engelleyemiyorsun ne yazı ki

benim de en yakın arkadaşım bu şekildeydi,
alışverişe çıkıyorduk o elbise alıcak ben hırka diye planlıyorum
elbiselere bakarken ben bir hırkaya bakıyordum geldi o da baktı aldı benim inadıma ben de aldım inadına zaten alıcaktım o alıyor diye vazgeçerim sandı heralde.
birgün kemer alırım ertesin gün nerdeyse aynısı belinde,
bir gün aa beyaz kot ne güzel der, ertesi gün kendi almış.
hatta ben kışım kahve çizmelerimle giyerim yağmurlu olmayan günlerimde, benden başka giyen yoktu hiç, herkes kışın beyaz giyilir mi fln der ya,
ertesi gün hop arkadaşım aynı kombinasyonla.
yaklaşık 1 yıl kadar ben ne giydiysem ertesi gün aynı renk ve benzer kombinasyonunu giydi, gardroplarımız aynı oldu bu arada benzer şeyleri ala ala.
bi ara kafayı yiyordum resmen, insanlar fark etmiyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım.
sevgilimle fln gülüyorduk artık, ama insan gülse de sinir oluyor yüzsüzlüğüne.
laf sokucaktım sokamadım sevmem ben öyle şeyleri tiksindim uzaklaştım kendisinden çünkü herşeyimi inceleyip kopya ediyordu artık çok sıkıldım
oje rengime kadar yani öyle diyeyim size,
en son kıvırcık saçları var onun, benimse düz yandan perçemli aralarda sarılar vardır,
bir gün geldi saçlarına sarılar attırmış, düzleştirmiş, aynı benim saç çüş dedim artık bir insan bu kadar kopyacı olur.
sonra da gülmeye başladım yaptıklarına, sinir olmaktansa acıdım ona, yani herkes bişeylere özenir
ama bu kadar birebir kopya ediyorsa gerçekten bir problemi vardır demek ki,
sonra abuk subuk şeylerimi kötülemeye fln başladı sevgilime sarktı fln iyice nefret ettim uzaklaştım,
hala daha bi yerde buluştuk mu saçımı başımı küpemi gözümü fıldır fıldır inceler rahatsız eder beni.
aman uzak dursun. siz de gülün geçin, ne zevkli kadınım herkes beni taklit ediyor deyin, kolay iş değildir bu derece taklit edilmek demek pek populer özenilen bir kadınsınız

ayrıca taklitler asıllarını yaşatır asla unutmayın