Komşumdan dertliyim

SaGoSu KaJmEr

sessizliğine aşığım!!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
637
3
96
Diğer
merhaba hanımlar sorunum komşumla ilgili çok dikkatsiz ve gürültü yapıyorlar sürekli şu saatte makina çlaıştırıyolar sabah 7 de elektrikli süpürge çalıştırıyor bir kaç kez uyarmama rağmen tamam dikkatli olurum diyor ama aynı tas aynı hamam 1 yaşında bebeğim var yeni yeni uykulatı düzene girdi şayet bebeğim olmasa hiç sorun etmem gerçekten ama çocuk yarım uyanınca çok sinirleniyorum ne yapmalıyım.....:1no2:

Canım işin sonu kavga olur o yüzden.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali sen bir kaç kez güzel güzel anlat bebek olmasa hiç önemli değil ama erken saatlerde rica etsem açma gibi gibi..... Benim üst katımdaki gece 3 te çamaşır makinası çalıştırıyor, çaprazımdaki beyazlarıma sofra silkeliyor....Düşün..

laftan anlamiyorlarsa sende yonetime sikayet et baktin oda olmuyor sende onlar sessizken gurultu yap:)

kızlar benim komşum balkonuma halılarını silkeliyor cöpler geliyor balkonumu yakıyorum 1gün sonra panjurlarını yıkayıpaçıyor balkonum camur içinde kalıyor eşimöğretmen yorğun geliyor akşamları makkap calıştırıyorlar saatlerce süperge hiç kapanmıyor kadın meme kanseriymiş sabredeyim üzmeyeyim diyorum ama dayanamadım attıkları corap posetlerini balkonumdam aldım kapısının önüne bıraktım uyardım yok anlamıyor

aynı sorunları bende yaşadım. kızımı tam uyturdum komşu hissetmiş gibi takır tukur birşeyler yapardı. küçük oğlu vardı o durmazdı sürekli zıplardı ama o küçük çocuk laftan anlamaz diye ona birşey demezdim ama kendisinin yaptığı gürültüye dayanazdım. kaç kez konuştum ((bak sende doğum yaptın nasıl uyku problemi yaşanır biliyorsun ne olur yapma artık kafayı yemek üzereyim )) derdim o da tamam derdi ama nerde 5dk sonra yine aynı.
sonra el mi yaman ben mi yamanım bak gör dedim. 2 ay tam 2 ay o gürültü yaptı ben alttan vurdum sonra geceleri vurdum tavana fırça sapıyla---o bana geldi (( ya gece vurma oğlanı zor uyutuyorum sen vurunca uyanıyor sabaha kadar uyumuyor )) dedi

2 gün ara verdim oğlu uyumuyormuş diye ama kendisi aynen devam etti. bende kaldığım yerden devam ettim. ama artık çıldırmak üzereyim çünkü çok yalvardım ve oturup ağlardım o derece yani baktı ben pes etmiyorum oğlu geceleri uyuyamıyor o da vaz geçti gürültü yapmaktan.

o dertten ben de muzdaribim hem de bu kadın öğretmen. (sonucta cocuk yetistiriyor daha anlayıslı olması gerekır)
laftan anlamıyorlar bir türlü, sabahın 6sında cocugu baslıyor evın ıcınde kosmaya gece saat 2ye kadar hıc durmuyor. soyledıgımde annem ınanamamıstı ama geldı 1 hafta bızde kaldı kadın da pes vallahi dedi. bir kere uyardım üstüme bağırdı napayım cocuk laftan anlamıyor diye.
pazar sabahı insan dinlenmek uyumak istiyor ama ne mümkün...klava:
geçen gün kendiliğinden gelip kapıyı çalmış, asansör hep sizin katta bozuluyor bir üst kata çıkıp aşağı inermisiniz demiş kafamçokkarıştı (bu arada bunlar yönetici asansörü yaptıralım demiyor da getirdiği çözüm bu )
annem de madem apartman kurallarından hoşgörüden bahsettiniz bizde sizden çok şikayetçiyiz biraz dikkat edin cocuklar sizin yüzünüzden hiç uyuyamıyor demiş. o da saçma sapan cevaplar verip gitmiş. sinir oldum ya... tam balkonu yıkarsın tutup birşeyler silkeler, gece yarılarına kadar yatırmazlar, bir de kendi haklıymış gibi utanmadan gelip kapını çalar...klava:

tek yapabileceğin şey dua etmek.ben 4 yıl çektim gittiler.sonra çok iyi bi komşu geldi.umarım seninki de böyle olur

arkadaşlar dün gece yazmıştım yarın gidip konuşcam diye konuştum ve birde ben suçlu çıktım beğenmiyosam gidebilirmişim gibi cvplar aldım dondum kaldım insanlığın öldüğü bu devirde yok artık diyorum 3.5 yıldır komşuluk yapıyoruz ancak bunları duymak hiç hoş olmadı yöneticiye gittim ordanda duruma çözüm bulacaklarını söylediler bakalım bekliyorum şimdi uyuttum oğlumu yine kayınvalidesi gelmiş son ses gürültü dayanamıyorum çıkacam sanırım bu evden

Ayy canım bizim komşumuzda aynı sabahın 7 sinde elektrikli süpürge çalıştırıyo sürekli kavga ediyolar geceleri seslerinden ben uyuyamıyorum.
Söyle aynı bildiklerinden şaşmıyolar

ben bu işe bir çözüm buldum kendimce, gürültü olduğunda topuklu terliklerimi giyip takır tukur parkelerin üstünde yürüyorum ya da bazen tv nin sesini sonuna kadar acıyorum onlar da sesini kesiyor.şimdilik işe yarıyor...

Komşu hakkı dinimizde ne kadar önemli, insanları anlayamıyorum yahu :uhm:
Hadi çocuklar laftan anlamaz, gecenin bir yarısı yada sabahın köründe
Elektrik süpürgesi açmak, çamaşır makinası çalıştırmakta ne oluyor?
ınsanlar bu kadar yüzsüzmü? Kapıya şikayete gelene
Beğenmiyorsanız gidin diyebiliyorlar, biz böyle bir milletmi olduk?
Burası Türkiye Cumhuriyeti değil mi??

bence onlar gibi düşüncesiz davranarak cevap vermek birşeyi değiştirmez. sadece o tip insanların seviyesine inmiş olursunuz. yapacak bişey yok bence umarım yönetici vs etkili olur. çünkü yüzgöz oldukca sorun artar. onlar etkilenmez ama sen yıpranırsın.
tasınmakta cok sacma yaa. bizim eski evimizde de bu sorun vardı demedik laf bırakmadım. ama bigün bi baktım onlar düzeleceğine ben cirkefleşmişim. sustum sora hep. ama inanılmaz stres yapıyor cok iyi anlıyorum.
diğer komsularla da görüşsen. yani eğer seninle hemfikir birkac kişi daha uyayarırsa belki etkili olur

saat gece 12'yi geçtıgınde ses yaparlarsa hemen mahalle polisini ara, durumu anlat, uyardım bana böyle böyle dedı de. bebegını söyle, onlar korkuturlar onu merak etme. genelede polisler bu konuda cok yardımcı oluyror, çoğu baba oldugu için o bebegın uykusunun ne kadar kıymetlı oldugunu ıyı bılıyorlar. polisler bir kaç evden hakkınızda şikayat geldı falan desın. sana sorarsa sen mı şıkayet ettın dıye, ettıysem ettım begenmeyen ceker gıder dersın. hhaaaa laftan anlamazsa beni çağır, çok güzel paçozz komşu yolarım.namım vardır bu konuda, itinayla yolunur :)

bana da gel canım ya, benim üst komşum, pazar günleride dahil olmak üzere sabah 6.30 da ayaklanıyorlar. anlamıyorum. sanki masa filan yerde çekersin ya sürüyerek buna benzer şeyler. allahım deli oluyorum. kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…