komşum kocası yüzünden taşınıyor

İnsanlar onurlarından, haysiyetlerinden ne kolay vazgeçiyolar.ne kadar ucuzladı artık herşey.kimseye güvenilmiyor artık bu devirde.ne diyeyim evli erkekle beraber olan da ,evli iken başka kadınla beraber olan da suçludur.Allah sonumuzu hayır etsin.

SADECE ORDAN TAŞINMAKla çözüm bulacaksa ne ala! ikisiinde ruhları taşınmalı,maneviyata aslına bakarsanız...

komsunuzun mutluluğunu,kadınlık gururunu taşımışlar o bilmeden ve istemeden fani 'ye! yazıklar olsun böyle düzene,böyle erkeklik nefsine,böyle kadınlığı ayaklar altında ezdiren 'e...

komşunuz oradan kaçıyor,bu kirli ilşki den ama ya kendinden ve onu bu denli kirleten den nasıl kaçacak...allah yardımcısı olsun..

senin komsun genc bir hanim bu adam nasil böyle birsey yapipda hanimini dul ve herhalde ondan yasca büyük olan biriyle aldatabilir...bence senin o alt komsunda var ne varsa.....Allah o gibi insanlarda korusun....ne diyebilirim...böyle genc insanlari kendilerine baglayip yuvalarini yikmaya calisiyorlar cünkü kendisi mutsuz .....

ya bunlarda ne cesaret var esı ust katta oturuyor ve alttakı kadınla bırlıkte oluyor adam kadına laf etmeye bıle degmez ne cesaretle ya boylelerı temız bır sopayı hak edıyorlar

artık kadınlarda şaşırdı
evli adamlarda hep gözleri
hiç düşünmüyorlar bu benim hemcinsim,bir gün benimde başıma böyle bişey gelebilir diye
hadi artık erkekleri artık öğrendikte,kadınlar daha çok şaşırtıyor daha çok üzüyor beni

çok üzücü. aslına bakarsanız çevremizde o kadar çok şey oluyor ki. tabii herşey 4 duvar arasında ve haberimiz olmuyor. 16 yaşında kızım var, inanın bazen iyi yetiştiriyormuyum, sonu ne olacak bu ortamda diye düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

arkadaşlar ben şu anki evimde 10 aydır oturuyorum. apartmanda da sadece karşı komşumla görüşüyordum. genç, 24-25 yaşlarında evli ve iki çocuğu var. dün birden bire taşınmaya karar verdiklerini öğrendim ve sebebini sordum, önce söylemek istemedi ama sonra eşinin bizim hemen alt kattaki dul ve 3 çocuklu bir kadınla beraber olduğunu, bunu öğrendiğini ve evde kıyametler koptuğunu anlattı. buldukları çözüm apartmandan taşınmak olmuş. dünden beri şoktayım, nasıl bir dünyada yaşıyoruz, ahlak değerlerimiz nereye gidiyor, hayatta kimseye güvenemeyecek miyiz?

iiy hoş ta apartmöandan taşınmak başka ile yada ülkeye gitmek aya gitmek çözüm değilki yine orralarda yapar çözüm kafada biter kafada. ne yazıkki çok kötü bir zamandayız ki,mseye güvenemz olduk çok güvendğimiz sandığımız kimsdler öle oyuncu olmuşlarki oyununu 10 sene sonra falan gösteriyolare yani kimse ak kaşık değil acı ama gerçek üzületrek söylüyyorum

Adamın niyeti bozuk olduktan sonra nereye giderse gitsin yapar yapacağını.İnsanlar bir acaip oldu.Kime güveneceğimizi bilemiyoruz.

allahım yaa yazık o kadına taşınınca sanki kocası o kadını aklından silebilecekmi ne kadar ayıp taşınması zo bir duygu allahım kimseye yaşatmasın çok zordurrr.

Önceleri mahalle kızına laf atılmazdı atılır oldu. O eski mahalle ortamlarını arar oldum
Kızmayın da arkadaşlar mezhebi genişlik arttı bizim ülkemizde artık bacı kardaş mefrumları azaldıkça sonumuz daha kötü olacak Rabbim bizleri nefsimizle terbiye etmesin...

kadın cağız öğrenince tabi evi taşır o uyanık pislik herif taşısında kendi rahat rahat gitsin kadına.

Back
X