• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsum iyiniyetli mi

Allah rızası için biri şu konunun linkini paylaşaın kaç gündür böyle konular olduğunda o olay dile getiriliyor meraktan çıldırcam :-)
Bİr sayfada paylaşmış biri ben okudum biraz dolaş cnm aralarda var link

merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
Onca yıllık komşularım var asla kimse msj atmaz.ha acil bi durum olur herkes birbirinin eşini arayabilir. Mesafeli olun kafanız rahat etsin

merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
Al eşinin telefonunu o komşuyu engelle. Sonra kendi numarandan komşuna yaz. Bir daha eşime soracaklarini da bana yaz ben ona sorar sana iletirim. Birebir konuşmanızdan rahatsız oluyorum de.
Abartmıyorsun cok haklısın.

Normal değil tabi ki.
Eşinizin numarası neden var ki kadında?
Hadi kadın tek yaşıyordur ortak bir problemde alınmıştır diyelim ama yazması yanlış..

Benim eşimde komşuların eşlerinin numarası vardır kadınların değil. Keza benim için de öyle..
Eşiniz bir dahakine sizi koysun araya veya kadına siz yazın müsait olmuyor bana yaz diye..

Başka komşunun kocasının numarasi yok mj o grupta. Neden senin kocana soruyor. Haddini bildir. Densiz ya...

Benimde bi komsum vardi diger evde.
Kadın oğlunun sünnetine gitmedim diye küsmüş bana (onuda baya sene sonra baska komşumdan öğrenmiştim niye kustugunu)
Kadın bi anda beni görünce selamsız geçmeye başladı.
Bende hic insanları eşelemeyi sevmem.
Selam vermiyorsa bende vermem.
Konuşmazsa konusmam falan.
Niye selam vermedi diye peşine düşmem dert edinmem.
Kocamı gördüğünde ama selam veriyordu.
X bey nasılsınız vs vs.
Sorunlumu yok allasen.
Böyle kadınları sevmiyorum bana cok yüzsüz ve basit geliyorlar.

Günahını almıyım ama insanın 2 kere gördügü adama ne diye mesaj atar,
X beye mesaj atana kadar 1 komşunun ziline basıp sorsa daha mantıklı.
Bence bidaha mesaj atarsa eşin x hanım kusura bakmayın çalışıyorum,
Sorunlarınızı gruba yada yöneticiye iletin gibi.
Bi msj atsın.

Günahını almıyım ama insanın 2 kere gördügü adama ne diye mesaj atar,
X beye mesaj atana kadar 1 komşunun ziline basıp sorsa daha mantıklı.
Bence bidaha mesaj atarsa eşin x hanım kusura bakmayın çalışıyorum,
Sorunlarınızı gruba yada yöneticiye iletin gibi.
Bi msj atsın.

WhatsApp çıktı mertlik bozuldu gözüm :)

Buldum okudum teşekkür ederim . Keşke okumasaydım. Hiç yokken bi derdim daha oldu. Takarım şimdi ben bunu kafama. Bu pisliği yapanlar bile kafasını yastığa rahat koyar ama ben bu gece o yastık kafamda taş olur uyuyamam. Allah ıslah etsin

O konu benimde psikolojimi de bozdu, normalde kıskançlık duygum sıfırdır, hiç öyle bir sorunum olmadı 40 yaşıma kadar ama bu konudan sonra içim bir tuhaf oldu, ya evine giren insan komşu ve hayatını adadığın adam, insanı bu kadar salak yerine koymaya kalkarken hiç mi vicdanları sızlamadı ya

O konu benimde psikolojimi de bozdu, normalde kıskançlık duygum sıfırdır, hiç öyle bir sorunum olmadı 40 yaşıma kadar ama bu konudan sonra içim bir tuhaf oldu, ya evine giren insan komşu ve hayatını adadığın adam, insanı bu kadar salak yerine koymaya kalkarken hiç mi vicdanları sızlamadı ya
Şeytan bazı insanlar karşısında şapka çıkarır. Allah kim bilir biz kullarından ne kada utanıyordur

Ben neler gördüm neler iş yerinde olsun özel hayatım da çok genç yaşta hem de o yüzden sessizce bir söz bir bakış bile o ortam dan uzaklaşmak için yetiyor bana kötü mü iyi mi bilmiyorum ama zarar vereceklerse yanlız olmak iyidir .
Tabi elinde değil de oradaki kızda o ilk laflarda ‘yakışıklılarda çirkinlerle evleniyor’ vb kapıları örtseydi biraz uzak durup dışardan bakabilseydi keşke
Bana durup dururken laf sokan arkadaşlarımı bile göresim gelmiyor .
Kendini yüceltirken kırıyor kıracaksa niye konuşayım.
Bende hiç kıskanç değilim ama bu saf olupta herşeyi başkalarına altın tepside sunacağız anlamına gelmez.
Az olsun öz olsun bizi zorlamayan insanlar olsun hayatımızda

Back
X