Komşum sürekli sık boğaz ediyor

Mesela kaç gündür cewap vermiyorum sürekli ben bişey mı yaptım.iste ben sana çok değer veriyorum.bilmem ne.baska komşumuz hakkında sürekli konuşuyor kızın buna yazdıklarını ekran resmi atıyor.ona yapan banada yapar daha beni yeni tanıyor çünkü.Yuz bulamayınca benden hemen o.kizla beni evine çağırıyor.

Sınırlarınıza dikkat etmiyorsa karşınızdaki siz sınır koymalısınız. Eğer iletişiminizin devam etmesini istediğiniz biri değilse net bir şekilde kendinizi çekin derim. Ama iletişim olsun ama sınırlarıma dikkat etsin diyorsanız uzaklaşın biraz müsait olmayın her istediğinde zamanla uxaklaşacaktır oda

Size değer verdiğini söylediğinde sadece teşekkür edin. Dedikodu yaptığında ise hiç cevap vermeyip,tamamen yorumsuz kalın. Emin olun vazgeçecek bir süre sonra…

Buna benzer olaylar yaşadığım birkaç komşum oldu, zamanla mesafe koyarak uzaklaştım..küsmeden, iletişimimi sınırladım..çok rahat ettim..bi tanesi hala sınırlarını zorlamaya ve beni kullanmaya çalışıyor ama akıllandım artık..
Siz de küsmeden, aranıza mesafe koyun, resmi davranın..

Bu komşu arsız bi tip belli hem seni kullanıyor hemde dedikodu yaparak senide ortak ediyo mesafe koymak kapıyı açmamak en iyisi. bakkala markete gittim vs uydurcaksın açmayacaksın o kapıyı yoksa dahaçok yapışır böyleleri. ilerde daha büyük dertler açar belli

Başkasının olumsuz şeylerini anlatma bana boşver dedim en son enerjim düşüyor dedim.sonra hemen konu değiştirip farklı şeyler söyledi.simdide nabzimi ölçüyor.hakkinda konuştuğu kişiyle beni kahveye falan çağırıyor.isim var dediğimde de bu problem mi var uzun uzun mesajlar atmaya başlıyor.

Sürekli reddedin, yok deyin, mesajlarına cevap vermeyin. İşim var deyin, müsait değilim deyin. Maksimum 1-2 hafta sürer. Belli ki açıkça konuşamıyorsunuz, bunlar dışında yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…