• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumdan gelen sesler

nasıl yani, nasıl olurmuş evli kadın ya da nasıl kadın nasıl olurmuş kategorisi mi var bunun
Evet evli kadının sevişme seslerini benim ve kocamın duyma gibi bir zorunluluğu yok evli kadınsa Eğer �nsanda biraz haya olur azıcık Konu komşu düşünür düşünmüyorsa da apartmanda işi yok müstakil evler de var gidip müstakil evler de ağzımın çıktığı kadar da bağırabilir biz apartmanda bunları duymak zorunda değiliz

Evet evli kadının sevişme seslerini benim ve kocamın duyma gibi bir zorunluluğu yok evli kadınsa Eğer �nsanda biraz haya olur azıcık Konu komşu düşünür düşünmüyorsa da apartmanda işi yok müstakil evler de var gidip müstakil evler de ağzımın çıktığı kadar da bağırabilir biz apartmanda bunları duymak zorunda değiliz

duyma zorunluluğu olup olmaması ayrı bişey
evli kadın öyle olmaz böyle olmaz vs gibi kalıplara karşıyım ben, zevk aynı zevk evli olsa ne değişiyo yani

Ya takildim cnm diger hanimin yorumu komikime gitti:) ne var bagiriosa kadin dediin bagirmaz evli bagirmaz.. yapacaksan atesli yap yapmiycaksan yapma yane:) cocuklu aileler icin tabiiki zor.. konu sahibi hamile.. kucukken anlamaz ama cocuk 3-4 yasinda anlio soruyo yani bazi seyleri.. bu ne bu ses ne diye :)
Küçük çocuğum da var benim en sonki seste O bile şaşırmış gibi bakıyordu uyanıkti ve Şimdikiler çok akıllı ve her şeyi merak ediyorlar :skandal::KK70::KK70:

Küçük çocuğum da var benim en sonki seste O bile şaşırmış gibi bakıyordu uyanıkti ve Şimdikiler çok akıllı ve her şeyi merak ediyorlar :skandal::KK70::KK70:
Hmm o zmn sknti tabii.. esinleysen sorun yokta bi misafirde cocuklarda zor tabii.. ama evli kadinda bagirabilir yani :)

Hmm o zmn sknti tabii.. esinleysen sorun yokta bi misafirde cocuklarda zor tabii.. ama evli kadinda bagirabilir yani :)
Ya Tabii ki bağırabilir Sonuçta insanız �stemeden çıkıyor O sesler ama bu kadının çok tuhaf ve gereğinden fazla bağırıyor Normalde sesten falan rahatsız olmam insanız hepimiz ama bu tuhaf kulak tirmalıyo zaten hem hamilelik hem çocuk uykusuzluk var bide bu seslere uyaniyortm sabahn 5i gecenin 1i 2si beni ilgilendqmz ama cok geliyo sesleri

Ya Tabii ki bağırabilir Sonuçta insanız �stemeden çıkıyor O sesler ama bu kadının çok tuhaf ve gereğinden fazla bağırıyor Normalde sesten falan rahatsız olmam insanız hepimiz ama bu tuhaf kulak tirmalıyo zaten hem hamilelik hem çocuk uykusuzluk var bide bu seslere uyaniyortm sabahn 5i gecenin 1i 2si beni ilgilendqmz ama cok geliyo sesleri

çocukları yok mu bide millet sabahın beşinde ezana kalkıp başlıyo heralde tövbe estağfurullah
ben uykumu bölemem mesela, gerçi 2 3 çocukları varsa uyumuyolarsa mecbur randevulu sevişiliyodur ama o saatte de insanların uyuduğu hesap edilmeli

evli ya da bekar tüm çiftlere bu lafım sadece evli kadınlara değil

çocukları yok mu bide millet sabahın beşinde ezana kalkıp başlıyo heralde tövbe estağfurullah
ben uykumu bölemem mesela, gerçi 2 3 çocukları varsa uyumuyolarsa mecbur randevulu sevişiliyodur ama o saatte de insanların uyuduğu hesap edilmeli

evli ya da bekar tüm çiftlere bu lafım sadece evli kadınlara değil
Var 1tane cocuklari eşimin evli kadın nasıl bu kadar bağırır demesin de ki Amaç çocuğunu hiç mi düşünmüyor ya da yana da gidiyordur o ses bi merabaligi vardr komşudan utanır gibisinden söyledi onu biz çok dikkat ediyoruz Çünkü bu konuya Ondan öyle söyledi ama yanlış anlaşıldı evli kadın hani susar bağırmaz gibi anlaşıldı ama söylerken onu kastetmedi yani evli ya da bekar bizi hiç ilgilendirmez sadece sesten rahatsızm çocuğum olmasa misafirim olmazsa umurumda değil ama hamilelik nedeniyle gece yatıya kalanim çok geçen Kuzenimde bekar kendisi kendi komşusunun ki ni duymuş ev arkadaşı ile evden çıkmış gitmiş gelen misafirim için de hoş bir durum değil

Süper sex hayatım var dedigimi hatırlamıyorum hele size ispat etsem ne olacak :işsiz: istediğim gibi sevişirim kendi evimde bu ne sizi ne de bir baskasını ilgilendirir :KK14:
İşte ben de diyorum ki kimse benim uykumu bolemez. Ya da uyuyamama sebep olamaz.. ozgurluk sadece size ozel birsey degil..ben de evimde özgürce kimsenin gurultusunu çekmeden uyumak istiyorum:)

İşte ben de diyorum ki kimse benim uykumu bolemez. Ya da uyuyamama sebep olamaz.. ozgurluk sadece size ozel birsey degil..ben de evimde özgürce kimsenin gurultusunu çekmeden uyumak istiyorum:)
Apartmanda oturuyorsak eger komşular düşünmek zorundayız düşünülmüyor Sada müstakil evler var Bir zahmet oraya gitsinler

Back
X