komşum iyi biri ama...

Cemile77

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
98
166
23
evet sevdiğim biri.. ortak noktalarımız var... genelde kendisi gelir bana oturmaya... pek davet etmez... çok sayıda kedisi var... belki rahatsız olurum diye düşünüyo... neyse.. mesele şu..evime gelir otruruz fakat o gittikten sonra...olan şeyler şunlar... bi defasında çamaşır makineme çamaşır sıkıştı ve saatlerce makineyle uğraştım.. sonra ... bugün çay dökülüd.. pc ye.. üstüme sıcak çay heryere döküldü... sonra bi defasında o burdayken ocakta bişi alev aldı... bi defa daha bişi olmuştu .. onu hatırlayamadım.... ve evimi çok beğenir... gelir gelmez foto çektirir evimde.... ve şimdi o giti ya... bana bi sıkıntı bastı... ya ben mi yanlış düşünüyorum... nazarlı mı ne... hoş evim kira... hayatımda sıradan ... ben anlamadım... ben mi art niyetliyim.... ama hakkaten .... ya bi defasında da bişi kırılmıştı ... elimden düştü... paylaşmak istedim sadece.. offf off ...

Kırılmalar dökülmeler neyse de, siz de ona gidin sık sık? Alın elinize keki, kahveyi beraber içmek istedim diyin girin içeri.

Dağınıklığı vs umursamayın, kedili ev dağılabiliyor bazen oyuncakları sağda solda kalıyor.

Evet nazari değiyor olabilir kim olursa olsun evinizi sık açmayın herkese , ben 1 yıldan fazladır evliyim komşularımla kapıdan kapıya sohbet ederim en fazla yan komşumla samimiyim ama zırt pırt gidip gelmeyiz, evimi herkese açmam zaman kötü eski saf insanlar yok artık, bol bol kuran okuyun evinizde , kötü enerji bu dediginiz şeylere sebep oluyor olabilir bilimsel olarak kanıtlanmış ki islamda da nazar vardır yani

Evinize gelip foto mu çektiriyor nasıl yani yaa

Komşunuz sizde yokken hiiiç böyle şeyler olmuyor mu, mesela bardak kırılmaz mı hiç, su dökülmez mi yere... Ben insanları bu konularda zan altında bırakmayı sevvmiyorum, bazen sadece insanların gönlü olsun, moral olsun diye evin çok güzel vs derim. Peşimden nazar etti, kıskandı vs derlerse çok üzülürüm açıkçası.

Bunlar bir evde olamayacak olağanüstü kazalar değil ki..çamaşır makineleri artık merdaneli değil çamaşır neresine sıkışmış, çay dökülmesi pc ile uğraşırken çay içmenizden bir anlık dikkatsizlikten, keza ocakta birşey tutuştuysa sizin unuttuğunuz birşeydendir, hemen nazarlı demek çok artniyetli bir yaklaşım o zamaj fazla çağırmayın evinize

Neden insanlarla başınıza gelen olayları ilişkilendiriyorsunuz ki? Belki siz öyle düşünüyorsunuz. Evinizde o yokken bile onun nazarından da şüphelenmeyin kaldı ki bu şekilde düşündüğünüz biriyle de samimi olmayın o zaman. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Lütfen komşuya söyleyin de mükemmel imla kurallarınıza da bir nazar değdiriversin valla gözlerim kanadı

Nazara inanıyorum ama, bana siz dikkatsizlik yapıyorsunuz gibi geldi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…