- 13 Ocak 2022
- 88
- 46
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zeynep uzun
-
Birde doğum gününe bir ay kala sürekli hatırlattı .ille hediye al dedi yani aldım ben utandım o utanmadiNe gerizekalı amipler var ya. İğrendim
Bizim apartmanda da böyle bir tane var. her gelenle samimi olur vakitli vakitsiz evlerine girer çıkar. Bana ilk çocuğunu bırakmaya çalışmasıyla başladı. İstemedim net bir şekilde tavrımı koydum. Beni görünce kafasını bile kaldıramıyorMerhaba kızlar.Yeni tasindigim sehirde hiç arkadaşım yoktu.genelde soğuk biriyim.Hemen arkadaşlık kuramam.bi kaç ay sonra karşı komşumla tanıştık.surekli mesaaj atmaya başladı tanıştığımız İlk günden başka birinin dedikodusunu yapmaya başladı.Nedense İlk başlarda arkadaşlık ettim hemen on yargı yapmak istemedim.Surekli gelmeye gitmeye başladı.hergun bişey istemeye mercimek un pirinç domates süt ne gelirse aklınıza.daha şimdiye kadar sadece bir limon istemisligim var.ekmege Kadar istemeye başladı.durumu da kötü değil sürekli pahalı güzellik merkezlerinde çıkmaz yani.en son halillarini benim Makinamda yıkamak istedi.ben ne diyecegimi bilemedim bı bahaneyle reddettim.surekli ortak şunu bunu yapalım mı ama tüm malzemeler benden ve benim ewimde yapılıyor bu ortak oluyor.kendimi aptal gibi hissettim.Vermek bişey değil ama aptal hissetmek çık kötü.Sizce nasıl yol izleyip uzaklastirayim kendimden.
Benim de vardı böyle bir komşum kırmamak için hayır diyemiyordum baktım olmuyor eşimi öne sürdüm izin vermiyor kusura bakma benimle kavga ediyor veremem dedim sürekli gelip gitmesini de azalttım oylelikle vazgeçti siz de öyle yapın yoksa böyleleri kullanmaya bayılır.Merhaba kızlar.Yeni tasindigim sehirde hiç arkadaşım yoktu.genelde soğuk biriyim.Hemen arkadaşlık kuramam.bi kaç ay sonra karşı komşumla tanıştık.surekli mesaaj atmaya başladı tanıştığımız İlk günden başka birinin dedikodusunu yapmaya başladı.Nedense İlk başlarda arkadaşlık ettim hemen on yargı yapmak istemedim.Surekli gelmeye gitmeye başladı.hergun bişey istemeye mercimek un pirinç domates süt ne gelirse aklınıza.daha şimdiye kadar sadece bir limon istemisligim var.ekmege Kadar istemeye başladı.durumu da kötü değil sürekli pahalı güzellik merkezlerinde çıkmaz yani.en son halillarini benim Makinamda yıkamak istedi.ben ne diyecegimi bilemedim bı bahaneyle reddettim.surekli ortak şunu bunu yapalım mı ama tüm malzemeler benden ve benim ewimde yapılıyor bu ortak oluyor.kendimi aptal gibi hissettim.Vermek bişey değil ama aptal hissetmek çık kötü.Sizce nasıl yol izleyip uzaklastirayim kendimden.
Cevap vermiyorum çünkü iyice soğudum verince de kısa kısa mesafeli yazıyorum.bi hatamı yaptım ben bilmeden kalbini mı kırdım diyor bu seferiletişimi net bir şekilde keseceksin , duvara çarpmış gibi anlayacak ,
bu tip insanalar yavaş yavaş çekilmeden anlamaz çünkü
Komşuluk arkadaşlık güzel ama böylesi lazım değil.yalniz kalmak çok daha iyi böylesindenKomşuluk ilişkilerini bu yüzden hiç sevmiyorum işte bir kere samimiyet kurdun mu kopması çok zor her şeye karışılıyor soruluyor vs
Kesinlikle katılıyorumKomşuluk arkadaşlık güzel ama böylesi lazım değil.yalniz kalmak çok daha iyi böylesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?