Evet nazari değiyor olabilir kim olursa olsun evinizi sık açmayın herkese , ben 1 yıldan fazladır evliyim komşularımla kapıdan kapıya sohbet ederim en fazla yan komşumla samimiyim ama zırt pırt gidip gelmeyiz, evimi herkese açmam zaman kötü eski saf insanlar yok artık, bol bol kuran okuyun evinizde , kötü enerji bu dediginiz şeylere sebep oluyor olabilir bilimsel olarak kanıtlanmış ki islamda da nazar vardır yanievet sevdiğim biri.. ortak noktalarımız var... genelde kendisi gelir bana oturmaya... pek davet etmez... çok sayıda kedisi var... belki rahatsız olurum diye düşünüyo... neyse.. mesele şu..evime gelir otruruz fakat o gittikten sonra...olan şeyler şunlar... bi defasında çamaşır makineme çamaşır sıkıştı ve saatlerce makineyle uğraştım.. sonra ... bugün çay dökülüd.. pc ye.. üstüme sıcak çay heryere döküldü... sonra bi defasında o burdayken ocakta bişi alev aldı... bi defa daha bişi olmuştu .. onu hatırlayamadım.... ve evimi çok beğenir... gelir gelmez foto çektirir evimde.... ve şimdi o giti ya... bana bi sıkıntı bastı... ya ben mi yanlış düşünüyorum... nazarlı mı ne... hoş evim kira... hayatımda sıradan ... ben anlamadım... ben mi art niyetliyim.... ama hakkaten .... ya bi defasında da bişi kırılmıştı ... elimden düştü... paylaşmak istedim sadece.. offf off ...
Nokta koymazlar rahatsız olurlar koyarsın rahatsız olurlar bu üyeler ne yapsınAşırı dozda üç nokta kullanımından dolayı konuya odaklanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?