• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum sapık mı yoksa akli dengesi bozukmu?

eee işte o görenlerle toplanın şikayet edin ayyy gerildimmmm:47::47::47:

şimdi onların alt katında bizim diğer komşumuzun kardeşi oturuyor ama hiç tanımıyorum ben. abla diye sesleniyor ordan biliyorum. o kadına bahsedebilirim.

ya aslında burda sorun şu ben kapatırım penceremi otururum evimde ama bu insan belkide ileride birlerine zarar verebilir. sonuçta üşenmeyip evin şeklini şemalini kaydırmış. kayseride öldürülen çocukları hatırladım arka sokakta oturan komşuları olan adam cinsel dürtüleri yüzünden şeker toplamaya gelen çocukları öldürmüş yaaaa sapık. kaç sene geçti aradan anca ortaya çıkarttılar. allah korusun ya bazı arkadaşlar çok iyi niyetli yaklaşmış dekordur falan demiş ama zaman kötü gene de biraz acaba mı diye düşünmek lazım diye düşünüyorum en azından dikkat.

vaktiyle aynı sokakta bi genç arkadasını bıcaklamıştı. meğerse cocuklar gaymiş. cocugun ailesi yazın memlekete gidiyormuş kışa kadar yoklar tabi. o sırada cocuk evin heryerini siyaha boyamış çeşit çeşit resimler aletler filan varmış o şekilde bulunmuş ceset evde. sağdan soldan duydum taii.

ayyyy tırstm yaaa:30::30: aman uzak durun yalnz çıkmayn dısarı falan çeşit çeşit insan var tedbirinizi alın sokak olarak ayaklanın ne bileyim benim de aklıma satanstler falan geldi olmaz demeyin kızlar ummadığmz taşlar baş yarabiliyo tecrübe ile sabit

Yapmak istediğim alternatifimse;

Adam yine o şekilde balkona çıktığında, adamı rahatça görebileceğimiz en yakın balkona konu komşu toplanır, elimize fıstık, muz, çekirdek alır, çekirdek çitlerken kıkır kıkır güle güle adamı izler ve üzerine fıstık muz atar; numaran bu mu sadece, zıpla bakayım. Sırt üstü yat, şuna bak kendini nimetten sayıyor minnacık vs vs diye hayvanat bahçesinde yaramaz şebekleri izleyip dalga geçen krolardan fena davranırdım

Tabi birimizin elinde kamera da olacak

"Len maskara olduk millete" diye, ezik moduna girip kendisi mahallenizden kaçacak.

Böyle biri elime düşsede bir güzel dövsem.. Ne bu ya etraf manyak doldu iyice. Bencede onun bir şebek olduğunu gösterin.

Eğer dediğiniz kadar kanıt ve şahit varsa toplanıp dilekçe yazın ve mahalle muhtarına bildirin.. O dilekçeyle orada kim nasıl oturuyor öğrenir , muhtardan ek belge alır şikayet edeceğiniz kurumlara verirsiniz toplamını.

Fakat ne olursa olsun o adam sizin onu farkettiğinizi farketmemeli..Riskli olabilir, dışarıya yalnız çıktığımız zamanlar oluyor hepimizin..

Birşeyleri kurcalarken tedbirli olmak şart.

gördüğünüz oda yatak odası mı acaba?
belki adam fantezi için öyle dekore etti. :)
tam göremediğiniz için de emin olamayız.
arada bakın çaktırmadan. ters bir şeyler var mı diye.
tekrar böyle bir durumla ya da benzeriyle karşılaşırsanız şikayet edin.

çok zor bir durum gerçekten. arkadaşalrın da dediği gibi başkalarının da görmesini sağlayın. bir ara bizim apartmanda da vardı böyle biri. ben şahit olmadım ama görenler çoktu. karı koca çocuklar çıplak dolaşırmış evin içinde. yöneticiye şikayet edildiler ve çıkartıldılar. neler görüp okuyoruz ya evlerden ırak...

canim bence sikayette edeceksen baskalarinin da farketymesini saglamalisin yoksa gercekten inanan olmaz sana,bide adamin dikkatini cekmemeye calis seni farkederse sikayet edilince senden bilir ve zarar verebilir allah korusun:44:

korku fılmı gıbı belkı evde ne sapıkca seyler vardır zaten onemlı olan cocuklar tabıkı de onları eve alıp zarar verebılır Allah korusun

Allah korusun dikkat edin gözünüzü seveyim olmayacak iş yok insanlardan korkar hale geldik bu tip varlıklar yüzünden
günahını almayalım tamam herkes evinde istediğini yapar isterse çıplak dolaşır ama madem karşı balkonda da bir bayan var insan hemen başka odaya geçer durup bakar mı hiç
kendinize de çevrede bulunan çocuklarada dikkat edin lütfen

Son düzenleme:
canim bence sikayette edeceksen baskalarinin da farketymesini saglamalisin yoksa gercekten inanan olmaz sana,bide adamin dikkatini cekmemeye calis seni farkederse sikayet edilince senden bilir ve zarar verebilir allah korusun:44:

ben de ondan korktum aklına herşey geliyor insanın. neyse bakalım ilerleyen zamanlarda netleşir durum başka görenlerde olmuş çünkü.

gördüğünüz oda yatak odası mı acaba?
belki adam fantezi için öyle dekore etti. :)
tam göremediğiniz için de emin olamayız.
arada bakın çaktırmadan. ters bir şeyler var mı diye.
tekrar böyle bir durumla ya da benzeriyle karşılaşırsanız şikayet edin.

arka taraf oldugu için zaten yatak odası ve çocuk odası olarak kullanılan iki oda var o binalarda. zaten ben duvarların siyah olmasına takılmadım bugune kadar. sadece bi insan duvarını o renge boyayıp kıpkırmızı ışıklarıda yakıp perdeleri kapatmadan neden evin içini saatlerce sergiler anlaymadım bunu taşınma esnasında yaptıgı için oda boştu zaten. kimsede yoktu ışıkları yakıp gitmiş. dekor için yapılabilir ama o dedikleri kocaman evlerde olur zaten evi toplasan anca 100 metrekaredir ne dekoru olucak küçücük oda da kapkara duvar. gündüzleri kalın perdeler hep kapalıydı şu güne kadar halada öyle hiç açılmıyor ilk defa bugun denk geldim böyle bişeye :(

ay ne diyeceğimi şaşırdım geçmiş olsun çok çok çok.ona bu hakkı kimse vermiyo siz balkonunuza çıkamıcakmısınız onun yüzünden evinizn her alnını kullnamıcakmısınz.ar var namus var.eşiniz biliyomu bu durumu bilmesi tehlikeli olabilir kavgaya falan giderse.ama bi çözüm bulmak gerek komşulara sölemişsiniz endişelenmeyin.komsunuzda isim vermeden uyarsa bari bu defa size iyice huy kapar inadına yaprsa.hani unutmuş desem giyinmeyi insan nasıl unutur ya.hayvanların bile edep yerleri kuyruklarıyla kapatılmış yaratıcı tarafından neyin nüsü neyin doğası bu böle şeymi olur :52:

eşim öyle biri değil cok sakindir düşüncelerini belli etmez en kötü durumlarda bile espiri yapıp benide güldürür. kendi görseydi o zaman kızardı belki. ya zaten evli bi insanım normal değildi ki malum yeri basbaya hazır vaziyetteydi saniyelik baktım ama o kadar ayırt edebildiğime göre bariz bi durum var ortada yani. nülük falan değil.

Son düzenleme:
resmen teşhircilik bu...bence polise şikayet edin...

TÜRK CEZA KANUNU...
Maddeler: 225 - 229

YEDİNCİ BÖLÜM
Genel Ahlâka Karşı Suçlar
Hayasızca hareketler

Madde 225 - (1) Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

merhaba öncelikle herkese.
ben altı senedir aynı yerde oturmaktayım. komşularımızın hepsi çok iyidirler çoğunu tanırım ancak evimin arka tarafına iki yıl önce yeni bir bina yapıldı. arka tarafta olduğu için arada ki mesafe 3 metre anca var. yani çok yakınız. bir daire hariç hepsi hemen taşındı alanlar ya da kiralayanlar ancak o boş kalan daire yaklaşık 3 ay önce biri tarafından tutuldu ya da alındı bilemiyorum ama bi hareketlenme oldu evde badana boya işleri filan. bende bi akşam hava kararınca perdeleri kapatayım dedim ama odaya bi girdim bahsettiğim evin odalarından birinin simsiyah :53: boyandıgını ve tavanın etrafına kırmızı ışıklar döşendigini gördüm ve gece saat üçe kadar falan yandı o ışıklar . perde filanda yok direkt göstermek amaçlı millete teşhir edildi evin içi diye düşündüm. kimselerde yoktu. çok garibime gitti korktum ama fazla üstünde durmadım. neyse gelelim asıl konuya;

o günden beri sürekli evin kalın perdeleri kapalı oldugu için oh be dedim kendi kendime sapık falan yok belkide adam sinema solanu falan yapmıştır kendine diye düşündüm. zevk bu ya. ama öyle değilmiş :18: bugün balkonu yıkamak için çıkmıştım benim panjurlar dışa eğik oldugu için direkt olarak gözükmüyor o evin balkonu ama balkonumun sonuna doğru gittiğimde orayı süpürürken ve eğilip doğrulurken çaprazdan orada birinin oldugunu ve bana doğru baktıgını farkettim ama kaldırıp kafamı bakamadım ama hani birine bakmasanız bile onu hissedersiniz ya ve az buçuk ne şekilde biri oldugunu göz ucuyla anlarsınız. işte bana sanki üstünde bişey yokmuş gibi geldi ama ten rengi bişeyde giymiş olabileceginden ve tam olarak bakamadıgımdan anlayamadım. daha önceden tedirgin oldugum için hemen içeri girdim ve diğer odaya geçip perdenin arkasından bakınca :14: bi de ne göreyim adam çırılcıplak öylece duruyor hemen kafamı çevirdim görmemek için elim yağım titredi tekrar baktıgımda içeri girmişti. sizce bu akıllı mı deli mi sapık mı ne? napmalıyım bidaha böyle bişey görürsem.? alt komşuma söyledim onların tanıdıgı var o apartmanda dikkatli olsunlar dedim çocukları var sonuçta ama sonrada pişman oldum keşke söylemeseydim diye. inşallah kiracı filandır ama adam evin duş teknesinide sökmüş aylardır evin balkonunda duruyor. bina yeni halbuki niye söktü bilemiyorum belki de sapıkca bi dekor yaptı banyoda da. deli olsa böyle evle alakalı şeyleri yapabilir mi? akıl verin bana kimseye bahsetmeli miyim???

eger dediginiz gibizihinsel engelli degilse, yaptiginin kabahatlar kanununda cezasi var, arastirin baktiniz akli basinda (boyle biri ne kadar akli basindadir bilemem ama) biriyse hic tereddutsuz polisi kapisina yigin.
bugun ciplak cikan , yarin ciplak kapiniza gelir allah korusun !

resmen teşhircilik bu...bence polise şikayet edin...

TÜRK CEZA KANUNU...
Maddeler: 225 - 229

YEDİNCİ BÖLÜM
Genel Ahlâka Karşı Suçlar
Hayasızca hareketler

Madde 225 - (1) Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

evet bende tam bunu ariyordum, elinize saglik !:71:

tamam ama önemli olan nasıl ispat edeceğiz yani direkt polisi arayıp durmumu söleyeceğiz?

direk polisi arayıp ihbarda bulunabilirsiniz... yazılı basında yayınlanan bu tarz olaylar, neler yapılması gerektiği konusunda vatandaşlara örnek teşkil ediyor....

size örnek :
H.A., cinsel organını komşu kadınlara gösterdiği iddiasıyla polise şikayet edildi. H.A., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından bugün yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

adam kendi evinde ne yaparsa yapsin hic uyarmaya bile gerek yok bence...
bir daha balkonda size cirilciplak bir sekilde bakarsa falan hic utanmayin kaldirin kafanizi ''arkadasim goruntu kirliligi yapiyorsun, ya mahremini evde yasa ya da balkona cikacaksan da en azindan don giy'' de tamam iste :31:
bence daha ileri gidilmedikce kimse karismamali...
o adamin hayati sonucta, demek ki uclarda yasamayi seven biri...

Belki evde iki kişi olursanız bir daha tekrarlarsa biriniz fotoğraf çekebilirmisiniz bilmiyorum ki.

Ben yıllar önce duydum bir kız nişanlıymış ev tutmuşlar nişanlısıyla ama yatak odasını nişanlısı sürekli kilitli tutuyormuş sana sürprizim var diye.
Kızın rüyalarına giriyormuş sürekli nedir bu sürpriz bana gösterilmiyor diye.
Bir gün dayanamamış ablasıyla gitmiş açmış kapıyı ,odayı simsiyah boyamış ortayada tabut koymuş sapık, üstünede bıçak saplamış.Meğerse satanistmiş evlenseymiş sanırım kıza bir şey yapıcakmış.
Ne kadar doğru bilmiyorum yıllar önce böyle bir hikaye anlatılırdı. Belki oda satanisttir,her türlü kötülük beklenir.

Son düzenleme:
Back
X