- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size kırıcı şeyler yazdığımı hatırlamıyorum, muhtemelen doğru olduğunu düşündüğüm neyse onu yazmışımdır. Dilim sert olabilir ancak kimseyi kırmak istemem,haksız olduğunu düşündüğüm yerde de lafımı esirgemem.Polemik cikarmaya calismiyorum ben oyle bir insan degilim dalga gecip gulmeniz hos degil her seyin bir uslubu var bunu sizi anlatmak icin yazdim evet gecmiste banada kirici seyler yazmistiniz yanlis uslupla konusmustunuz bunu soyleyeym size yanlis uslup dogru sözün celladıdır
Ayrica ben de dikkat ediyorm emin olabilirsiniz sadece insan kapi komsusuna da gidebiliyor insanlik hali.
Egitiminizin icinde uzuldum Insallah her sey en kisa surede normale doner.
Ohhh aferin size böyle devam edin ne güzel bulaş oranının artmasına katkıda bulunursunuzBurada sadece bizi ilgilendiren konulara mi yorum yapiyoruz?
Ayrica komsu yani insan gidip gelebilir virus var diye ne kadar izole edebiliyoruzki kendimizi ister istemezzz gidiyoruz bir yerlere gidin de avmlerin durumuna bir bakin tiklim tiklim dolu.
Ve komplo teorisyeni faln diyede dalga gecmissinizz
Bunları söyleyenlerin çoğunun kaynağı Facebook ajdhhshd.....Ateşölçer beyincige etki ediyor sakın alından ateş ölçülmesine izin vermeyin paylaşımlarından sonra ateşin bilekten ölçülmesi saçmalığı...Ateşölçer kırmızı çizgimizdir!
![]()
+bu arada konuda arkadaslar corona konusunda cok dogru uyarıda bulunmuslar
ben artık bılıncsız ınsanlardan yıldıgım ıcın corona var corona demekten vazgectım cunku anlamıyorlar
Ben hatirliyorum gecmisteki konularimdan bakip kirici seyler yazmistinizSize kırıcı şeyler yazdığımı hatırlamıyorum, muhtemelen doğru olduğunu düşündüğüm neyse onu yazmışımdır. Dilim sert olabilir ancak kimseyi kırmak istemem,haksız olduğunu düşündüğüm yerde de lafımı esirgemem.
Gördüğünüz üzere konuda sadece dalga geçen ben değilim, 30 yorum varsa 25 tanesi geyik amaçlı e haklılar da çünkü konu komik. Üstelik ben doğru bir konuda uyarı yapmışken sizin bana bu şekilde yaklaşmanızın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi düşünelim 1 kişi korona ama farketmiyor, kapı komşudan birşey olmaz diyor ve komşusuna gidiyor. Komşuya bulaşıyor, komşu ailesine, ailesi çevresine bulaştırıyor. Böyle böyle 1 vaka varken sayı bir anda 10'a 20'ye çıkıyor. İşte bu yüzden kapı komşusuna bile gitmek mantıklı değil. Bende bunu dile getirmek istedim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım bir an önce bu problemden kurtulabiliriz.
Allah korusun elimizden geldgmce dikkat etmeliyiz ama ise gidiyorz isteOhhh aferin size böyle devam edin ne güzel bulaş oranının artmasına katkıda bulunursunuz
Anlatamıyorum sanırım, sadece ben değil herkes dalga geçiyor. Herkes bunu yapıyor.Ben hatirliyorum gecmisteki konularimdan bakip kirici seyler yazmistiniz
Ve suan bu konudada yine dalga gecer sekilde yazmissnz yoksa dediginiz seye lafm yok corona konusunda haklisiniz elinden geldgnce gorusmeyeceksn kimseyle komsuylada mecburen iletisime giriyosn bazen onu demek istemistm ordada
Mecburen ise gidiyorz ne yapalim?Ben gitmiyorum şahsen çok zor değil dizi kırıp evde oturmak. Bunu bilinçle yaptığım için de yapmayıp hakkıma giren kimseye hakkım helal değil bilin isterim.
Herkesin yapmasi sizi hakli gostermez.Anlatamıyorum sanırım, sadece ben değil herkes dalga geçiyor. Herkes bunu yapıyor.
Hanımefendi yorumların tamamını okuyun ve anlayın olur mu? Neden ya da neyle dalga geçtiğimizi anlayın.Herkesin yapmasi sizi hakli gostermez.
Ayrica digerleri musait olmamasin normam olmasindan bahsetmisler nerede dalga goremedm
her neyse daha fazla soze gerek yok size iyi aksamlar.
Hani tüm dünyanın gündemi virüs ya ondan soruyoruz, corona sizin tarafa uğramadı sanırım.
Yüksek ihtimal öyledir skfjhshs
Ama komplo teorisyenlerinden de olabilir, bunu da atlamamak lazım![]()
Ben ateş ölçer beyin dalgamızı kaydediyor sonra o bilgiler dış güçlere satılıyor diyen bile gördüm jsjfjsjd elmaya ve küreselcilere şükretmek lazım![]()
Son ikisi ise kendi aramızda coronaya inanmayanlarla ve komplo teorisi üretenlerle ilgili dalga geçtiğimiz mesajlardı. Yani konu sahibine yönelik değildi. Umarım anlatabilmişimdir. Ben gayet haklıyım, aksini kabul etmiyorum. Daha fazla söze gerek yok, iyi günler.Bunları söyleyenlerin çoğunun kaynağı Facebook ajdhhshd.....
Ayıplayanlar, linçciler, dalgacılar, çok olgun davrananlar(!) , coronacılar, yargılayıcılar .. herkesin yorumunu okudum . ( yargılamadan kibarca mesaj yazanlara teşekkürler bu arada) Maalesef fikrimi Değiştirecek bir yorum göremedim. Benim için iyi arkadaş kapısını Her çaldığımda Sonuna kadar açabilen kişidir. Ben öyle yapıyorum öylede beklerim. Bir mazeret varsa da yalan değil düzgünce söylenmesini isterim .Konu sahibi istediği cevapları alamayınca gitti galiba
sız arkadaslık kavramını yanlıs anlamıssınız o zamanAyıplayanlar, linçciler, dalgacılar, çok olgun davrananlar(!) , coronacılar, yargılayıcılar .. herkesin yorumunu okudum . ( yargılamadan kibarca mesaj yazanlara teşekkürler bu arada) Maalesef fikrimi Değiştirecek bir yorum göremedim. Benim için iyi arkadaş kapısını Her çaldığımda Sonuna kadar açabilen kişidir. Ben öyle yapıyorum öylede beklerim. Bir mazeret varsa da yalan değil düzgünce söylenmesini isterim .
Sizin sınırlarınız yok diye karşınızdan da aynısını beklerseniz daha çok hayal kırıklığına uğrarsiniz.Ayıplayanlar, linçciler, dalgacılar, çok olgun davrananlar(!) , coronacılar, yargılayıcılar .. herkesin yorumunu okudum . ( yargılamadan kibarca mesaj yazanlara teşekkürler bu arada) Maalesef fikrimi Değiştirecek bir yorum göremedim. Benim için iyi arkadaş kapısını Her çaldığımda Sonuna kadar açabilen kişidir. Ben öyle yapıyorum öylede beklerim. Bir mazeret varsa da yalan değil düzgünce söylenmesini isterim .
Gerçekten müsait değilmiş.. Evi dağınıktı belki.. Belki evde özel bir misafiri vardı2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Şimdi bu komşumu çok severdimde bu davranıştan sonra ne yapayım şaşırdım. Bi anda bütün arkadaşlığımı silmek istemiyorum ama ona olan güven ve samimiyet duygumda sarsıldı. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Samimiyete gerek yok2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Şimdi bu komşumu çok severdimde bu davranıştan sonra ne yapayım şaşırdım. Bi anda bütün arkadaşlığımı silmek istemiyorum ama ona olan güven ve samimiyet duygumda sarsıldı. Siz olsanız ne yaparsınız ?