Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlara hayır diyebilmeyi öğrendikten sonra aşamayacağınız engel kalmaz,sıkıntı yapmayın yeter ki kendinize:)Bayramin ilk günü buz dolabi poseti istedi bende de yok dedim ama vardineyse tavrimi koydugumun oda farkinda herhalde cunku iki gundur kafam rahat cok şükür
![]()
Bayramin ilk günü buz dolabi poseti istedi bende de yok dedim ama vardineyse tavrimi koydugumun oda farkinda herhalde cunku iki gundur kafam rahat cok şükür
![]()
bayram günü buzdolabı poşeti herkese lazım onuda bedavaya getirmeye çalışıyoBayramin ilk günü buz dolabi poseti istedi bende de yok dedim ama vardineyse tavrimi koydugumun oda farkinda herhalde cunku iki gundur kafam rahat cok şükür
![]()
Israrla acma sende yahu ben komsuma gidecegim zaman cagirmadan gitmem cagirda bile once ararim oyle giderim bu ne yuzsuzluk. Bekarken bizde de vardi oyle bir alt komsu gelip bizden yumurta falan isterdi ayni gun evinde koli koli yumurtaya denk geldim dolabinda. Bunlari bile kâr biliyorlar. Kizlarin dedigi gibi bahane bul. Esimle fatura deterjan yuzunden kavga ettik de. Acma kapiyi uyuyorum de. Eninde sonunda anlar herhalde okdrda degildir bi insan !!!Kapiyi acmasam ariyor banyodaydim diyorum ac kapini bi seni göreyim diyor kapiyi acmasam bes dakikada bir kapimi caliyor inanin bas edemiyorum allah kimsenin basina vermesin
Var ama veremem bize lazım malum bayram falan da diyebilirdin.Bayramin ilk günü buz dolabi poseti istedi bende de yok dedim ama vardineyse tavrimi koydugumun oda farkinda herhalde cunku iki gundur kafam rahat cok şükür
![]()