komsum benimle konusmuyor sizce ben mi haksizim

Aman konuşmasın ne güzel boşver. Bidaha senden bişey isterse şu an bana lazım dersin. Gereksiz kmşu örneği kendisi baya.

Bence siz yerden goğe kadar hakSIZsiniz.
Ananiz.deil.babaniz deil, alinmaniz,uzulmeniz ve kafaya takmaniz yersiz geldi bana.
Apartmanimdam birini yolda gorsem tanimam ne komsulugu..

Ben tepki olarak degil de beni kullaniyor gbi hissettigim icin bir de kendine ütu almayan benmkini bozunca hc orali olmaz diye pek istemedim vermek acikcasi
senin ütün . sen ondan sifre isteyince verdimi üstelik ortak kullanacaktınız. bosver bakmasın yüzüne sende bakma meraba meraba

Ay sırf bu yüzden komşularla görüşmeyi hiç sevmem. Ne ben onlardam bişey istiyim ne onlar benden istesin..

3 kuruşun hesabını yapan, başkasının sırtından geçinmeyi kâr sayan asalak tipler bunlar ya, iyi olmuş bence hiç üzülmeyin. Siz de ders çıkarın bundan, bir daha öyle çıkar ilişkisiyle yaklaşan insanlara prim vermeyin.

Çok iyi yapmışsınız aman konuşmasın ,insanlar karşısında ki kendini kullandirmayinca hemen yüz çeviriyorlar ,yakınlık kurmalarında ki tek sebep bu demek oluyor .

Yani bn suratima bile bakmayinca kendimi cok tuhaf hissediyorum sanki cok ayip etmisim gbi geliyor ne bilim .. mesela biyere giderken sesimizi duysa o anda muzigi son ses acip bagira bagira sarki soyluyor garip garip davraniyor
geri zekalı herhalde azıcık. resmen kullanıyormuş ya asıl o ayıp etmiş. internet şifresini verirse de alma eksik olsun öyle komşu.

muhtemelen eşi tsk mensubu olduģu için internetin şifresini paylaşmak istememiştir, ben de ne kadar güvensem de internetimi paylaşmam mesela komşumla vs.
bu ayrı bir konu tabi-

sizin olayınıza bakınca tabi ki siz haklısınız!
hani ortak kullanalım demiş ya interneti; onların tayini çıkıp gidince siz tüm parayı ödemeye devam edecektiniz ama; ya da iptal etme işlemiyle siz uğraşacaktınız..
ütü konusu da çok ilginç hani bir şey ütüler bozulur ütü acil istersin de sürekli sizden istemesi çok ayıp..
kadının amacı resmen tek taraflı çıkar ilişkisi..
mesaj yerine ütüyü alırken yüzüne söyleseydin keşke derim sadece..

İnternet işinizin olmamasına sevindim. Nereden bilebilirsiniz,belkide bilerek kendi üzerlerine almıyorlardı. Boşverin iyi olmuş.
Şifre falanda almayın,eyvallah etmeyin ki zaten şifre vermiyor,ütü istemeye gelince komşumdan kullanırım diyor.
Ütünüzüde vermeyin. Küserse küssün. Sanki siz interneti bağlattınızda şifreyi vermediniz. Madem vermeyecekti size söyleseydi biz vazgeçtik kendimiz alıyoruz diye.

bence siz fazla yüz vermişsiniz komşunuza ütü sizin bir kere iki kere neysede zırt pırt ütü istenemz, hem net mevzusundada size resmen yamuk yapmışlar bence ortak olsaydınız kullanıp parasını da vermezlerdi emin olun , ben komşulukta mesafeden yanayım, apartmanımız nerdeyse full dolu bir tek karşı komşumla irtibatım var o da bır kez o gelmiştir bır kez ben gıtmısımdır ama arada evde bısıler yaparım gotururum o da bana getırır karsılasınca konusuruz ötesine gitmeyiz, zaten herkesin ev hayatı iş yogunlugu coluk cocuk kendınce bır yasantısı var bırde komsuya gıt gel gerek yok..
mesela dun esım alt kat komsumla kavga ettı mevzu balkon kenarındakı ekmek kırıntıları neymıs bız atıyormusuz vs vs halbukı bız yemegı masada yerız sıler bezle lavaboya atarım, arada havlu sılkelerım ama ozellıkle bakarım bırı var mı* çamasır vs asılı mı dıye ve mumkun oldugunca ılerı dogru sılkelerım kı kımsenın evı kırlenmesın komsunun esı suçlar şekilde konuştu eşimde sinirlendi resmen laf dalaşı oldu sonra kapılar kapandı ses kesildi zaten muhattap olduğumuz birileri değil, onlar kiracı biz ev sahibiyiz yani onlar kalıcı değil bu apartmanda ve tavırları çok kabaydı o nedenle bende bir daha karşılaşsam bile selam bile vermek istemiyorum, eşimde de hata var tamam deyip konuyu kapatsa o da ters konuştu ama ben olsam bu işe erkekleri sokmazdım gelir kibarca uyarırdım istemeden pisletmiş olabiliriz dikkat ederdik ama şimdi inadına aşağıya birşeyler atasım geliyor çünkü biz atmadık o kırıkları...

siz konuşmayın bir daha, hiç birşeyinizi de vermeyin. aslında şifreyi istediğinde vermeyince sizin gönül koymanız gerekiyormuş.
çocuk gibi tutturuk gereksiz insanlar. şifreyi bile vermemiş. süreklilik haliyle herhangi bir elektronik eşyasını istesen o sana verir miydi?
bu arada iyi ki ortak kullanıma girişmediniz, ilk ay itibariyle aranız zaten bozulurdu.

Pardon da astsubaylara asgari ucret falan mi veriyorlar da bir utu alamiyor.

Oldu canım ne güzel is;komşunun kullanırım.Sanki annesinin malımı kullanıyor.bizde burada dip Dive otururuz.Zan zaman birbirimizden alırız bir şeyler ama aylarca supurgem iyi cekmeyi.eşini ikna edemedim uzun süre almaya.Ama genede almadım komşudan.Nihayet iyi bir süpürge aldım da rahatladım.
Insanlar ki komik bir dusunce

En az 5 komşum interneti ortak teklif etti kabul etmedim.Gelen komşuyu istekleri konusunda geri çevirmem ama elektrikli eşya konusunda hassasım.Bir de alıp hemen geri getirilmiyor.Komşu komşunun külüne muhtaç demişler de çoğu komşu durumu abartmış vaziyette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…