Komsum çocuklarını dövüyor ,eşimi artık tutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla eşinize helal olsun. genelde erkekler söyler aman aile durumuna karışılmaz diye, siz görmezden gelmişsiniz.eşiniz kayıtsız kalamamış. kayıtsız kalamayan insanlar oldukça düzelir belki bazı şeyler ne dersiniz? sizin aksinize

Sonra palu ailesi gibi tiplerin hikayelerini dinleyip bir insan evladıda o çocukların sesini duymamış mı diyoruz.en azından bir bahane ile gidin bakın çocuklar ne alemde.yoksa gidin ihbar edin gelip bir baksınlar çocuklara belki kadın gerçekten çocuklara zarar veriyor?eşiniz haklı insanın yüreği dayanmaz sürekli ses geliyorsa.

Mune Mune rica etsem konumu kapatırmısınız insanlar konunun tamamını okumadan yorum yazıyor. Aslında açık kalıpta gelismeleri yazmak isterdim ama kendini bilmeyen ve sadece cesareti elindeki telefon tuslarina basmaktan öteye gidememis ve burda insanlari yaftalayan hakaret eden insanlar yüzünden daha fazla yıpranmak istemiyorum. Zaten olgun ve yapıci arkadaşlar cözüm önerisinde bulundular,kendilerine teşekkür ederim.

Yuhh ya kendi çocuğunu döven kurstaki çocuklara neler yapıyordur kim bilir. Ben bu durumlarda kıssasa kıssas mantığındayım. Doğru değil biliyorum ama o kadın dövdüğü gibi gücün ona mı yetiyor gel bi de beni döv bi bakalım diye saldırırdım. Lütfen kayıtsız kalmayın, şikayet edin. Memuriyetinin yanmaması için ki dini kurslar şu an ciddi anlamda göze batıyor bu vesileyle bir daha istismarda bulunmayabilir.

valla eşinize helal olsun. genelde erkekler söyler aman aile durumuna karışılmaz diye, siz görmezden gelmişsiniz.eşiniz kayıtsız kalamamış. kayıtsız kalamayan insanlar oldukça düzelir belki bazı şeyler ne dersiniz? sizin aksinize

Kayitsiz kalamayıpta hapse giren bu ülkede nekadar insan var biliyormusunuz. napiyim tekrarlanirsa polisi arayacagim eline sopa verip kocami üst katami gönderiyim.

evet sessiz kalınmaması lazım ortada dayak yiyen bir çocuk varken ama esinizindd gidip agızlarını burunlarını kıracağım tavrıda hoş değil.

siz ses duyduğunüzda polisi arayın olmadı 183 ü arayın aile ve sosyal politikalar bakanlığına mail atın ama esiniz gidip agiz burun felan kırmasın. sonra akrabaları biz dayak sesi duymadik uyduruyorlar derler esiniz suclu duruma duser. Bir sucu baska bir suçla kapatmaya calışmayin.

evet sessiz kalınmaması lazım ortada dayak yiyen bir çocuk varken ama esinizindd gidip agızlarını burunlarını kıracağım tavrıda hoş değil.

siz ses duyduğunüzda polisi arayın olmadı 183 ü arayın aile ve sosyal politikalar bakanlığına mail atın ama esiniz gidip agiz burun felan kırmasın. sonra akrabaları biz dayak sesi duymadik uyduruyorlar derler esiniz suclu duruma duser. Bir sucu baska bir suçla kapatmaya calışmayin.

Zaten herkes akraba dün bir komsuya söyledim dün evde yoktular sanırım utandilar ve korktular sonucta memuriyeti var. Tekrarlanirsa polisi ariyacağım. Insallah olmaz

Yuhh ya kendi çocuğunu döven kurstaki çocuklara neler yapıyordur kim bilir. Ben bu durumlarda kıssasa kıssas mantığındayım. Doğru değil biliyorum ama o kadın dövdüğü gibi gücün ona mı yetiyor gel bi de beni döv bi bakalım diye saldırırdım. Lütfen kayıtsız kalmayın, şikayet edin. Memuriyetinin yanmaması için ki dini kurslar şu an ciddi anlamda göze batıyor bu vesileyle bir daha istismarda bulunmayabilir.
gerekli yerlere şikayet edilmeli o aile ne saldırması ne dövmesi yahuu .o kadından ne farkı kalır konu sahibinin o zaman.ben şiddete bir tek kendini savunmak için normal olarak bakarım aksi medeniyetsizliktir vahşiliktir

Bireysel hicbir mudahalede bulunmayın zaten arkadaşlar da söylemiştir.
Siz suçlu çıkarsınız.
Arayıp gerekli yerleri şikayetçi olun isminizi vermeden.
Ama şunu açıkça belirteyim benim güvenim kalmadı adalete.
Daha geçen gün apartmanimizda kadını dövüyordu adam çok şiddetli bi kavga vardı bicakli; polisi aradım 20 dk da geldi halbuki oturduğumuz yerin merkeze uzaklığı ekip arabası ile en fazla 8 dk. Ve merkezde karakol var.
Sonradan da şunu öğrendim ki gelen ekip eli bıçaklı olmasına rağmen kişiyi bırakmış, içinizde halledin işinizi diye. Daha sonra yine kavga çıkınca anca almış ekip otosuna.
Yani adalet arayalım evet de hani adalet nerde???

Siz yine de vazifenizi yapın.
Zulümle sessiz kalmayın.

Yeni taşındığım binada birebir aynı şeyi yaşadım. Üst komşumuz 2 çocuğunu resmen öldüresiye dövmeye başladı. Apartman boşluğundan bağırdım önce ‘sen nasıl bir insansın allah seni kahretsin’ diye.
Yan komşu da gelmiş ‘aman sakın bulaşmayın, belalı çirkef bir kadın, zaten hep böyleler, imza topladık gitsinler diye. duymayın bela olmasın başınıza’ diyor. Sinirden deliye döndüm ve 4 kere aradım polisi. Polis geldiğinde de açtım dairenin kapısını bilerek kapı sesim duyulsun diye.
Böyle insanları aman bana bulaşmasın diye görmezden gelmek, gerekeni yapmamak bana göre canilikten ve korkaklıktan başka bişey değil. Gelsin dayansın bakalım kapıma çocuğunu dövmeye benziyormuymuş!
Asla taviz vermemek lazım böyle durumlarda. Zaten herkes sustuğu için bu şekilde davranabiliyor bu insanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X