Komşum kapıyı çaldı çok utandım

komşum sabah süt tenceresi istemişti vermiştim biraz önce içine süt koyup vermiş bana utana sıkıla merdümgiriz dün çok bağırıyordu eşin ağlaman geliyordu iyi misin dedi sorunca çok utandım ya bu adamdan nefret ediyorum
Sen niye utanıyorsun o utansın bırak :KK51:

Su yasadiklarina bi care bul daha kahveye cagircam diyosun. 20 yasindasin farkindaysan, kendi kendine hayati zindan ediyosun yol yakinken kurtul su adamdan.

geçmişe dönük konularınızı okudum da, komşuya rezil olup olmamaktan daha önemli sorunlarınız var. Bence onların üzerine eğilin. Ayrıca siz iyi bir şekilde kapıyı açmışsınız. Komşunuz niye hala iyi misin diye soruyor ki? ha kavga sesini duyup gelse hadi yine iyi diyeceğim, korumak istemiş falan. Ama bilemiyorum çok samimi değilsen öyle sormasından hoşlanmadım. Ha samimiyetin varsa otur anlat, dertleş o ayrı

Bunu sorabilmek icin mi istemis tencereyi ya ben oyle bir sey duysam da utanmdirmamak icin sormam

Daha 20yaşinda hayatinin baharinda bi konu sahibi arkadasimiz..
Bu adami neden çekiyorsun? Düzeltirim diye mi hayir canim duzelmez..
Seviyorsun desem böyle bi adam evlat olsa sevilmezz..
Annen baban kabul etmese yasin genc calisirsin ayri bi evde tutarsin..
Bosanmak icin ne bekliyorsun canim benim. Siddet uygulayan senden habersiz para harcayan bi adam daha ne kotuluk yapabilirki? 20yasindasin ya 20. Bu adamin lpesinde kosmaktansa,ana baba pesinde kos daha iyi.. birak su adami gozunu seveyim ya.

Evliliğin ilk zamanları olur böyle anlaşmazlıklar neden işin içinden cikilmayacakmıs gibi görüyorsun ki ? Şiddet falan varmı?

Komşunda ayak üstü merak gidermeceyi seviyor herhalde.öyle pat diye sorulmaz özel sorular.
Film izliyorduk de sende.millete dedikodu malzemesi vermeyin.
Kimseden kimseye fayda yok bu hayatta.
Herkes kendini ya kurtarır ya da batırır !

Utana utana iyice ezilmiş hissedersiniz kendinizi.Dik durun.Güçlü olun , kurtulun o terbiyesizden.

Komşuya da güvenmeyin , laf arıyor olabilir.Sizden alıp millete yayarsa bir de onlarla uğraşmak zorunda kalmayın.

Back
X