Komşumdan Nasıl Kurtulacağım?

anlamıyorsa açık açık bir mesaj at artık ben çocugum içinde kendim içimde evde tek başımıza daha saglıklı bir ortam olsun istiyorum öyle birilerine gidip gelmek yada evime gelmenizden artık rahatsızım ben oglumla baş edemiyorum birde sizin çocugunuz falan de yani senin ve oglunun en güzel döneminde laftan anlamayan biri için boşuna stres yapma canım . tamam kırmamak önemli ama anlamıyorsada zorlamaya gerek yok açık açık söyle

nedir bu yüzsüz komşulardan çektiğimiz yaaa:47: bizim ev de yol geçen hanı gibidir komşular hiç boş bırakmazlar ben eve geliyorum yorgunum yatıp dinleneceğim pat kapı çalıyor o yüzden ben surat yapıyorum öyle ki bazen hoşgeldiniz bile demiyorum o yüzden ben evde olduğum vakitler komşular bize gelmeye çekiniyorlar sizde surat asın gerekirse kapıdan çevirin

Her bahanenize cevabi varmis ya, bahane uydurmayin siz de. Istemiyorum deyin. Canim istemiyor deyin bir dahaki sefere. Bir sonrakine isim var deyin, sonra yap derse de hayir simdi yapacagim deyin. Her seferinde kesin cevap verin ve gitmeyin. Gelmek istediginde de bahane uretmeyin, uygun degilim simdi deyin. Zamanla anlayacak. Siz cok ince fikirli davraniyorsunuz o da anlamiyor istenmedigini. ben gorusmek istemedigim kimseyle rica minnet gorusmem. Hep uygun olmadigimi soylerim ya da ertelemek istemedigim bir isim oldugunu. Birinin beni kullandigini hissedersem ve o kisiden zaten hoslanmiyorsam cok rahat reddederim. hele bir de boyle ukala biri olacak vay haline :1:

ay böylesi hiç çekilmez, keşke akşam oturmasına gelceklerinde müsait değiliz deyip bi yerlere kaçsaydınız, yürüyüşe falan çıksaydınız, ben olsa hiç bi kuvvet görüştüremez şahsen, bol bol bahane bul, o çözüm bulduıkça sen bahane bulmaya devam et:1:

Son düzenleme:
ay böylesi hiç çekilmez, keşke akşam oturmasına gelceklerinde müsait değiliz deyip bi yerlere kaçsaydınız, yürüyüşe falan çıksaydınız, ben olsa hiç bi kuvvet görüştüremez şahsen, bol bol bahane bul, o çözüm bulduıkça sen bahane bulmaya devam et:1:

:1: kesinlikleee :46: :46:

kesin kalıcı bir yol ne önerirrsiniz.
eşim istemiyor desem olurmu, bu seferde ondan gizli gel der... delircem artık.
birde yalanının yakaladım.
sonra yengesinden 200 tl para istiyor telde. eşinin haberi yok. ne alcan dedim bende kalsın diyo.

en nefret ettiğim insan tipidir eğer haz almıyosanız görüşmeyin..
eşim istemiyor deyin eğer diyorsa eşinden gizli gel sakın eşinizden gizli birşey yapmayın
para falanda vermeyin aman gzünüzü seveyim savın başınızdan gitsin :)

Her bahanenize cevabi varmis ya, bahane uydurmayin siz de. Istemiyorum deyin. Canim istemiyor deyin bir dahaki sefere. Bir sonrakine isim var deyin, sonra yap derse de hayir simdi yapacagim deyin. Her seferinde kesin cevap verin ve gitmeyin. Gelmek istediginde de bahane uretmeyin, uygun degilim simdi deyin. Zamanla anlayacak. Siz cok ince fikirli davraniyorsunuz o da anlamiyor istenmedigini. ben gorusmek istemedigim kimseyle rica minnet gorusmem. Hep uygun olmadigimi soylerim ya da ertelemek istemedigim bir isim oldugunu. Birinin beni kullandigini hissedersem ve o kisiden zaten hoslanmiyorsam cok rahat reddederim. hele bir de boyle ukala biri olacak vay haline :1:

İşte kesin çözümü Japones yazmış.Bahane uydurma,canım istemiyor,şimdi gelmek istemiyorum de.Hala çekiniyorsan işim var de,ne işin var derse özel dersin veya sen de pek meraklısın dersin.Telefonu kapatmam lazım deyip kısa kes,uzatmasına fırsat verme.

benimde vardı böyle ruh hastası bi komşum bi ara..
yılmıştım,bezmiştim,nefret gelmişti:47:
aynen anlattıkların ve daha fazlası bile vardı..
mesela yağlıboya tablo sevmem,senin evinde de ne çok var hıhhh diyip,
1 hafta sora 2 tane birden alıyo olması:27:(ama onunkiler uyduruktu:63:)
vs vs vs..buna benzer örneklerle doluydu ilişki..

ben bi olayı bahane ettim ve RESMEN küslük çıkardım.. (çocukça ama başka çare yoktu)
gitmedim,geldi açmadım kapıyı çok kereler vs..
dışarda karşılaştık,kafamı çevirdim selam vermedim..
veeee kurtuldumdu ondan:64:

bu tip insanlar iç bunaltır yok şu güzel değil bu böyle aman mesafe koy gitsin akraban değil bişey değil neden çekeceksin ki:79:

Açık açık söylemek varken kesinlikle bahanelere sığınmam!Eğer sıkılmışsam o kişiden ister komşu ister akraba olsun ayağımı keserim.Kendi keyfimden önemli hiç birşey olamaz.Açık açık söylemelisiniz.Bu kadar sık görüşmek benim karakterimde yok vs..gibi.Karşınızdaki kişi yüzsüzse siz dahada dobra olmalısınız.Yoksa anlamaz böyle insanlar.

ben kimseye gelme etme kocam istemıyo falan filan diyemem çekinirim sende öylesin herhalde canım.tamam komşuluk çok güzel de bu artık çok abartmış kardeşim ne bu böyle akşam göeüş sabaha tekrar ertesı gün tekrar tekrar tekrar falan aaaaaa ...çocuğu yaramaz falan diyorsunya acaba yaramazlık yaptığında bağırsan falan acaba alınırda bi daha gelmezmiki ama her gelişinde bağır yani çocuga

sinir bozucu gerçekten benimde vardı öyle bir sorunum oğlu çok yaramazdı benim kızımda daha 2 yaşında .senin oğlun ona kötü örnek oluyo ondan gelmek istemiyorum dedim bi daha gelmedi..sende öyle yapsan olmazmı acaba

domuz gribi oldum de,:60::60::60:
keçi gribi oldum de,:60::60::60:
türkiyede daha yaygın değil ama ismini bilmediğim bulaşıcı bir hastalığa yakalandım gelme bulaşır bak sanada seni çok sevdiğim için seni düşünüyorum de:60::52::60::52:
haha abiye kuzu gibi hatunmuş komşun yapışmış yahu benim bir komşum vardı evliydi ama okuyordu başka şehire gidip geliyordu 1 ay okulunda 15 gün evinde kalırdı hatta daha az belki. evine geldiği günün sabahı eşi işe gittiği gibi kapıya gelir acaip açım dolaptada bişi yok hadi ne yiyoruz derdi:52::52: ama hamileyken evimin işini bile gelir yapar yardım ederdi bana çok iyi bir kızdı ama gitti doyamadım hakaten öyle bir dosta öyle bir komşuya:43::43:ah ah yaşıtımdı çokda severdim çok iyi anlaşırdık ama biz böyle iyi anlaşıp samimi olduğumuz için patavatsızlıklarımız falan gözümüze batmazdı her ikimizinde.karşındakinin niyetini bilmek,samimiyetini bilmek çok önemli böyle durumlarda.
şimdi öyle bir komşum olsa diye dualar ediyorum:26:tayinleri çıktı gittiler o da benim gibi komşu bulamamış hala görüşürüz telde nette falan. bir kardeşim bir ablam gibi çok özledim onu ben birini sevdimmi çok bağlanıyorum ya iyimi kötümü anlamadım ama:43::43:

bence direk kestirip atin.
aradiginda yada geldiginde ben gelmek istemiyorum bu aralar pek iyi dgilim yalniz kalmam lazim deyin
neden sorarsa komsunuzun da size dedigi gibi bende kalsin dersiniz.

ben kimseye gelme etme kocam istemıyo falan filan diyemem çekinirim sende öylesin herhalde canım.tamam komşuluk çok güzel de bu artık çok abartmış kardeşim ne bu böyle akşam göeüş sabaha tekrar ertesı gün tekrar tekrar tekrar falan aaaaaa ...çocuğu yaramaz falan diyorsunya acaba yaramazlık yaptığında bağırsan falan acaba alınırda bi daha gelmezmiki ama her gelişinde bağır yani çocuga

bağırıyorum canım, ofluyorum pufluyorum, çocuğu çekmecemden çikolata alıp duruyor istese ben vericem ama saldırıyor, o ekmeceyi çektikçe bir hışım kapatıyorum görüyor anlamamazlığa vuruyor sanırım.

domuz gribi oldum de,:60::60::60:
keçi gribi oldum de,:60::60::60:
türkiyede daha yaygın değil ama ismini bilmediğim bulaşıcı bir hastalığa yakalandım gelme bulaşır bak sanada seni çok sevdiğim için seni düşünüyorum de:60::52::60::52:
haha abiye kuzu gibi hatunmuş komşun yapışmış yahu benim bir komşum vardı evliydi ama okuyordu başka şehire gidip geliyordu 1 ay okulunda 15 gün evinde kalırdı hatta daha az belki. evine geldiği günün sabahı eşi işe gittiği gibi kapıya gelir acaip açım dolaptada bişi yok hadi ne yiyoruz derdi:52::52: ama hamileyken evimin işini bile gelir yapar yardım ederdi bana çok iyi bir kızdı ama gitti doyamadım hakaten öyle bir dosta öyle bir komşuya:43::43:ah ah yaşıtımdı çokda severdim çok iyi anlaşırdık ama biz böyle iyi anlaşıp samimi olduğumuz için patavatsızlıklarımız falan gözümüze batmazdı her ikimizinde.karşındakinin niyetini bilmek,samimiyetini bilmek çok önemli böyle durumlarda.
şimdi öyle bir komşum olsa diye dualar ediyorum:26:tayinleri çıktı gittiler o da benim gibi komşu bulamamış hala görüşürüz telde nette falan. bir kardeşim bir ablam gibi çok özledim onu ben birini sevdimmi çok bağlanıyorum ya iyimi kötümü anlamadım ama:43::43:

canım aynen senin anlattığın gibi bir komşuluk kurayım diye görüştüm başlarda ama bu olayı abarttı, birde problemli bir tip, babası annesi bile bana şikayet etti bir keresinde, eşi bunu dövmemek için kendi kafasını duvarlara vuruyormuş, adamı delirtmiş yani.

bulaşıcı hastalık olayı gerçek oldu, oğlum bronşitti ve ok fazla salgın vardı gel diye tel etti, bronşit ağır hasta seninkinede bulaşır dedim, allah koruru onları boşver gel dedi benimkide grip dedi, seninki gripse benim oğluma geçer kusura bakma dedim.
madem oğlu girip niye çağırıyorsun dimi ama.daha 1,5 yaşında bebe.

kızlar, 3 ay önce tanıştığım bir komşum var benimle yaşıt. sürekli beraber olmak istiyor. bana geliyor, giderken yarın gel bekliyorum diyor, gitmediğimde tel edip hazırlık yaptım diyor.
evimde öyle rahatki anlatamam. 4 yaşında canavar bir oğlu var nefret ettiriryorlar kendilerinden, oğlu karıştırmadık çekmece dolap bırakmıyor annneside hiç seslenmiyor.
1 aydır bahane uydurup görüşmeyi kesmiştim, dün akşam eşiyle geldiler.
gündüz gel diyor giderken.
birde eşim karakalem çalışması tablo almış duvarda görünce beğenmez gibi davranıyor güle güle kullan demiyor, sürekli eleştiriyor, makyajın olmamaış canım diyor ama kendisi berbat makyaj yapıyor.
ben oğlumu çok şumartıyormuşum ablasının oğlu gbi çok şımarık olacakmış benimki.
kendi oğlunu hiç görmüyor, koltukların tepesinde geziyor ona laf yok.
sürekli kendini över, elbislerini anlatır, hastalık hastası ms hastasıymış, anlatıp duruyor. deli olucam kabusum oldu. ne yapcam ben bununla ya..

Canim bence, bir daha konusma onunla... çagirdi zamanda gitme !! anlarki artik istemiyorsuunn!!
Kocasiylada bi aksam gelmek isterse bile sana bile sormasinlar esine sorsunlar, esinde kabul etmesin, esim hasta filan desin, yada disari çikmamiz lazim desin!!!
Allah kolaylik ve sabir versin tatlim..

Back
X