Komşum sir verdi napmaliyim

ortada sizi ilgilendiren bir durum yok. fikrinizi soruyorsa arkadaşınız fikrinizi söylersiniz başka da bir göreviniz yok.

ayrıca rahat kız ne demek? erkek arkadaşları ile (ne zaman tanışmış olmasının bir önemi yok) sohbet eden, normal yazışan kadınlar rahat kız mı oluyor? bence biraz düşünerek konuşun..

Cocuk diyor bana ilgilimi sence diyor. SoK oldum

Bi’ allahın kulu yok mu adama rüyasında mesaj gönderecek “Hasanı sorda hatunda rahatlasın sende” diyecek?

Adamın ne diye ilgisi olsun kadına? Kadın belli macera pesinde 2 senedir ilgi olsa neden ara ara konuşsun basbayada ilgilenir. Kadının ilgisi var belli kendini göstermemek için hasandan giriyor, hasandan çıkıyor. Hadi sormuyor adam ne diye hala konuşmaya devam ediyor?

Konu sahibi size madem soruyorsa tepkinizi bi sekilde dile getireceksiniz. Öz güvensizim korkarım demissiniz. Verdigi cevap karşısında “sen sordun bende yanıtladım fikrim bu” diyeceksiniz. Fakat fikriniz gıcıgına giderse sizi de bu işe karıstırıp alet eder. Uzaklaşın.

Sırrını verme dostuna oda söyler dostuna sözü geldi aklıma konuyu görünce

İşin şakası bir yana kız heyecan,ilgi arıyor belli ben olsam yüzüne çatır çatır kocanı aldatıyorsun der. Kusura bakma benim değer yargılarıma ters bunlar. Arkadaşlığımızı keselim derim.

Biraz rahat bir kız ben diyemedim ne demek? Rahatsa zaten direkt olarak sen nede mesaj atıyorsun demeliydiniz.

Yaa böyle iki mesajla karşıdakini kendisine aşık sanan varoşlar bu yüzden eşime başka kadınlara cok kibar olup güleryüz gösterme ottan boktan nem kapıp bu adam benden hoşlanıyor sanıyorlar, diyorum .. Bu arada kadının eşinden habersiz konuşması yanlış

Vallaha geçen eşini aldatan komşum kapıya geldi birşey sormaya. Pat pat düşündüklerimi yüzüne söyledim. Zaten selam vermeyi dahi kesmiştim. Bazen insanların yüzüne sacmaladiklarini söylemek lazım. Kadin basbaya kendine macera arıyor. Ne b* yiyiyorsa bari size anlatmasın.. Hayıra ortak olmak istiyor, kismenin günahına değil

Tamm canim.ederim
Rahatlıktan kastım erkek arkadaş çevresi cok geniş. Kotu manada demedim .haklisin ama kötü hissettim böyle yazdgimun bile farkında değilim

Siz ne yaparsınız bilemem ama ben komşunuzun yerinde olsam asla komşuma sır vermem.

Bir daha konusunu açarsa, sen de atma bence rahatsız olduysan, şüphelendiysen de o kadar. Başka senin yapacağın bir şey yok.

Siz ne yaparsınız bilemem ama ben komşunuzun yerinde olsam asla komşuma sır vermem.
Isim vermismiyim onunsoyleyin.ben sizlerden fikir alıyorum ki ona bir yol gosterip bu sacma düşüncelerine nasıl tepki verenlerimv. Dini acıdan ustume düşün görev nedir. Canımı sıkmayın lütfen. Ayırca açıklamada yazdım bana sır olaraka anlatmadı.oyle sohbet anında anlattı canim

öncelikle açtığınız konunun başlığına bir bakmanızı öneririm, orada sır yazmışsınız oradan yürüdüm, Komşunuzun özel hayatıdır sizi yada sizin ailenizi apartmanınızı rahatsız etmediği sürece gürültüdür ahlakidir başka türlüdür komşunuzu ilgilendirir, hoşunuza gitmiyorsa araya mesafe koyarsınız, verdiğimiz cevaplar hoşunuza gitmiyorsa fikir de istemezsiniz böylece çok da canınız sıkılmaz oldu mu canım.

Haklisin canim..kusura bakma yanlış anlasildiysam..seni kırmak.istemezdim

Karışma. Sanane seni ilgilendirmez. Anlatmak isterse banane beni ilgilendirmez de

boyle bir kuzenim var caninin istedigine mesaj ceker sonra bana yavşadi der e sen yazmayana kadar adam sana yazmamış bana kesin ilgisi var bazi insanlar bu şekilde egolarini tatmin ediyor kendilerini bulunmaz saniyorlar arkadasinizda tam olarak boyle bence ilgi delisi cocuklardan bunaldikca adama yaziyor

Size düşen görevi anlamadım ?
Ne düşüyor ki size olaya müdahale ya da akıl verecek konuşma yapacaksınız??

Tabii ki komşunuzun o kişiye ilgisi var aslında, sizin ağzınızı arıyor bana ilgisi mi var bilmem ne diye. Şu herkesi kendisine aşık sanan tiplerden gına geldi artık. Sen mesaj atıyorsun adam cevap veriyor, bundan doğal ne olabilir, çok rahatsız oluyorsan bir daha mesaj atmazsın, adam kapında yatmıyor nihayetinde. Siz de fazla iyi niyetlisiniz sanırım, açık açık söyleyin mesaj atan sensin, rahatsız oluyorsan yazma diye.

Arkadaşının daha anlatmadığı şeyler var... Kendisinden uzak durmalısın, tehlikeli biri.

Sizin suanda veya sonrasinda yapmaniz gereken birsey oldugunu dusunmuyorum. Ne yapacaksiniz? Kadini esine sikayet etseniz ömru billah iftiraci ve ciftleri ayirmaya calisan fesat biri olarak bilinirsiniz. Kadin aldatmiyor cunku. Ayda yilda bir haberlesiyor sadece. Eee kadina bu konuda sorarsa kendi fikrinizi soylersiniz (yazmaya devam et veya etme) o kadar. Suanda yapmaniz gereken birsey yok gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…