• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumu dün başkasıyla gördüm

evet, seneler önce böyle bir haberi ben de okumuş, hatta çok şaşırmıştım..
sonuçta her yerde insan yaşıyor, iyisi de oluyor kötüsü de.. "daha müslüman olanlar Konya da yaşıyor" diye bir genelleme olmayacağı için haber doğru da olabilir tabi bilemeyiz...

valla genellemeler almış yürümüş yine konuyu.. zaten konuları saptırmak da üstümüze yok maşallah :umursamaz: ama en çok "açıklar aydındır yapmaz, kapalılar yapıyor hep" genellemesine bittim gülmekten :))))

Ben o kısmı kaçırmışım. Kapalıysa bir de üstüne İstanbul ' da yaşıyorsa o zaman ballı kaymak oluyor demek ki kaydirigubbakcemile3

kızlar dün florya belediye tesislerine gitmiştik annem akrabalarımız filan işte yemeğimizi yedikk hava güzeldi gezelim dedik bu tesisin içi park gibi(bilmeyen arkadaşlar için söyledim)yürürken annemin 20 yıllık komşusun bayanı başka bir erkekle sarmaş dolaş gördükk o bizi baştan farketmedi biz ona bakıyoduk kafasını sağa çevirmesiyle göz göze geldik bizi tanımamazlıktan geldi adamın elini bıraktı hemen ordan uzaklaştılarr şok oldum dünden berii aklımdan çıkmıyoo kocası komşumuz yüzüne bakıyoruz adamın bunlar karı koca 4 sene önce hacca gittiler yaşları 40 civarı kocasıda aynı yaştadırr kadın ben bildim bileli başörtülü kızı var oda başörtülü oğlu imamhatipte okuyo bu evlatlara böyle bi namuzsuzluk yapılırmı ya kocasına anlatamam ama böylede vicdanım sızlıyooo........:oklava:

bu tur islerin basortulusu basortusuzu yok ki, yapan her sekilde yapiyor...
bizim de bir tanidigimiz vardi o kadin da kapaliydi. kendisi gibi kapali bir kizi daha vardi. kadinin bir sevgilisi vardi, yillarca o adamla ne haltlar yedi, dusunun o adam kadinin kocasi evde yokken evi bile ararmis yani. kadinin bu kapali dedigim kizi da biliyordu bu adami ve babasina hic bir sey soylemiyordu. kadin kocasini yillarca aldatti ve hala da eskiden evli oldugu adamla evli...
lutfen artik basi kapali ama aldatiyor muhabbeti yapmayalim cunku her turlu insan yapiyor bunu. kimsenin dis gorunusune bakip aldanmayin yani, iman insanin icindedir bunu anlayin

Şaşırılacak biri varsa o ben değilim,eşini aldatan adamlara şaşırın siz.Çarpık ilişkileri olan insanlara şaşırın.
İstanbul'da bunları gördüm diye suç mu oldu ? Ben tüm İstanbullular 'ı mı yazdım?Bence canınız sıkılmış sizin ,kime çatayım da keyifleneyim demişsiniz.
Benim bu mesajdann önceki mesajımda yazdıklarıma rağmen hala bozuk plak gibi devam etmişsiniz.Aldatma sadece İstanbulda mı oluyormuş ?Bu kanıya nerden vardınız,nasıl da saptırdınız konuyu ? Tebrik ederim.
Aldatmanın affedilecek bir yanı yok!Dili ,dini,ırkı yok!..
Anlaşıldı mı ?
Bundan ne yorum çıkaracaksınız kim bilir ? Hadi kolay gelsin size .

sız sımdı esıne soylesınız belkı daha kotu olaylara vesıle olursunuz o yuzden hıc karısmayın derım ben
belkı kadınla konusabılırsınız uyarabilrisiniz ama buyuk ıhtımalle ınkar edıcektır Allah hıdayet versın ne dıyelım ...

yani demagoji yapmaktan baska bir sey degil
hemen basortusunu ele aliyorsunuz konuyu oraya getiriyorsunuz
cocugun gittigi lise veya kizin basini ortmesi anasinin haca gitmesi bir sey ifade etmiyor bu durumlarda ama
genelde bu tur seyler aldatmalar normalde yanlis gorulsede o kesimdeki insanlar icin imkansiz olmasi gerek
konu sahibide bunu kast etti ama illa konuyu baska yere cekmek isteyenler var

yani demagoji yapmaktan baska bir sey degil
hemen basortusunu ele aliyorsunuz konuyu oraya getiriyorsunuz
cocugun gittigi lise veya kizin basini ortmesi anasinin haca gitmesi bir sey ifade etmiyor bu durumlarda ama
genelde bu tur seyler aldatmalar normalde yanlis gorulsede o kesimdeki insanlar icin imkansiz olmasi gerek
konu sahibide bunu kast etti ama illa konuyu baska yere cekmek isteyenler var
canım zaten konuyu anlamadan başka yere çekmek isteyenler laf olsun diye konuşanlar ben onları takmıyorum yorum dahi yapmıyorum onlara ama illaki yazıp muhalefet oluyolar ben arkadaşlarıma söyleyip söylememe konusunu soruyorum onlar yok başı kapalı niye yazdın yok haccı niye yazdın kadın hacı başı kapalı yalanmı yazıyım ben doğruları yazdım ve en şok olduğumda konuda hiç beklemediğim içindi böyle görünümlü bi kadından beğenmediyseniz yorum yapmayın kimsenin yakasına yapışmadım yazın diye konuyuda saptırmayın :oklava:

konu sahibi arkadasim,
kimsenin hayatina karismayin. baskalarinin kimi aldattigi aldatmadigi sizi ilgilendirmez bence siz buraya konu acmakla hata yapmissiniz. ne gorduyseniz unutun gitsin. yanlis yapiyorsunuz ben size bunu soyliyim. aldatan ya da aldatilan kisi babaniz degil kardesiniz degil, insanlara mudahale etme hakkiniz yok. sert oldu kusura bakmayin ama dogrusu bu...

konu sahibi arkadasim,
kimsenin hayatina karismayin. baskalarinin kimi aldattigi aldatmadigi sizi ilgilendirmez bence siz buraya konu acmakla hata yapmissiniz. ne gorduyseniz unutun gitsin. yanlis yapiyorsunuz ben size bunu soyliyim. aldatan ya da aldatilan kisi babaniz degil kardesiniz degil, insanlara mudahale etme hakkiniz yok. sert oldu kusura bakmayin ama dogrusu bu...

Burada insani vazifesini yapmak isteyen bir birey var.
Açıkçası susmak toplumun yozlaşmasına her gün biraz daha müsade etmektir.
Susmak yılan bana dokunmasın da yaşasın demektir.
Bilemiyorum ben olsam sus/a/mazdım ama direkt de söylemezdim.
Çünkü aynı şey bana yapılsın istemezdim.
:umursamaz:

Doğru yaa.

sağol canımm

Önemli değil seninle aynı düşünüyorum sakın ola ağzını kapama..
Muhakkak ima et belli et.
Bu senin insani görevin.
O kadıncağızın yerinde hepimiz olabiliriz, bir kadının düşmanı kadın olmasın müsade etmeyelim.
kaydirigubbakcemile5

aldatılan erkek hayalcim...

bence yüzde 90 olasılıkla eşi biliyor.
o tesisleri biliyorum,çok kalabalık yerler.. evli bir kadın için cesaret ister sevgili ile orda takılmak..hem de dudaktan öpüşmek.. bekarlar bile yapmıyor ..

erkekler kadınlara göre bu tip durumlarda asla affedemez, göz yumamaz gibi geliyor bizlere ama küçük bir azınlık bir takım sebeplerden görmezden gelebiliyor, ya da mecbur kalıyor kendince..

bence yüzde 90 olasılıkla eşi biliyor.
o tesisleri biliyorum,çok kalabalık yerler.. evli bir kadın için cesaret ister sevgili ile orda takılmak..hem de dudaktan öpüşmek.. bekarlar bile yapmıyor ..

erkekler kadınlara göre bu tip durumlarda asla affedemez, göz yumamaz gibi geliyor bizlere ama küçük bir azınlık bir takım sebeplerden görmezden gelebiliyor, ya da mecbur kalıyor kendince..
evet bide ben gittiğimde hava çok güzeldii herkes dışarda geziyodu çay bahçesi açılmıştı dışarda oturuyodu ve en komik olanıda kadir topbaş o gün orayı ziyarete gelmiş bizde orda gördük keşke dedşm şu kameralara kazayla bunu çeksede kocası izlese televizyonda ama nerde çekirge misali kurtulmuşş:roflol:

soylemem heralde cok yakınım olursa baska tabi ama komsumun ne yaptıgıda beni ilgilendirmes soylersin tepkilerini bilmiyorsun basına sararsın insanları ondan sonra

bir adama karisi tarafindan aldatildigi soylenmeyince toplum mu yozlasiyor yapmayin Allah askina...hic alakasi yok...
insanlik gorevi dediginiz sey ile su tartistigimiz durumun da yakindan uzaktan alakasi yoktur, bir yoksula yardim mi yapiyorsunuz da insanlik gorevimiz diyorsunuz?
sizinkisi bir ciftin evliligine mudahale etmek ve cok yanlis. yarin bir gun bir sey olur suclu siz olursunuz, kabak sizin basiniza patlar.
onun bunun namusuna dil uzatiyorlar iftira atiyorlar derler. cok gorduk boyle olaylari...

Back
X