• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum sapık mı yoksa akli dengesi bozukmu?

:53::53::53::53: ay şok üstüne şok geçirdim.nası yani ailecek çıplakmı geziyolar.off sinirim bozuldu:47::47::47:

Evet ailece, karı-koca bir de 12-13 yaşlarında bir erkek çocukları var, sürekli çırılçıplak dolaşıyorlar, ben görmedim ama zaman zaman eve misafirleri geliyor ve onlar da çıplak oturuyormuş, bunun üzerine bir araştırma yaptık, bunlar nüdistmiş, nüdizm: "ciplaklik ve dogallik ogelerini yedirmis, giyinmeyi bir tur hayvansal aslini inkar gibi dusunen, uygun iklim kosullarinda rahat olmasi dolayisiyla ciplak gezen ve insan vucudunun utanilacak degil, aksine gurur duyulacak bir guzellikte oldugunu savunan akim." olrak tanımlanmış internette, zaten internetten araştırırsanız çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, kendi siteleri falan var, çıplaklığı cinsellik olarak görmüyolarmış falan. Böyle biraraya gelip çıplaklar kamplarına falan gidiyolarmış öyle tuhaf acaip :27: bişey işte.
Her neyse evlerinde ne halt ederlerse etsinler ama perdelerini kapatsınlar bi zahmet, onların yüzünden biz cam pencere kapalı oturuyoruz :47:

Son düzenleme:
Odasını siyaha boyaması zevk meselesi.Ünlülerin evlerini gezdirdikleri bir programda görmüştüm.Kimdi hatırlamıyorum ama uyku sorunu yaşıyormuş,odası simsiyahtı,siyah perdeleri vardı.Olabiliyor yani.
Veya bekar evidir filan,fantezi amaçlı yapmıştır.
Çıplak olması da kazara olabilir.Sen tekrar baktığında yokmuş,sapık olsa kaçmazdı.
Eğer tekrar görürsen artık kaza denmez,bilerek yaptığını anlarsın.

Nü ressamlarından- fotoğrafçılarından biri olabilir..Siyah dekor ve kırmızı ışıklar bana fotoğraf banyosunu anımsattı.. O kişide onun öğrencilerinden biridir belki.

Böyle ise tek densizliği o şekilde balkona yakın durması..

...
Diğer taraftan düşünürsek eğer evde tek yaşamıyorsa akli dengesi yerinde olmayan çocukları olabilir ev sahibinin..

Banyo kuveytini çıkarmaları normal olabilir eğer evde sakat bir insan varsa.. Yahut yine yüksekse yaşlılardan dolayı çıkarılıyor yahut jakuzi koymak istemiştir o çıkardığının yerine..

....

Eğer bunlar değilse evet o bir sapık yahut sapık. :94:

Mümkün olduğunca ona karşı olan perdelerinizi kapalı tutmaya çalışın..

Muhtarlığa gidip o dairede kim oturuyor nedir necidir diye öğrenebilirsiniz, muhtarı tanıyorsanız.

başka birilerinede göstermek konusunda arkaddaşlar çok haklı.Benimde akrabamın arka balkonundan bakınca evler müstakil bahçede banyo yapan adamı görüyolarmış hortumla çırılçıplak kendini yıkıyo yani.Ama normalde takım elbiseyle dolaşan bankacımı artık neyse öyle biriymiş.Yani demek istediğim dışardan bakan biri böyle düşünmez adam normal duruyo sana yalancı derler.göster anlat kanıtla başına bela alırsın Allah korusun.sapığı geç kırmızı siyah deyince benim aklıma ilk satanist fln geldi.eşine söyle bildiğin tanıdığın herkese söyle.Allajh korusun neler duyuyoruz.biraz daha gözlemle ddüşündüğün gibiyse anlat polise .Hem bence durduk yere dikkatiizi çekmiş olamaz.

Korkunc bir manzara. Senin icin ne kadar huzur bozucu oldugunu tahmin edebiliyorum. Komsuna soylemekle iyi etmissin. Bence bu daha bile cok yayilmali. Baskalari da gormeli. Daha sonra birlik olup belki attirabilirsiniz o adami ordan, ya da en azindan uyari filan alabilir o adam. Rezalet ya. Allah karsilastirmasin boyle adamlarla kimseyi, ne diyim.

Bu kadar yaymak doğru değil tam emin olmadan..

Eğer göründüğü gibi değilse birşeyler, hakka girilmiş olunur.

Evet belki konu sahibinin dediği gibi bu zihniyette olabilir ama ''hiçbirşey göründüğü gibi değildir.''

Önce mutlaka kesin olarak öğrenilmeli.. Kesin kaynaklarla hareket edilmelidir.

bence dikkatli bir şekilde izleyin.anormal bir durum varsa illaki karşılaşısınız.ama ne olur banane diyip boşlamayın.aylar sonra şeker bayramı.yine çucuklar şeker toplamaya çıkacaklar.allah korusun.artık tvlerde böyle haberler izlemeyelim

Evet ailece, karı-koca bir de 12-13 yaşlarında bir erkek çocukları var, sürekli çırılçıplak dolaşıyorlar, ben görmedim ama zaman zaman eve misafirleri geliyor ve onlar da çıplak oturuyormuş, bunun üzerine bir araştırma yaptık, bunlar nüdistmiş, nüdizm: "ciplaklik ve dogallik ogelerini yedirmis, giyinmeyi bir tur hayvansal aslini inkar gibi dusunen, uygun iklim kosullarinda rahat olmasi dolayisiyla ciplak gezen ve insan vucudunun utanilacak degil, aksine gurur duyulacak bir guzellikte oldugunu savunan akim." olrak tanımlanmış internette, zaten internetten araştırırsanız çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, kendi siteleri falan var, çıplaklığı cinsellik olarak görmüyolarmış falan. Böyle biraraya gelip çıplaklar kamplarına falan gidiyolarmış öyle tuhaf acaip :27: bişey işte.
Her neyse evlerinde ne halt ederlerse etsinler ama perdelerini kapatsınlar bi zahmet, onların yüzünden biz cam pencere kapalı oturuyoruz :47:

:53:bişey diyemiorum ilk defa böyle şeyler duyuyorum Allah karşılaştırmasın.ukelady arkadaşım,diğer arkadaşların dediği gibi sadece yanlış zaman yanlış yerde olabilir ama sen tedbiri bırakma yinede dikkat et.çok klasik bi cümle ama hergün neler duyuyoruz.cidden tüylerim diken diken oldu

Anneme okudum yazılanları; annem diyor ki;
Gözlerini silip, 3 kere görmesi lazım emin olmak için. Belki ten rengi kilot giymiştir emin mi diyor?

yarı çıplakmı yoksa tümptenmi yarı çıplaksa sorun değil ama tamamense töbe töbe bilmiyorum belki dekor işi vardır olamazmı siyaha boyatmışsa kırmızı dekor yapmışsa bu sapıklık değildir.. belki işi budur dekarayon veya dizayn etmek?

hayır çırılcıplaktı alt tarafı üstünde tişört vardı sadece.

Belli ki adam teşhirci :26:
Yalnız mı yaşıyor biliyor musunuz? Çünkü bizim de yan blokta bir aile var öyle evde sürekli çıplak dolaşıyorlar, storlu perdeleri camların yarısını bile kapatmıyor, bütün site bunları izliyor, kaç kez şikayet edildiler, uyarıldılar ama değişen bir şey yok, rahatsız olan bakmasın diyorlar, çok sinir bozucu :63:

bilmiyorum ki 3 aydır hiç kimseyi görmedim. bu ilk.

Gözlerini silip, 3 kere görmesi lazım emin olmak için. Belki ten rengi kilot giymiştir emin mi diyor?

Emin olmadan karar vermek zaten hem etik değil hemde hak meselesi.

Fakat ne olursa olsun, hiçbir erkek

atletle bile balkona çıkmamalı. Bu saygısızlıktır.. Kısa kollu tişört neyine yetmiyor insanların. ! Kaldı ki alt çamaşır !

Asla balkona yüzü dönük oturmamalı özellikle gündüz vaktiyse.. Evinde balkonunda temizlik yapan, perdesini açık bırakmak zorunda olan bayanlar var evi havalandırmak için v.s

Biz böyle gördük böyle öğrendik kültürümüzde..Abartılı gelebilir ama kültür farklılığı bu noktada önemli rol oynuyor, kişiden kişiye değişebilir düşünceler.

bencede bidahakinde iyice dikkat edin, eger adam gercektende sürekli cirilciplak balkona cikiyorsa sikayet edin, coluk var cocuk var cok ayip :19: kötü örnek olmasin cocuklara :47:

o kadar baksaydım şuan bunları yazamıyor olabilirdim. eminim tabiki de. zaten söyledim güvendiğim başka birine o da görmüş ama korktuğu için söylememiş kimseye.

Odasını siyaha boyaması zevk meselesi.Ünlülerin evlerini gezdirdikleri bir programda görmüştüm.Kimdi hatırlamıyorum ama uyku sorunu yaşıyormuş,odası simsiyahtı,siyah perdeleri vardı.Olabiliyor yani.
Veya bekar evidir filan,fantezi amaçlı yapmıştır.
Çıplak olması da kazara olabilir.Sen tekrar baktığında yokmuş,sapık olsa kaçmazdı.
Eğer tekrar görürsen artık kaza denmez,bilerek yaptığını anlarsın.

tamam da kazara nasıl olabilir adam balkon kapısının önünde duruyordu hareketsiz bi şekilde yani ayakları eşikte olacak şekilde duruyordu içeride değildi ki. ayrıca elide şeyindeydi bu kadar kaza olabilir mi?

Emin olmadan karar vermek zaten hem etik değil hemde hak meselesi.

Fakat ne olursa olsun, hiçbir erkek

atletle bile balkona çıkmamalı. Bu saygısızlıktır.. Kısa kollu tişört neyine yetmiyor insanların. ! Kaldı ki alt çamaşır !

Asla balkona yüzü dönük oturmamalı özellikle gündüz vaktiyse.. Evinde balkonunda temizlik yapan, perdesini açık bırakmak zorunda olan bayanlar var evi havalandırmak için v.s

Biz böyle gördük böyle öğrendik kültürümüzde..Abartılı gelebilir ama kültür farklılığı bu noktada önemli rol oynuyor, kişiden kişiye değişebilir düşünceler.

Aynen katılıyorum. Başkalarını rahatsız etmemek, yanlış anlaşılmaya da maruz kalmamak için en edeplisi bu tabiki.

Çok zor bir durum ya. Tekrarını görünce şikayet etmek daha doğru sanırım ama tercih meselesi tabi.
İnsan her durumda da tekrarı olsun olmasın tedirgin olur.

kızlar yan tarafta oturan samimi olmadıgım ama aklı başında bi komşumun telefonunu istedim balkondan. tekrar böyle bişey olursa ararım hemen diye ve hemen aradım durup dururken niye telefonunu istedigimi anlatmak için. siz bi anormallik gördünüzmü hiç diye sordum. o da önce yok dedi sonra ben bişey gördüm ama cok uygunsuz bi daha olursa sizi arıyacagım sahit olun dedim o da ne gördün diye sordu bende anlattım üstünden olayı sonra ben anlatınca o da bende gördüm daha önce ama baksır vardı üstünde sadece ama çırılcıplak görenlerde olmuş zaten korkma ablacım dedi. o da korkusundan laf olur inandıramaz kendisine insanları diye kimseye söylememiş. durum bu yani dekor falan değil basbaya sapık fantezisi.

Son düzenleme:
ay ne diyeceğimi şaşırdım geçmiş olsun çok çok çok.ona bu hakkı kimse vermiyo siz balkonunuza çıkamıcakmısınız onun yüzünden evinizn her alnını kullnamıcakmısınz.ar var namus var.eşiniz biliyomu bu durumu bilmesi tehlikeli olabilir kavgaya falan giderse.ama bi çözüm bulmak gerek komşulara sölemişsiniz endişelenmeyin.komsunuzda isim vermeden uyarsa bari bu defa size iyice huy kapar inadına yaprsa.hani unutmuş desem giyinmeyi insan nasıl unutur ya.hayvanların bile edep yerleri kuyruklarıyla kapatılmış yaratıcı tarafından neyin nüsü neyin doğası bu böle şeymi olur :52:

Back
X