- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Verirdim yine ama utusunun ne zamn gelecegi belli degil benimkini de bozarsa onada sahip cikmyacak kusura bkma deyip gecistirecek eminim .. kullanildgmi hissettim sankiKonusmasin tayinciymis zaten gider 3 5 seneye.Bugun utu bozulur yarin sac kurutma makinesi hepmi size guvenecek.
Bu hic aklima gelmedi dogru soyluyorsunuzORtak internet almak yasak
Kaldı ki tanımadığınız insanlara nasıl güveniyorsunuz?
Ya o astsubayın terör örgütüyle bağlantısı olsa sizin internetten bir şeyler çevirse?
Al başına belayı.
Sizi kullanmak istemişler
Boşver
O konuşsa bile senin konuşmaman lazım
Odemeler bna kalacakti :))Doğru hissetmissin seni kullanmış zaten. Kendileri de alabiliyormus işte internet. Gittikleri yere nakil ederlerdi. Sen ona guvenip 24 ay taahhüt yapıp onlar gittiğinde ne olacaktı
Bu hic aklima gelmedi benim .. bir kere telfunm bozulmstu garantiye gonderdim kullanmalik telfn vermisti bna esininmis annem aramisti konusurken ses yanki yapiyordu sanki derinden geliyor gbiydi bnde geri vermistim ne olur ne olmaz asker telfnu diye bsey olur sonra bnde kullanmis olurum ortalik zaten allak bullak ama internt hc aklima gelmediortak internet kullanımı çok tehlikeli geliyor bana artık..ne kadar tanıdım sansa da insan kimin ne olduğunu ne için interneti kullandığını bilemeyiz..artık eve gelen misafirlere bile vermiyoruz biz şifremizi kullanmaları için..düşünsene ıp adresi senin adına..sıkıysa ispatla masum olduğunu..
En ufak seye kıriliyorlar kendilerine hep iyi davranilsin tamam denilsin ama siz ne kdar kırilmasin olsun deyip idare edin gelin gorun ki en ufak bi sozde suratina bakmayip birde sanki sz sucluymusunuz gbi davraniyorlar .. nedn iyilk varken kotuluk oluyor tercih anlamiyorum gercektenGecen gun komsumun oglu bebegimi ellerinden opuyordu kizimda dis cikariyo elleri hep agzinda oglum ellerinden opme okullarda el ayak agiz hastaligi varmis annen soyledi banada dedim kadin darildi bi kac kere aradim dunde sildim gitti manyak dolu yani etraf srni kullanamadi ya o yuzden yapmistir bosver
Yok zaten gorusmuyorum artik bnde bakmyorum suratina o knusmamaya basladi baslayaliZor durumda komşundan yardım istersin o ayrı ama bu tipler insan kullanan türünden. Bir de suçunu bastırmaya çalışıp üste çıkmak istiyor. Görüşmek istemiyorsa bosverin kurtulmuşsunuz işte çok basiniz agrimadan. Üstelik ortak internet çok sıkıntılı aman ha hickimseyle gerek yok böyle bir risk almaya. Artık çok cazip interneti bol hat paketleri var.
Dostu alışverişte gör diye boşa dememişler.Yok zaten gorusmuyorum artik bnde bakmyorum suratina o knusmamaya basladi baslayali
Aslinda hakediyor olabilir ama bn yinede yapamam oyle bsey amaan ne yaparsa yapsin zaten gorusmuyoruz ama bsey derse o zamn cvbni veririm mutlakaÜç kuruşluk ütü için kendine laf ettiren, eşinin maaşı 4 bin lirayken elin adamından gidip internet dilenen böyle tamahkar insanları sevmiyorum. Kısa günün karı düşüncesiyle yaşıyorlar. Bence o mesaj az bile. Ben olsam açık açık her şeyi yazardım. Geç kalmış da sayılmazsınız. Madem konuşmuyor, trip atıyor, döşeyin bir mesaj daha...
Artik bayagi bir mesafe var zaten aramzda ilkokula giden bir oglu var cocuk bile knusmuyor beni gordgu zamanSizde bir gariplik yok.
Mesafeli olun bununla, kahvenizi de bir başınıza için daha iyi.
Baş ağrısı insan sevmem
Egolari arsa cikmisda o yuzden artik ben kimseyi poh poh lamiyorum zaten iki cocuguma zor yetiyorum bide milletin kapsiyle ugrasamam buradaki arkadaslarim daha kiymetli derdimi dinler yargilamaz coguEn ufak seye kıriliyorlar kendilerine hep iyi davranilsin tamam denilsin ama siz ne kdar kırilmasin olsun deyip idare edin gelin gorun ki en ufak bi sozde suratina bakmayip birde sanki sz sucluymusunuz gbi davraniyorlar .. nedn iyilk varken kotuluk oluyor tercih anlamiyorum gercekten
ütünü al. o komşunla bir daha görüşme. böyle komşu mu olur be...Merhaba arkadaslar 7-8 ay once karsi daireme komsum tasindi onceleri gidis gelis yapmadim pek biraz cekingenim o konuda rahatsiz olur mu olmaz mi diye sadece kapida gordugum zaman merhaba naslsin vs konusurdum bu kadardi sonra birgun kahveye cagirdi beni peki dedim gittim oylece gidis gelis basladi iyiydik bir sorun yoktu aramizda sonra birgun kahveye cagirdim komsumu yine konusuyorduk oyle havadan sudan bna dediki internet almayi dusunur musun evine .. bnde dusunurum ama odemelerimiz de cok o yuzden alamadik dedim beraber ortak alalim bnim esim basvurmuyor ( esi astsubay dewamli tasinma sorunlari oluyormus o yuzden esi ugrasamam onun adres degisikligi vs oluyor demis ) senin esinle knussan alsa beraber kullansak ortak odesek dedi bnimde aklima yatti tamam konusurum dedim konustum esimle olur dedi telefonla aramis basvuru yapmis gelecegiz demisler anlattim oylece internt beklemeye basladik ama surekli komsum hergun soruyor internt ne zamn geleck nedn gelmedi esine sor esine sor bunaldim iyice esime soyledim surekli soruyor bir arayip sor diye aradik telfnla basvuru oldgu icn donus uzun zamn aliyor dediler esimnde isini birakip gidip basvurmasi zor o yuzden elden basvuru yapip form dolduramadi komsuma anlattim bu durumi esini yollamis bir degil iki degil adam surekli dukkana gidip soruyorms internt ne oldu gidp basvuruyu elden yapsan diye sonra yine birgun komsum delirtti bni yanimda arayip sor dedi bnde ayip olmasin diye aradim esimi bagrdi bna bu ne yaa bir haftadr surekli soruyorsunz esi de geliyor surekli gelecegz dediler ne acelenz var is gucum var benim ugrasamm yeter deyip kapadi telfnu bnde bsey demedim isi varms su an dedim komsuya sonra gidip komsum basvurmus esini ikna edip neyse bn bsey demedim biz kendi basvurumuzu iptal ettik sifre istedim ortak kullanicagz diye knusuldu cnku vermedi ve bi esime sormam lazim dedi bn tmm dedim ve bir dha o knuyu hc acmadim o da kullanin yada kullanmayin demedi zaten .. bu olaydan bir hafta sonra bir aksam zil caldi utunu kullanmaya verebilir misin benimkini oglum dusurmus almayacagm ütu annem tatile gelirken getirecek bir utu bna ( annesinin ne zamn gelecegi de belli degil belki yaza gelir) o zamana kdar komsumdan kullanirim dedim anneme dedi bnde kasimi kaldrdim kullanmalik al simdi dedim 4 5 gun sonra yine istedi utuyu verdim sonra utuyu vermeye gelince aldim msj attim bir saat sonra abla kusura bakma bu benim ikinci ütum ( ilk utum kirildi ) bunu da annem verdi annemin elektronik esya ne olur ne olmaz kirilma dedim cvp atmadi normalde knusurduk msjla o gunden bu gune de yuzume bakmiyor bn kendimi bir garip hissediyorum acaba ayip mi ettim szce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?