..
Demek akıllı, fikirli bi kadınsın, zevklisin ve örnek oluyorsun etrafına.
Kötü niyet arama bence. Ha ama sana beğenisini iletse fena olmaz, orada haklısın.
konuyu okuyup son mesajda bunu görünce yattım yerlere gülmekten
olurmu olur valla
ama sendeki durum sanki biraz farklı sen güzel olanı dile getirmişsin karşındakini sana elinden geldiğince yardım etmeye çalışmış
açıkcası yıllar önce bu tarz bir hikaye kaleme almıştım
şöyle bir apartmanın karşısına geçip baktığınızda en az 2 dairenin perdesi, panjuru, balkon süslemesi v.s. birebir aynıdır
içlerini düşenemiyorum bile
konu sıkıcı benimde fikirlerim devamlı çalınıyor olsaydı kişiyi eve sokmaz sohbetimide en aza indirirdim
kıskançlıktan başka bir şey değil
benimde beğendiğim bir şeyler olur ama bunu kişiye direk söylerim şu çok güzelmiş nerden aldın kız v.s. diye
he alırmıyım almam ama onun fikrinden kendime başka bir fikir üretirim![]()