Konunun İstanbu'la ne alakası var anlayamadım...
Ne yani aldatma olayları birtek istanbulda mı oluyor..
Ne kadar saçma bir genelleme yapmışsınız..
Bilirmisiniz ki en muhafazakar illerimizden bilinen Konya, Türkiyede alkol tüketiminin en fazla olduğu illlerden biri....
İnsanlar rahat olduktan, karaktersiz olduktan sonra heryerde anıdır, bunun İstanbulu izmiri yok.. İnsan heryerde insan...
Ve sanki biraz abartmışsınız gibi geldi, hangi restorana gitsenm evli barklı adamlar yanında sevgilileryle dye... İstanbul'da yaşıyorum. Florya sosyal tesislerine de gittim Beyoğlundan Şişlisine Küçükçekmezesinden Avcılarına Bahçeşehirinden Beylikdüzüne Kadıköyünden Ümraniyesine Modasndan Üsküdarına Suadiyesinden Tuzlasına kadar birçok semtte birçok restorana gittim hiçbir restoranda alnında evle erkek yazan yanındaki kadının da aldında karısı değil sevgilisi yazan çiftler görmedim..
Yani gidilen restorantta yemek yerken sohbet ederken etraftaki masalarda oturanların medeni durumlarını ve yanlarındaklerle ilişki durumlarını okuyabilen yetenek bende yok, size bravo....
Arkadaşım, sen en iyisi unut bu gördüklerini, gördüğün komşuyla da arana mesafeni koy muhattap olma... Araya girsen sen kötü olursun, girmesen vicdanın rhat durmaz.. En iyisi uzak durmak....
Herkes kendi günahıyla sorgulanacak, bırak hesabını öbür tarafta versin... En yüze yargılayıcı dururken bize kimseyi yargılamakdüşmez....