• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum sapık mı yoksa akli dengesi bozukmu?

ukalady

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
1.048
135
323
İzmir
merhaba öncelikle herkese.
ben altı senedir aynı yerde oturmaktayım. komşularımızın hepsi çok iyidirler çoğunu tanırım ancak evimin arka tarafına iki yıl önce yeni bir bina yapıldı. arka tarafta olduğu için arada ki mesafe 3 metre anca var. yani çok yakınız. bir daire hariç hepsi hemen taşındı alanlar ya da kiralayanlar ancak o boş kalan daire yaklaşık 3 ay önce biri tarafından tutuldu ya da alındı bilemiyorum ama bi hareketlenme oldu evde badana boya işleri filan. bende bi akşam hava kararınca perdeleri kapatayım dedim ama odaya bi girdim bahsettiğim evin odalarından birinin simsiyah :53: boyandıgını ve tavanın etrafına kırmızı ışıklar döşendigini gördüm ve gece saat üçe kadar falan yandı o ışıklar . perde filanda yok direkt göstermek amaçlı millete teşhir edildi evin içi diye düşündüm. kimselerde yoktu. çok garibime gitti korktum ama fazla üstünde durmadım. neyse gelelim asıl konuya;

o günden beri sürekli evin kalın perdeleri kapalı oldugu için oh be dedim kendi kendime sapık falan yok belkide adam sinema solanu falan yapmıştır kendine diye düşündüm. zevk bu ya. ama öyle değilmiş :18: bugün balkonu yıkamak için çıkmıştım benim panjurlar dışa eğik oldugu için direkt olarak gözükmüyor o evin balkonu ama balkonumun sonuna doğru gittiğimde orayı süpürürken ve eğilip doğrulurken çaprazdan orada birinin oldugunu ve bana doğru baktıgını farkettim ama kaldırıp kafamı bakamadım ama hani birine bakmasanız bile onu hissedersiniz ya ve az buçuk ne şekilde biri oldugunu göz ucuyla anlarsınız. işte bana sanki üstünde bişey yokmuş gibi geldi ama ten rengi bişeyde giymiş olabileceginden ve tam olarak bakamadıgımdan anlayamadım. daha önceden tedirgin oldugum için hemen içeri girdim ve diğer odaya geçip perdenin arkasından bakınca :14: bi de ne göreyim adam çırılcıplak öylece duruyor hemen kafamı çevirdim görmemek için elim yağım titredi tekrar baktıgımda içeri girmişti. sizce bu akıllı mı deli mi sapık mı ne? napmalıyım bidaha böyle bişey görürsem.? alt komşuma söyledim onların tanıdıgı var o apartmanda dikkatli olsunlar dedim çocukları var sonuçta ama sonrada pişman oldum keşke söylemeseydim diye. inşallah kiracı filandır ama adam evin duş teknesinide sökmüş aylardır evin balkonunda duruyor. bina yeni halbuki niye söktü bilemiyorum belki de sapıkca bi dekor yaptı banyoda da. deli olsa böyle evle alakalı şeyleri yapabilir mi? akıl verin bana kimseye bahsetmeli miyim???

Son düzenleme:
vala sapikmi bilemiyecem ama bence uyarmakla en iyisini yapmissiniz balkona ciplak cikiyorsa pekte akli dengesi yerinde olamaz herhalde tövbe tövbe daha neler duyacagiz ya

Adam fantazılerı olan bırı olabılır oda sıyah ısıkları kırmızı kendısı cıplak

uyarmakla ıyı yaptınız bır daha gorursenız yonetıcısıne soyleyın

ayyy offff çok kötü bişey bu yaa..bizim de eski evde böyle bi olay oldu , karşı evdeki adam perdeler açık çırılçıplak geziyodu dışarıya bakıyodu elinde şeyi..ben gördüm şok oldum elim ayağım titredi, bişey söylemedim kimseye, birkaç gün sonra annem görmüş tabi o da şok...ben de gördüm diyince annem balkona çıktı adama bas bas bağırdı :88::88: üst kat komşusuna gitti ve ev sahibine falan şikayet etti, adam o ay çıkartıldı evden..akli dengesi de gayet yerinde bi adamdı yani..offff çok sinir bozucu...

vala sapikmi bilemiyecem ama bence uyarmakla en iyisini yapmissiniz balkona ciplak cikiyorsa pekte akli dengesi yerinde olamaz herhalde tövbe tövbe daha neler duyacagiz ya

adam balkon kapısının tam önünde duruyordu yani ben tam emin olamadım ama üstünde tişört vardı altında bişey yoktu ve kendi kendini tatmin ediyo gibiydi sanki çok bişey görmüşüm gibi anlatıyorum ama sadece bikaç saniye bakabildim tekrar baktıgımda yoktu ben girince o da girdi herhalde. belkide perdeyi araladı beni farkedince cıktı kapıya ben girincede girdi. off ! milletin çoluğu çocugu var neler duyuyoruz valla bilemedim.

:53::53::53::53::53:hiiii çok dikkat et.balkona çıplak çıkan pek aklıselim olmaz.ay tüylerim ürperdi.uyardığın içinde sakın pişman olma.

ayy kusuruma bakmayın nolurr.. ama guldum once.. sonra empatı yapınca hak verdım ınsan tedırgın olur ıllakı.. once yonetıcıye falan soyleyın karsı apartmanın .. ve adamı polıse sıkayet edın komsusu olarak eger daha ılerı gıderse. neler duyuyoruz valla ılerde allah korusun canınızın yada baskalarının canlarının yanacagına o psıkopatın canı sımdı yansın .. tedbırlı olun korkulcak bısey yok.. macera fılmı gıbı dusunun ..ve kesınlıkle o apartmandakılerı uyarın ..uyarın kı ınsanlarda adam uzerınde yogunlassınlar bu sızın bu olayda yalnız kalmanızı engelleyecektır..

:53::53::53::53::53:hiiii çok dikkat et.balkona çıplak çıkan pek aklıselim olmaz.ay tüylerim ürperdi.uyardığın içinde sakın pişman olma.

ya anneme anlattım o da bidaha görürsen üst kattakilere cık hemen birileri daha görsün şahit olsunlar bi tek sen görüpte millete söylersen seni yalancı cıkartırlar bide sonra dedi. adam belkide dışarda gayet efendi bi tiptir bilmiyorum ki??? kafam karıştı yaa. yirmibeş otuz yaşlarında filan gibiydi.

:53::53::53::53::53::53::53:allahım daha neler duyacağız:53::53:
polise şikayet etin bişey yapn etrafa duyurun aama o adamı barındırmayın orada:50::50:

işte bende annenızın dedıgını dıyorum .. baskalarıda gorsun kı yalnız kalmayın sonra sız iftiracı olursunuz..esınıze soyleyın basta ve kesınlıkle adamöın oturdugu bına yonetıcısıne ve sakinlerıne haber veroın...boylelıkle herkesın gozu adamın uzerınde olur..

Belli ki adam teşhirci :26:
Yalnız mı yaşıyor biliyor musunuz? Çünkü bizim de yan blokta bir aile var öyle evde sürekli çıplak dolaşıyorlar, storlu perdeleri camların yarısını bile kapatmıyor, bütün site bunları izliyor, kaç kez şikayet edildiler, uyarıldılar ama değişen bir şey yok, rahatsız olan bakmasın diyorlar, çok sinir bozucu :63:

bence sapıgın teki.bence eşinizede söyleyin.komşunuza söylemekle tabikide dogru olanı yapmışınız.neler duyuyoruz haberlerde.sizde dikkat edin,size kafayı takmış olabilir

işte bende annenızın dedıgını dıyorum .. baskalarıda gorsun kı yalnız kalmayın sonra sız iftiracı olursunuz..esınıze soyleyın basta ve kesınlıkle adamöın oturdugu bına yonetıcısıne ve sakinlerıne haber veroın...boylelıkle herkesın gozu adamın uzerınde olur..

bakalım ben bi daha karşılaşacak mıyım böyle bişeyle. ama mutlaka evin o karanlık ışıklı halini görenler olmuştur daha önce benim tarafımda oturanlardan.

bu adamı hiç tanıyan yokmu ki şöle ağızlarından laf almaya çalışsan.uyardığın komşun ne dedi?

apartmanda otutruncada her türlü insanla karşılaşılıyor.allahtan böyle sapık komşularım yok.senin adına çok üzüldüm ama.artık balkona çıkmaya korkarsın yani.adamı görmemek adına.yanlız insanları uyararak çok iyi yapmışsın.komşularınısa söyle o evi takibe alın.adam sapıktır falan çocuklara zarar verir.

merhaba öncelikle herkese.
ben altı senedir aynı yerde oturmaktayım. komşularımızın hepsi çok iyidirler çoğunu tanırım ancak evimin arka tarafına iki yıl önce yeni bir bina yapıldı. arka tarafta olduğu için arada ki mesafe 3 metre anca var. yani çok yakınız. bir daire hariç hepsi hemen taşındı alanlar ya da kiralayanlar ancak o boş kalan daire yaklaşık 3 ay önce biri tarafından tutuldu ya da alındı bilemiyorum ama bi hareketlenme oldu evde badana boya işleri filan. bende bi akşam hava kararınca perdeleri kapatayım dedim ama odaya bi girdim bahsettiğim evin odalarından birinin simsiyah :53: boyandıgını ve tavanın etrafına kırmızı ışıklar döşendigini gördüm ve gece saat üçe kadar falan yandı o ışıklar . perde filanda yok direkt göstermek amaçlı millete teşhir edildi evin içi diye düşündüm. kimselerde yoktu. çok garibime gitti korktum ama fazla üstünde durmadım. neyse gelelim asıl konuya;

o günden beri sürekli evin kalın perdeleri kapalı oldugu için oh be dedim kendi kendime sapık falan yok belkide adam sinema solanu falan yapmıştır kendine diye düşündüm. zevk bu ya. ama öyle değilmiş :18: bugün balkonu yıkamak için çıkmıştım benim panjurlar dışa eğik oldugu için direkt olarak gözükmüyor o evin balkonu ama balkonumun sonuna doğru gittiğimde orayı süpürürken ve eğilip doğrulurken çaprazdan orada birinin oldugunu ve bana doğru baktıgını farkettim ama kaldırıp kafamı bakamadım ama hani birine bakmasanız bile onu hissedersiniz ya ve az buçuk ne şekilde biri oldugunu göz ucuyla anlarsınız. işte bana sanki üstünde bişey yokmuş gibi geldi ama ten rengi bişeyde giymiş olabileceginden ve tam olarak bakamadıgımdan anlayamadım. daha önceden tedirgin oldugum için hemen içeri girdim ve diğer odaya geçip perdenin arkasından bakınca :14: bi de ne göreyim adam çırılcıplak öylece duruyor hemen kafamı çevirdim görmemek için elim yağım titredi tekrar baktıgımda içeri girmişti. sizce bu akıllı mı deli mi sapık mı ne? napmalıyım bidaha böyle bişey görürsem.? alt komşuma söyledim onların tanıdıgı var o apartmanda dikkatli olsunlar dedim çocukları var sonuçta ama sonrada pişman oldum keşke söylemeseydim diye. inşallah kiracı filandır ama adam evin duş teknesinide sökmüş aylardır evin balkonunda duruyor. bina yeni halbuki niye söktü bilemiyorum belki de sapıkca bi dekor yaptı banyoda da. deli olsa böyle evle alakalı şeyleri yapabilir mi? akıl verin bana kimseye
bahsetmeli miyim???

yarı çıplakmı yoksa tümptenmi yarı çıplaksa sorun değil ama tamamense töbe töbe bilmiyorum belki dekor işi vardır olamazmı siyaha boyatmışsa kırmızı dekor yapmışsa bu sapıklık değildir.. belki işi budur dekarayon veya dizayn etmek?

Belli ki adam teşhirci :26:
Yalnız mı yaşıyor biliyor musunuz? Çünkü bizim de yan blokta bir aile var öyle evde sürekli çıplak dolaşıyorlar, storlu perdeleri camların yarısını bile kapatmıyor, bütün site bunları izliyor, kaç kez şikayet edildiler, uyarıldılar ama değişen bir şey yok, rahatsız olan bakmasın diyorlar, çok sinir bozucu :63:

:53::53::53::53: ay şok üstüne şok geçirdim.nası yani ailecek çıplakmı geziyolar.off sinirim bozuldu:47::47::47:

Korkunc bir manzara. Senin icin ne kadar huzur bozucu oldugunu tahmin edebiliyorum. Komsuna soylemekle iyi etmissin. Bence bu daha bile cok yayilmali. Baskalari da gormeli. Daha sonra birlik olup belki attirabilirsiniz o adami ordan, ya da en azindan uyari filan alabilir o adam. Rezalet ya. Allah karsilastirmasin boyle adamlarla kimseyi, ne diyim.

Back
X