komşum ne diyor anlamadım ben ?

umarım öyledir ama bilmiyorum yaaa bana samimi gelmedi kadın .

evet bide kötü niyetlerini içinde tutsalar daha iyi olucak belli ediyolar .

peki sana, 'kocanın gözü fıldır fıldrı dönüyor' diyen bir komşu olmasını istermiydin... efendi demiş yaranamamış kadın

peki anlıyorum, o halde insanlara karşı şu güvensiz tutumunu bi değerlendir. bi özeleştiri yap.. herkese hemen fesat, kötü diye etiketi yapıştırma.. güzel bak güzel gör, bak o zaman herşey çok güzel görünecek gözüne.. seni eleştirenlere kızma, burdan bakınca nasıl görünüyorsan onu söylüyoruz, kimse seni tanımaz etmez, ama cidden burdan bakınca durum hiç iyi değil. ve daha da kötü olur.. insanlar ve hayat yeterince karmaşık, böyle şeylere takılırsan çabuk çok çabuk yorulursun.. her zaman için tertemiz olsun, hayra yor deriz ya, sen de hayra, iyiye, güzele yor bu tür şeyleri, ne güzel kocamı övdü de geç, bakış açını değiştir, bu denli karartma içini.. yoksa çok yalnız kalırsın, kocandan ibaret olmasın dünyan..

Son düzenleme:
umarım öyledir ama bilmiyorum yaaa bana samimi gelmedi kadın .

Samimi gelmediyse sırf bu söyledikleri yüzünden olduğunu sanmıyorum.O halde davranışları ve konuşma tarzıylada bunu sana hiseettirmiş olmalı.O halde araya mesafe koyarsınız görüşmezsiniz sorunda kalmaz.

Son düzenleme:

üff arkadaşım kadın belli etti kendini yaa .herkese kötü niyetli demem neden diyeyim ki .yanılıyorsun ben çok mutluyum ki helede bu aralar .

Samimi gelmediyse sırf bu söyledikleri yüzünden olduğunu sanmıyorum.O halde davranışları ve konuşma tarzıylada bunu sana hiseettirmiş olmalı.O halde görüşmezsiniz sorunda kalmaz.

evet aynen uslup yoksa bunları dersin bunda birşey yok .rahatsız ediciydi .

sende girdin benim hakkıma orucuma laf söyledin sen girmedin mi şimdi neyse ya sana cevap yazmıyorum .

iyi niyetli olamıyorum canım bu konuda .

seni boşatıp kızını mı vercek kocana? aslında iyi olurdu ya.... ne düşünürsen hayat sana onu verir unutma

evlenince o erkekler tapulu malınız olmuyor. yazık ya, size yazık. bu paranoyalarla ömrünüzü çürütüyorsunuz

iyi mi olurdu ?tapulu malımız olmuyor hadi herkesle paylaşalım .neyse sana laf anlatamam iyi olurdu diyor kıza bak .yuva yıkanın yuvası olmaz bacım annen sana öğretmedi galiba .evli birine falan ilgi duruyorsan dön o yollardan

Ben kadında bir fesatlık göremedim.Eşin efendi önüne bakıyor demiş.
Ay çok yakışıklıı, çok seksi, çok karizmatik, ay kendimin de olsa böyle bir tane dememiş ki fesat olsun.
Bir de kadının işi yok kızı için kocanı beğendi, kızına kocanı alacak.Yapma lütfen.
Seni övmediyse de gül geç övmek zorunda mı? Herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil ki.
Mübarek günde kadının günahını alma.Hoşlanmadıysan koyarsın mesafeni, kahveye çağırmazsın olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…