Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne komşudan bir şey isterim( elektrikli ev aletleri vs.) ne de vermek hoşuma gider açıkçası, bu beni kötü bir insan mı yapar bilmiyorum ama böyle.Kızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Sizinle samimi olmadığı için eksiklerini sizin bilmenizde sakınca görmüyor yani sizi önemsemiyorNasıl vermicem? Ne desemki biraz daha ilerletirse whatsaptan yazsam diye düşündüm.oylede kötü huyum var işte yüze karşı hayır diyemiyorum.anca burda konu acsamkendime de kızıyorum.keske biraz dobra olabilsem.hissettiklerimi soyleyebilsem.inanin bu forumu takip edeli biraz daha söylemeye başladım sukur ama kapima gelip Rica edince dayanamıyorum.
Nekadar doğru yazmissiniz..bende artık bana lazım filan demeyi dusunuyorum.bide garibime giden okadar çok samimi olduğu kişiler varki,gider gelir birçok kişiyle kapida oturur ama bisey istemeye gelince beni tercih ediyor.o yüzden suphelendim.kullaniliyor gibi hissettim.
Verme bu agir sacmalamis ben komsudan bu tarz seyler istendigini ilk defa duyuyorum genellikle misafir bahane ederek istiyo anladigim kadariyla bidaha ayni seyi yaparsa aaa oylemi benimde bugun misafirim gelicek bana lazim kusura bakma diye reddedin bi iki boyle anlayip geri cekilecegini umuyorumKızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Kızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Benim üç yıllık elektrik süpürgem de ütüm de bozuldu. Üstelik çok önerilen bir markadan almıştım. Şans işi yani. Bu kadar çok şaşırmanıza şaşırdım doğrusu. Hepsi insan yapımı aletler nihayetinde.Çok saçma ya ben beş yıllık evliyim ne süpürgem bozuldu ne ütüm üç yılda ikisi de bozulur mı hiç allasen hadi kalabalık olur sandalye lazımdır istersin de keyfi uyumlu diye istenir mi hiç ben ufak tefek mantıklı istekleri veririm de kalkıp böyle saçma bahaneyle istenen şeyleri de vermem
Vermeyin özellikle eloktronik eşyaları hiç vermeyin zamanında annem de verdi,ve sonu hüsran bozuldu,halı yıkama makinesini verdi bozuldu,üstelik içinin pis suyu ile verdiler suyu dökmemişler bile günlerce için de beklemiş süngeri vs çürümüştü neymiş makine bizimmiş temizlemesi bize aitmiş :) artık kimseye vermiyoruz.Kızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Peki sonra ya keşke demeseydim diye uzulup pişman oldunuzmu? Yada gönlünü alayim dedinizmi.bende desem derim ama sonrasinda mutsuz olurum diye hayır diyemiyorum.en büyük korkum karşı tarafi kırmak.bu arada siz çok iyi yapmışsınız.iyi olmuş o komşuya.kendisinin düşünmesi gerekli siizn dediginiz seyleri.sizin gibi dobra olan kişilere hayranım.Bizim komşuda tadilat yaptırdığı zaman gelıp bnden eletrik süpürgemı ıstedı .
Bende dedım evdekı malozları benım süpürgemle çekmek için mi istiyorsun . Kusura bakma o kdr para verdım bozulmaısnı ıstemem dedım . O gun bugundur benle konusmuyor.![]()
Yoo demedım . Böyle bir terbıyesızlığe nasıl göz yumayım ?Peki sonra ya keşke demeseydim diye uzulup pişman oldunuzmu? Yada gönlünü alayim dedinizmi.bende desem derim ama sonrasinda mutsuz olurum diye hayır diyemiyorum bazı şeylere.hayir diyemememin en büyük nedeni karşı tarafi kırmak.bu arada siz çok iyi yapmışsınız.iyi olmuş o komşuya.kendisinin düşünmesi gerekli siizn dediginiz seyleri