Komşum sir verdi napmaliyim

tam bunu yazacaktım aklımdakileri yazmışsınız helal olsun. Bu karakterde ki insanlardan her şey beklenir.

Sürekli sen ne dusunurdun bu durumda diyor. Hoşuma gitmiş sanki bu durum.niye sormuyor ki hasan-ı diyor

Sana da sır verilmez ha herkes okudu ogrendi bence bisey yapmana gerek yok arkadaşının yaptığı hoş değil değişsin hattını
Ya sir diye vermedi zaten vicdan yaptırma oyle normal.biseymis gibi anlattı.bende din kardeşi olarak ona yardımcı olmal.aistyrum
Ilerde yanlışa düşerse keske akıl varsaydım diye.durmadan sence niye hasan-ı sormuyor diyor.

Dedim.ne gerek var boşversene dedim .bana diyorki sence esimi.sormamasingarip değil mi.diyor

Agiz ariyor ya.. adam senden hoslaniyor desen hosuna gidecek..
Bu ara acilan konulardaki kadinlarin cogu arkadas ayagiyla hatta kayin ayagiyla esini aldatiyor

Reactions: csi
Bikac defa diyor ben açtım eşimin konusu diyor. Işte iş yemeğine gtmisler eski arkadaşlar. Niye hasanida çağirmadınız dedim diyor. Ani oldu demiş.vs oyle seyler de anlatti.kafasi bunalmış sanirim. Allah akıl fikir versin

Eşimin görüşmediği arkadaşıyla ben niye görüşeyim diye düşünün. Arkadaş olsalar, buluşsalar, o yüzden muhabbete devam etseler, o bile mantıklı da... Bu nedir yani? Adam, eski arkadaşını sorma gereksinimine bile ihtiyaç duymuyor, o kadar umurunda değil. Ve kadın ısrarla, 2 senedir vefa borcu hissettiğinden hal hatır sormaya devam ediyor. Ay bu dünyadaki saçma sapan ilişki türleri benim algılarımın çok ötesinde. İnsanlar macera mı arıyor, hayatları çok boş ve anlamsız da ondan mı böyle beyhude işler peşindeler, anlayamıyorum. Kadın eşine niye söylemiyor ayrıca? Demek ki bu ilişkinin içinde bir şeylerin masum olmadığını biliyor. Yoksa insan eşinden arkadaşlarını niye gizlesin? Mesaj atmasam mı diye sorması bile saçmalık, atmaması gerektiğini o da biliyor da, ama o zaman hayatından bir heyecan eksilecek. Bunsuz yaşayabilir mi acaba?

O değil bana anlatmasida garip bir yanlışlık görmüyorsa anlattı desem yanlışlık var.kadinin ilgisi yok bence adam tuaf. Insan sormazmi arkadasm napiyor diye.kadinin niye ilgisi yok dedim.ilgisi olsa bana anlatmazdı Herlade diye dusunuyorum

Hasanla boşansın
hasanın arkadaşıyla evlensin
dert edip sana anlatıyor oda hasanın arkadaşından hoşlaşıyor belliki

Hasanla boşansın
hasanın arkadaşıyla evlensin
dert edip sana anlatıyor oda hasanın arkadaşından hoşlaşıyor belliki
Ya kimseyle arkadaş olacak hal kalmadı. Ne cevap beklerki insan bunu anlatırken. Ne diyem yani.kizin ilgisi yok bence .ilgisi olsa bana anlatmaya çekinirdi.sadece egosunu tatmin edecek sanirim.ibenden alacağı cevapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…