- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi meltemkirlangic
Dövmek lazım karısına yaptığı eziyeti yaşatmak şart aslında.çok caydırıcı bir cezaymış tebrik ediyorum bu cezayı verenleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dövmek lazım karısına yaptığı eziyeti yaşatmak şart aslında.çok caydırıcı bir cezaymış tebrik ediyorum bu cezayı verenleri
Olur mu ya , darp raporu alsa uzaklaştırma filan verilir, o adama çocukları verirler mi hiç . Ama o böyle pısırık kaldıkça daha çok dayak yer , hergün haberlerde görüyoruz ya o kocasını öldürür ya kocası onu. Yazık o çocuklaraDemiyor aslında cıkışım çarem yok diyor çocuklarımı bana vermez diyor
kadınlar kulübüne üye oldur yada derdini buraya yazalım de bu siteyi görmeliHergün alt Komşum şiddete maruz kalıyor yüzünde yaralar var yardım etmek istiyorum duyuyorum ama reddediyor. Nasıl yanında olabilirim?
örgütlenip dövmeli böyle bi film vardıDövmek lazım karısına yaptığı eziyeti yaşatmak şart aslında.
Aynen alacaksın koca beyzbol sopasını girişeceksin. Aslında biz değil de mahallenin erkekleri yapmalı bu işi . Önce oturup konuşmalı , anlamıyorsa da anladığı dilden anlatmalı. Bu kadının kimi kimsesi , kardeşi babası yok mu sahip çıkacak, damada karşı duracakDövmek lazım karısına yaptığı eziyeti yaşatmak şart aslında.
Güvenemiyor bir türlü kendine Elimden geleni yapmak istiyorum çabalıyorum genedeOlur mu ya , darp raporu alsa uzaklaştırma filan verilir, o adama çocukları verirler mi hiç . Ama o böyle pısırık kaldıkça daha çok dayak yer , hergün haberlerde görüyoruz ya o kocasını öldürür ya kocası onu. Yazık o çocuklara
Yokmuş evlendikten 2 yil sonra vefaat etmişlerAynen alacaksın koca beyzbol sopasını girişeceksin. Aslında biz değil de mahallenin erkekleri yapmalı bu işi . Önce oturup konuşmalı , anlamıyorsa da anladığı dilden anlatmalı. Bu kadının kimi kimsesi , kardeşi babası yok mu sahip çıkacak, damada karşı duracak
Sizin eşiniz filan konuşsa. Hani böyle komşulardan sözü geçen bir iki büyükle beraber. Belki biraz kendine çeki düzen verir adam, çok umudum yok ama. Yazık sahipsiz bulmuş kadını , eziyet ediyorYokmuş evlendikten 2 yil sonra vefaat etmişler
Annemleri göndereceğim nişanşıyım henüz binada herkes biliyor onuda deneyeyim tesekkürlerSizin eşiniz filan konuşsa. Hani böyle komşulardan sözü geçen bir iki büyükle beraber. Belki biraz kendine çeki düzen verir adam, çok umudum yok ama. Yazık sahipsiz bulmuş kadını , eziyet ediyor
Bende düşünüyorum adam içip geliyor bazen ayakkabıları falan atmış kapıdaki nasıl olcak bilmiyorum![]()
Kendisi istemezse zor. Hiç bulaşmayın çnkü bu sefer adamlar yardıma gelir yalanlayıp seni yalancı çıkarır. Bu seferde kocası sana musallt olur. Yani aslında kendi kmliğini gizleme ihtimalin de varsa ara derim. Seni de koruyacaklarsa!Hergün alt Komşum şiddete maruz kalıyor yüzünde yaralar var yardım etmek istiyorum duyuyorum ama reddediyor. Nasıl yanında olabilirim?
Çığlıklarını duyuyorum hergün yok baska bişey duyamıyorumKendi istemiyorsa ne hali varsa gorsun isiniz mi yok baska?