komsum benimle konusmuyor sizce ben mi haksizim

Bu hic aklima gelmedi dogru soyluyorsunuz

Bu hic aklima gelmedi benim .. bir kere telfunm bozulmstu garantiye gonderdim kullanmalik telfn vermisti bna esininmis annem aramisti konusurken ses yanki yapiyordu sanki derinden geliyor gbiydi bnde geri vermistim ne olur ne olmaz asker telfnu diye bsey olur sonra bnde kullanmis olurum ortalik zaten allak bullak ama internt hc aklima gelmedi

Bence kimseyle ortak net kullanmayin , ne olur ne olmaz hatta 15 temmuzda bile ortak kullanımlardan alınan ınsanlar oldu( girdikleri sayfa vs yüzünden kimin ustuneyse ona kalıyor)
Ütü konusunda haklısın hadi 1 verdin ama kadin senle ortak kullanmak istemiş, esi tayinciyse taşınıyor yani internet sorun değil

Gecen gun komsumun oglu bebegimi ellerinden opuyordu kizimda dis cikariyo elleri hep agzinda oglum ellerinden opme okullarda el ayak agiz hastaligi varmis annen soyledi banada dedim kadin darildi bi kac kere aradim dunde sildim gitti manyak dolu yani etraf srni kullanamadi ya o yuzden yapmistir bosver

Zor durumda komşundan yardım istersin o ayrı ama bu tipler insan kullanan türünden. Bir de suçunu bastırmaya çalışıp üste çıkmak istiyor. Görüşmek istemiyorsa bosverin kurtulmuşsunuz işte çok basiniz agrimadan. Üstelik ortak internet çok sıkıntılı aman ha hickimseyle gerek yok böyle bir risk almaya. Artık çok cazip interneti bol hat paketleri var.

Üç kuruşluk ütü için kendine laf ettiren, eşinin maaşı 4 bin lirayken elin adamından gidip internet dilenen böyle tamahkar insanları sevmiyorum. Kısa günün karı düşüncesiyle yaşıyorlar. Bence o mesaj az bile. Ben olsam açık açık her şeyi yazardım. Geç kalmış da sayılmazsınız. Madem konuşmuyor, trip atıyor, döşeyin bir mesaj daha...

En ufak seye kıriliyorlar kendilerine hep iyi davranilsin tamam denilsin ama siz ne kdar kırilmasin olsun deyip idare edin gelin gorun ki en ufak bi sozde suratina bakmayip birde sanki sz sucluymusunuz gbi davraniyorlar .. nedn iyilk varken kotuluk oluyor tercih anlamiyorum gercekten

Yok zaten gorusmuyorum artik bnde bakmyorum suratina o knusmamaya basladi baslayali

Aslinda hakediyor olabilir ama bn yinede yapamam oyle bsey amaan ne yaparsa yapsin zaten gorusmuyoruz ama bsey derse o zamn cvbni veririm mutlaka

Egolari arsa cikmisda o yuzden artik ben kimseyi poh poh lamiyorum zaten iki cocuguma zor yetiyorum bide milletin kapsiyle ugrasamam buradaki arkadaslarim daha kiymetli derdimi dinler yargilamaz cogu

ütünü al. o komşunla bir daha görüşme. böyle komşu mu olur be...

Komşuluk ölmüş arkadaslar.biİmkide bı sibop kapağı için benim oğluma sokak ortasında bağırmış oysaki onun oğlu bana ne zararlar verdi sustum.obenim çocuğuma bı kere bile göz yummadi bu zamanda komşuluk yok ezdirmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…