- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
laftan anlamıyorsa al eline bir sopa tavana vur
tek yapabileceğin şey dua etmek.ben 4 yıl çektim gittiler.sonra çok iyi bi komşu geldi.umarım seninki de böyle olurmerhaba hanımlar sorunum komşumla ilgili çok dikkatsiz ve gürültü yapıyorlar sürekli şu saatte makina çlaıştırıyolar sabah 7 de elektrikli süpürge çalıştırıyor bir kaç kez uyarmama rağmen tamam dikkatli olurum diyor ama aynı tas aynı hamam 1 yaşında bebeğim var yeni yeni uykulatı düzene girdi şayet bebeğim olmasa hiç sorun etmem gerçekten ama çocuk yarım uyanınca çok sinirleniyorum ne yapmalıyım.....:1no2:
saat gece 12'yi geçtıgınde ses yaparlarsa hemen mahalle polisini ara, durumu anlat, uyardım bana böyle böyle dedı de. bebegını söyle, onlar korkuturlar onu merak etme. genelede polisler bu konuda cok yardımcı oluyror, çoğu baba oldugu için o bebegın uykusunun ne kadar kıymetlı oldugunu ıyı bılıyorlar. polisler bir kaç evden hakkınızda şikayat geldı falan desın. sana sorarsa sen mı şıkayet ettın dıye, ettıysem ettım begenmeyen ceker gıder dersın. hhaaaa laftan anlamazsa beni çağır, çok güzel paçozz komşu yolarım.namım vardır bu konuda, itinayla yolunur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?