• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum ve bizim İftarımız zehir oldu..!!

zaten sinirliyim şu an Bunu okudum daha da sinirlendim Resmen hayvanlık bu yaaaa Afedersiniz:utangac:

Adi şerefsiz adam.
Aciz insana vurmak kolay.
Böyle köpekler ezik tipler oluyor işte bir güçleri zavallılara gücü yetmezlrere yetiyor.
Ama senin yapabileceğin pek de birşey yok.
Aslında çok iyi bir komşusunki kutrarmak için polisi arayalım demişsin bazıları pencerelerini ışıklarını kapatıyır görgü tanıpı olmamak için.
Kadının o adamdan kurtulması için cesur olması lazım.
Cesareti de nasıl sağlayacak bilemiyorum

Pislik adam ya okuyunca birde şalterlerim attı. Bu tip insanlar türemeye basladı .hem calışma hem eve ekmek getirme birde karını döv:kızgın:

ya böyle bir durum olunca komşunuzun aramasını beklemeden siz hemen arayın bence polisi. alt kattaki komşumuz karısını boğazlıyor derseniz poliste hemen gelir. yani kadının yüzünden gözünden de belli olur zaten. polis alıp götürsün 1 gece de olsa nezarette kalsın da belki biraz aklı başına gelir şrfsizin.
böyle adamların aslında kadınlara kaldırdığı o ellerini kopartıp atacaksın ki bir daha yapamasın. yazık kadına ya çok sinir oldum çok kötükedihüso :mymeka:

hiç sığınma evlerine uğradınız mı arkadaşlar?hep kocalarından işgence gören ve sokağa atılan kadınlar var.
Allah yardımcıları olsun.

Allah yardimcisi olsun böyle kadinlarin.Ama maalesef bu kadinlar böyle yetistiriliyor.Cocukluktan itibaren ona kocasinin kölesi olmasi gerektigi anlatiliyor.Bu yüzden kocalarina sinirsiz kölelik yapiyorlar.Evet gercekten de kizlarimiz okusunlar.Böyle sacmaliklarla hayatlarini gecirmesinler.

Bir de söyle düsündümde,bizim eslerimiz bir kirli corabini sepete atmadi diye cingar cikarabiliyoruz.Ama bunlar cin iskencesi gördükleri halde erkeklerini ha$a ilah saniyorlar.

Hem bu kadin esini birakirsa da sadece esi degil,ailesi bile Urfa'dan gelir bu kadini öldürmek icin seferber olurlar.Eminim buna.Iste böyle gerizekali insanlar hala var bu memlekette.Allah akil fikir versin bunlara.

Zemus bence bir daha böyle birşey olursa sen kadından izin istemeden direkt kendin polisi ara. Herifin gözü biraz korkar belki o zaman.

Ne insanlar var:( İnsan değiller aslında... Mübarek günde Allah versin onun cezasını inşallah...

Allah kadının akıttığı göz yaşlarını sayar bu birrr
zıkkımın kökünü yesin oruçsada uyuyorsa saatini kursun ezana göre kalksın bu ikiii
balık baştan kokarmış ya arkadaşlar baştan gülmeyen sonundada gülmüyormu nedir
bu örnekleri çok gördüm bu üççç
bundan sonrada kaldırmasın , kaldırmadığı zamanda ezan okunmuş sen beni neden kaldırmadın diye yumruklanır...
en iyisi Allah böyle adamları tez vakitlerde alsın da bu kadınları da kurtarsın..

çok üzüldüm içimdaraldı okurken:(
şu adamı varya uyurken kızgın yağla haşlayacan adam akıllı bi daha görecek kadın dövmek nasıl olurmuş,
herzaman derim şu hapishanelerde yatan kadınlar boşuna yatmıyor orada
Allaah kahretsin bölelerinii inşlh......

kocanın karısını dövmesi şikayete tabi değil artık yani bir daha böyle bir şey olursa siz polisi arasanız kadın kocasından şikayetçi olmasa bile hakkında kanuni işlem uygulanıyor ....ama insan düşünüyor ya adam hapisten çıktığında kadını öldüresiye döverse diye kadın azıcık cesaretli olsa bıraksa kadın sığınma evleri var onu kocasının bulamayacağı bir yere yerleştirirler de kadın kocasını bırakacak iradeye sahip görünmüyor Allah yardımcısı olsun , cesaret versin , başka ne denir ki

Ayy inanmıyorum yaa böyle erkekleri ne yapmalı bilmem kii
Aslında varya böyle erkekleri Allah yarattı demeyecen yer misin yemez misin dövecen sabah akşam Anlasın nasıl oluyormuşş
Zaten bayanlara gücü yeter böyle erkeklerin
Bayana çok üzüldüm gerçekten polisi arasın bi tedbir alsın yazık yaa:teselli:

Ayy inanmıyorum yaa böyle erkekleri ne yapmalı bilmem kii
Aslında varya böyle erkekleri Allah yarattı demeyecen yer misin yemez misin dövecen sabah akşam Anlasın nasıl oluyormuşş
Zaten bayanlara gücü yeter böyle erkeklerin
Bayana çok üzüldüm gerçekten polisi arasın bi tedbir alsın yazık yaa:teselli:

canım bende söğledim tekrar yaparsa ara diye
ama durum kocamdır döverde söverde durumu oldu artık ..-tatlicadiarzu-

yazık vallahi yazık yaa.. o adamın aklına gelmezmi o da bir insan evladıdır.. he gelmezmi hiç?? hiç düşünmezmi o da Allah'ın kuludur düşünmezmi? hiç aklına gelmezmi Allah'ın yaratmış olduğu bir cana eziyet ediyor diye? ama böyleleri de yarın bir gün namus gidiyor elden din gidiyor elden diye nutuk atarlar. Anlamıyorum böyle geri kafalı adamları.

canım bende söğledim tekrar yaparsa ara diye
ama durum kocamdır döverde söverde durumu oldu artık ..-tatlicadiarzu-

Ayy Kemal Sunalın kapıcı adlı filminde vardı
Adam karısını dövüyoo komşular dışarı çıkıyolar kadını kurtarmaya çalışıyolar.Kadında kocam döverde severde diyoo ona dönmüşş
Komşunuzun gidecek yeri ailesi falan olmadığı için mi katlanıyoo yada kocasından korkuyorda olabilirrCADIARZU Aslında bilinçlendirilmesi gerekir.Nereye kadar böyle sürer kii yazık yanii

Back
X