• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum ve bizim İftarımız zehir oldu..!!

cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil. bazen böle bi grup oluştursam diyorum, böle adamlara temiz bi dayak attıran.. lazem bişeyler lazım ama ne?

alahın belası pislik herif ..ya nasıl kıyıyorsun senin aciz eline düşmüş bi kadına akşama kadar kıçını devirip yatıyosun bşide o yetmezmiş gibi dayak atıyosun ..lanet olsun böyle şerefsiz pskopatlara .demekki kadını döve döve saflaştırmış oda napacanı bilmiyo ..ah ah dayak karşıtıyız ama böylelerini alacan eline sopayı yermisi yemezmisin bi sigara molası verip bi daha ..sinir oldum sinir gerizekalı manyakk:delphin::delphin:

En komigide böyle serefsizler evde aslan kesilip karilarina tekme tokat girisiler disarda kedi gibi olurlar...

Ciksa karsisina söyle baba yigit biri höt dese al sana bir g...der...

Tövbe istifar ya...terbiyemide bozdum....adi adamin yüzünden...:kızgın:

pislik herif allahindan bulsun.
zaman icinde kadininda psikolojisi bozulmus nasil normal birseymis gibi gorebilir bu olayi.

bu kisi aslinda insan bile degil Rabbiml yardimcisi olsun komsunuzun
keske oda sessiz kalmasa polise sikayet etse

cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil. bazen böle bi grup oluştursam diyorum, böle adamlara temiz bi dayak attıran.. lazem bişeyler lazım ama ne?

ne lazım biliyonmu toplıcan böylelerini kireç döküp yakacan alayını onların psikopatlıklarına pskopatlıkla karşılık verecen ..aşagılık adam ..:delphin::delphin:

Nasıl içim titredi zemusum okuyunca.Allah o adamı bildiği gibi yapsın.Neyine güveniyor anlamıyorum...Ama halledilecek bir konu gibi görünmüyor.Polisler de böyle bir şey oldu mu arayı düzeltmeye çalışıyolar kadını kocasıyla geri eve gönderiyolar.Onlar ne yapsın,bu konuda devletin güvencesi yok ki çünkü...Aslında tam ayrılınacak türden bir adam ama anladığım kadarıyla kadın çaresiz.Allah adamı öyle bir kendi derdine düşüre ki inşallah,kadına kötülük yapmaya fırsat bulamasın..

Rabbim su mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine insallah bu mazlum kadinin ahini yerde birakmasin..
Allahindan bulur insallah erkek müsvettesi yaratikk

sabah sabah okudum ve sinirlerim zıpladı
bu nasıl insanlık
butür varlıklara hayvan bile diyemiyorum hayvanlar bile yapmaz bunun yaptığıını
rezil heriff ş........z herifffff

böylelerinin şeylerini kescen erkegımdıye dolanamıycak oratlıkta bida :oklava:

Böyle insanlara karsi tek istegim allahimdan, erkegin gücünü 2 günlügüne kadina kadininkini erkege versin bak ben ne yapiyorum o adamla.

Erkek olmusta kadin dövüyormus, AYI.

bazılarınında kaderi böyle oluyor işte Allah son gürlüğü versin çocuklarından yana mutlu etsin inşallah

içim parçalanarak okudum, arka çıkmakla çok iyi yapmışsınız, herkes iyi insanlarla karşılaşmıyor malesef, hayat çok acımasız :gitme:

böyle pislikleri koca bir elektirkli süpürgeye çekeceksin önce suyunu boşaltmak için makinayı açtığında üzerine kezzap çamaşır suyu bolcada vernel ( o pis kokusunu bastırsın diye vernel bol ) koyacaksın makinayı kapatıp tekrar çalıştıracaksın makinanın içine klozeti çekeceksin ve en sonundada o pisliği güzelim makinayla birlikte yakacaksın bu arada küllerinide imha etmek lazım böylelerinin onada birşeyler düşünecem :kahve:

Back
X