KOMŞUM KOCASINI ALDATIYOR

krms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
163
163
53
Kızlar Merhaba. Benim bir arkadaşım var çok sevdiğim çok iyi kalpli bildiğim biri. Geçenlerde beni aradı ve dediki ben aşık oldum.. kocasıyla sorunları vardı zaten. Kocası ve kendisi çok iyi para kazanan maddi sorunu olmayan biri. Fakat aşık olduğu kişi evli ve karisi hamile. Eskiden beri aynı arkadaş ortamindalar ve ailece görüşüyorlar. Neyse Bende çok kızdım. Kendi yanlisini kabul edebilirsin ama hamile bir kadının üzüntüsü seni mutlu edecekmi Allah korkusu vs.. izah etmeye çalıştım. Çocuğa sinir oldum çünkü karısını aldattığı yetmiyormuş gibi birde kotuluyor sinirli diyor kilo aldı diyor vs.. Tabii çocuk böyle deyince benim arkadaş kendini çok önemli çok etkileyici falan sanıyor. Bende dedimki evde kadına yapmadığını gelip sana yapıyor sana söylüyor. Senin esin de senin için öyle düşünüyordur belki dedim. Biraz aramız açıldı. Bunların arasında bişeyler de geçti ama kadının ruhu duymuyor. Hamile kadina bu yapilirmi nasil insanlik nasil vicdan. Bekarlari bulamayanlar evlileri kolay kiskirtabilecegi icin evli adamlara sariyor.Burada yazmamin nedeni belki birilerine ders olur eften puften şeylerle adamları kaçırmayın. Ellerine koz vermeyin. Erkek kullanacağı şeyleri biriktiriyor sonra kullanıyor. Karısı hakkında neler neler diyor salak şeref yoksunu çocuk. Kadında okadar evine bağlı kocasına aşık biri ki. Keşke bilmeseydim hiç. Ayrıca kadın okadar ama okadar eminki kocasından. Dikkatli olmak lazım. Sosyal medya yuva yıkmaya başladı resmen. Telefonlarla görüşmuyolar sosyal medyada hiç belli etmiyorlar. Is yerlerindeki bilgisayardan farklı hesapla haberlesiyolar. Kizlaaarrr gerçekten saçma nedenlerle evlerinizde huzursuzluk cikarmayinnn. Bir tecrübe olarak yazdım buraya kimseye tam guvenmemek ve ailece görüştüğümüz kisilerle belli sınırda olmalıyız.

Kızlar Merhaba. Benim bir arkadaşım var çok sevdiğim çok iyi kalpli bildiğim biri. Geçenlerde beni aradı ve dediki ben aşık oldum.. kocasıyla sorunları vardı zaten. Kocası ve kendisi çok iyi para kazanan maddi sorunu olmayan biri. Fakat aşık olduğu kişi evli ve karisi hamile. Eskiden beri aynı arkadaş ortamindalar ve ailece görüşüyorlar. Neyse Bende çok kızdım. Kendi yanlisini kabul edebilirsin ama hamile bir kadının üzüntüsü seni mutlu edecekmi Allah korkusu vs.. izah etmeye çalıştım. Çocuğa sinir oldum çünkü karısını aldattığı yetmiyormuş gibi birde kotuluyor sinirli diyor kilo aldı diyor vs.. Tabii çocuk böyle deyince benim arkadaş kendini çok önemli çok etkileyici falan sanıyor. Bende dedimki evde kadına yapmadığını gelip sana yapıyor sana söylüyor. Senin esin de senin için öyle düşünüyordur belki dedim. Biraz aramız açıldı. Bunların arasında bişeyler de geçti ama kadının ruhu duymuyor. Hamile kadina bu yapilirmi nasil insanlik nasil vicdan. Bekarlari bulamayanlar evlileri kolay kiskirtabilecegi icin evli adamlara sariyor.Burada yazmamin nedeni belki birilerine ders olur eften puften şeylerle adamları kaçırmayın. Ellerine koz vermeyin. Erkek kullanacağı şeyleri biriktiriyor sonra kullanıyor. Karısı hakkında neler neler diyor salak şeref yoksunu çocuk. Kadında okadar evine bağlı kocasına aşık biri ki. Keşke bilmeseydim hiç. Ayrıca kadın okadar ama okadar eminki kocasından. Dikkatli olmak lazım. Sosyal medya yuva yıkmaya başladı resmen. Telefonlarla görüşmuyolar sosyal medyada hiç belli etmiyorlar. Is yerlerindeki bilgisayardan farklı hesapla haberlesiyolar. Kizlaaarrr gerçekten saçma nedenlerle evlerinizde huzursuzluk cikarmayinnn. Bir tecrübe olarak yazdım buraya kimseye tam guvenmemek ve ailece görüştüğümüz kisilerle belli sınırda olmalıyız.
Kusura bakmayın türkçem çok iyi değildir. 3 yıldır turkiyedeyim ☺

Hamile olmasa hemen haber uçururdum ben olsam ama hamileyken cesaret edemem heralde. Bebeğe bir şey olur diye korkarım. Çok zor bir durum. Allah Islah etsin. Arkadaşının çocuğu var mı?
Evet onunda var çocuğu. Pişkin pişkin diyorki ben yuva yikmam. Biz egleniyoruz sadece diyor. Ya hamileyken zaten hormonlar değişik birde böyle birşey ogrense mahvolur kadın. Arkadaşım diyorki şimdi doğum yapınca daha da stresli olur kilo alır vs.. zaten 1 aydır aramıyorum sogudum. Çok büyük yıkım olur kıza. Kocasına Okadr güveniyor ki soylesen iftira der yani okadar. Burada şunu anladım kadınlar diğer kadın begenilmeyip kendilerine gelinince ego tatmin ediyorlar bir diğerinden üstün hissediyorlar. Oyüzden evli adamlar daha dikkat çekiyor galiba. Insanlik ayaklar altında valla. Allah korkusu kalmamış edep haya vicdan hiç yok

Pek dinleme bence hatta mümkünse ilişiğini kes
1 aydır aramıyorum.dinlemiyorum zaten. Onunla dedikodu yaparım hayali kurdu ama olmadı. Bana ters. Ben sadece paylaşmak istedim burada. Yoksa kimseye söylemem mezara gider benle. Burada kimse tanımıyor kim olduğu belli değil diye rahat yazdım. Ama ilahi adalet var ve birgün bunun acısı o sabii çocuğun Ahi çıkar.

Midem bulandi. Bir de utanmadan yüzlerine bakıyorlar .. Sadece çoğu konuda yazdığım bir cümle: Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmis.

kadinin kocasina ve adamin karisina haber verin.

bir de ailecek görüşüyorlarmış,nasıl yüzlerine bakıyorlar birbirlerinin eşlerinin ,ar damarları yırtılmış iyice,benim bildiğim yasak aşk yaşayanlar herkesten gizli saklı yaşarlar sizi niye arayıp bilgilendirdi ki
Ya benim arkadaşım böyle direkt arayıp böyle demedi. Ben kısaca yazdım. Tabi belli bir konuşmadan sonra açıldı. Hala hftasonlari pikniğe denize vs. Gidiyolar. Burada yazmamin nedeni insanların çok güvenip yapmaz deyip samimiyeti aşm
Hamile kalinca kilo aldim diye kacacak adami neyle evde tutayim bebegi ona mi dogurtayim? Harika analiz yapmissin tebrikler
Analizi ben yapmadım. Çocuk karısı için diyormus. Sinirli sıkıcı falan diyormus. Kızı aldattığı yetmemis birde kotuluyor serefsiz
amalari

Pislik kadın,bir de çocuğu var,çocuğunun yüzüne bakarken de mi utanmıyo?Artık kadınlar metresliklerini de ortalığa yaymaktan korkmuyorlar.

• Çok karaktersiz bir komsunuz var kendi gibi bulmuş işte kilo aldı üstelik hamile iken diye kadın mı aldtılıyor erkeklik ve adamlık farklı olduğu gibi kadın olmak ve dişi olmak farklı mezıyetlerdir

1 aydır aramıyorum.dinlemiyorum zaten. Onunla dedikodu yaparım hayali kurdu ama olmadı. Bana ters. Ben sadece paylaşmak istedim burada. Yoksa kimseye söylemem mezara gider benle. Burada kimse tanımıyor kim olduğu belli değil diye rahat yazdım. Ama ilahi adalet var ve birgün bunun acısı o sabii çocuğun Ahi çıkar.
Iki cocuguyla esini aldatan sonra pisman olan biri var etrafimda evlendikten sonra hayatima dahil olan.
Gunahinida bana anlatti vicdan azabini.
Valla bekledim o koca bunu haketmiyor elbet ahi cikar.altattigi adam birde yakin arladasinin esi..
Sok ustune sok yasatti bana.
Ama yok.gayette herkes hicbisey olmamis gibi mutlu.koca bir yalanla kapli bir mutluluk...evimize her geldiklerinde esine uzuluyorum karisina oyle ilgiliki..

Back
X