- 24 Ekim 2019
- 731
- 1.536
- 63
- 29
tam bunu yazacaktım aklımdakileri yazmışsınız helal olsun. Bu karakterde ki insanlardan her şey beklenir.İlgilenmeyin. Bir şey sormayın. O konu açarsa "bana anlatma" deyin veya konuyu dağıtıp başka şey sorun ki ilgilenmediğinizi anlasın.
Yoksa ileride eşiyle sorun olursa kendini aklamak için 'x de biliyordu' der kabak size patlar..
Ben bu konularda tavsiye bile vermem eğer ailemden biri değilse.
Koskoca insan doğruyu yanlışı biliyor da destek arıyor güya. Zira sonunda siz kötü olabilirsiniz..
Sürekli sen ne dusunurdun bu durumda diyor. Hoşuma gitmiş sanki bu durum.niye sormuyor ki hasan-ı diyorİlgilenmeyin. Bir şey sormayın. O konu açarsa "bana anlatma" deyin veya konuyu dağıtıp başka şey sorun ki ilgilenmediğinizi anlasın.
Yoksa ileride eşiyle sorun olursa kendini aklamak için 'x de biliyordu' der kabak size patlar..
Ben bu konularda tavsiye bile vermem eğer ailemden biri değilse.
Koskoca insan doğruyu yanlışı biliyor da destek arıyor güya. Zira sonunda siz kötü olabilirsiniz..
Ya sir diye vermedi zaten vicdan yaptırmaSana da sır verilmez ha herkes okudu ogrendibence bisey yapmana gerek yok arkadaşının yaptığı hoş değil değişsin hattını
Canim.sir diye anlatmadı. Öyle rahat biriKomşunun sana verdiği sırrı bütün kk biliyor artık ben olsam bacım sana sır vermezdim
Dedim.ne gerek var boşversene dedim .bana diyorki sence esimi.sormamasingarip değil mi.diyor
Bikac defa diyor ben açtım eşimin konusu diyor. Işte iş yemeğine gtmisler eski arkadaşlar. Niye hasanida çağirmadınız dedim diyor. Ani oldu demiş.vs oyle seyler de anlatti.kafasi bunalmış sanirim. Allah akıl fikir versinNiye bilmiyormuş eşi?
Adamla mesajlaşan komşu, eşin bundan haberi yok ama arkadaşı eşini sormuyor diye yine isgillenen komşu. Madem bana anlatıyor, yaptığını bu yanlış olduğunu söylerdim ben.
Adamın sana ilgisi var demenizi bekliyordu muhtemelen.
Komşunun sana verdiği sırrı bütün kk biliyor artık ben olsam bacım sana sır vermezdim
Aynen bende öyle hissettimÇocuğun ilgisinin bariz farkında ve hoşuna gidiyor. Hoşuna giden cümleleri sizden de duymak istemiş.
Haha yok canim korkutma beniDüşünsene komşu da burda bunları okuyormuş
Haha yok canim korkutma benio kullanmıyor kk. Haberim var .ben kur demiştim.öncesinde yok dedi.ikiz bebekleri var. Ugrasamam dedu
Ben insanları çözemedim.kimle arkadaş olsam soguyacak bisey buluyorum canimİkiz bebekleri varda, eşinin arkadaşıyla uğraşıyor ama :))
Dedim adam ilgili mi diye sorunca akli karışmasın diye yok ya daha neler dedim.ozman niye hasan-ı sormuyor diyorAdam ona ilgili değilde bence kadının aklımda eşinin iş arkadaşı kalmış
O değil bana anlatmasida garip bir yanlışlık görmüyorsa anlattı desem yanlışlık var.kadinin ilgisi yok bence adam tuaf. Insan sormazmi arkadasm napiyor diye.kadinin niye ilgisi yok dedim.ilgisi olsa bana anlatmazdı Herlade diye dusunuyorumEşimin görüşmediği arkadaşıyla ben niye görüşeyim diye düşünün. Arkadaş olsalar, buluşsalar, o yüzden muhabbete devam etseler, o bile mantıklı da... Bu nedir yani? Adam, eski arkadaşını sorma gereksinimine bile ihtiyaç duymuyor, o kadar umurunda değil. Ve kadın ısrarla, 2 senedir vefa borcu hissettiğinden hal hatır sormaya devam ediyor. Ay bu dünyadaki saçma sapan ilişki türleri benim algılarımın çok ötesinde. İnsanlar macera mı arıyor, hayatları çok boş ve anlamsız da ondan mı böyle beyhude işler peşindeler, anlayamıyorum. Kadın eşine niye söylemiyor ayrıca? Demek ki bu ilişkinin içinde bir şeylerin masum olmadığını biliyor. Yoksa insan eşinden arkadaşlarını niye gizlesin? Mesaj atmasam mı diye sorması bile saçmalık, atmaması gerektiğini o da biliyor da, ama o zaman hayatından bir heyecan eksilecek. Bunsuz yaşayabilir mi acaba?
Ya kimseyle arkadaş olacak hal kalmadı. Ne cevap beklerki insan bunu anlatırken. Ne diyem yani.kizin ilgisi yok bence .ilgisi olsa bana anlatmaya çekinirdi.sadece egosunu tatmin edecek sanirim.ibenden alacağı cevaplaHasanla boşansın
hasanın arkadaşıyla evlensin
dert edip sana anlatıyor oda hasanın arkadaşından hoşlaşıyor belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?