komşum ne diyor anlamadım ben ?

çok güzel konuştun ağzına sağlık
senin iş ne oldu finish mi?

kadının kızı varmış ya yanında ondan.

kocasını kapmak için plan yapmışlar ama o kadar gerizeklılar ki kocasını kötüleyecekleri yerde övüyolar belle'in suratına

kur yapmayı bile beceremiyolarki...beceriksizler..

ayy koptum kardeşim reklamları başka yerde yap konu aç alan çıkar belki kurtulursun sende .

buyutmussun tabıkı

Samimiyete girmemenizi tavsiye ederim , hiç zararı dokunmaz eşime güvenirim deseniz bile bu tür tipler insanın sinirini bozuyor...

onun iyi niyetli olduğunu nerden biliyorsun sen misin yoksa ahahaha

sen kadının kötü niyetli olduğunu nereden bulup çıkardıysan, bende hatta bizde ordan anladık..
oruçluyum dedin.. oruç sadece aç kalmak değil... ruhu kötü düşüncelerdende arındırmaktır.. . ama gördüğüm sen bi tek aç kalmıssın

kocamız tapulu malımız değil oa halde paylaşalım hadi bakalım arkadaşım sen kocana bunu yapıyor musun peki .o kadına garibim mi diyorsun ben öle görmedim hiç.

tatlım benım ben okudu bı dhaa okudum am senı cokta huzursuz edıcek bışey bulamadım hanı benım omsum kızı olan bı omsum dese bana eşimi övse aklıma hıc öle şey gelmez sankı ne yalan söleyım

yaradanın işinede karıştın ya pess diyorum allah bilir canım orasını .oruç oruç yani neyse .

Konuşmayayım dedim ama. Burada bir çok kişi konu sahibini haksız görüyor fikrini belirtiyor ama bu geyikler falan ne. Cidden rahatsızlık verici.

18 veya 19 yaşındaydım. bi arkadaşımın düğününe gitmiştim. kızın morali bozulmuştu bişeylere ağlıyodu. ben de ona moral vermek için esprisine ''böyle koca buldun hala da ağlıyosun'' demiştim.

Allah'tan kız, 'sen benim kocama mı göz koydun?'' diye saçlarımı yolup elime vermeye kalkmadı..

tam tersine, keyiflendi, yüzü güldü.. hatta damat adayı gelince de pat diye böyle dediğimi söyleyiverdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…