• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumu Evimden Kovdum

İnanmadım. Bir kadın böyle bir şeyi çoğu yakın arkadaşından bile gizler tutup 2 gündür tanıdığı size anlatacak? Alkış almak için açılmış bir konu.
Yanlış anlamayın laf sokmak için değil gerçekten bilmediğimden soruyorum, sitede alkış sistemi mi var?

Boyleleri diger kadinlari sa kendilerine benzetmeye calisiyor. Benzetmese bile valla sizin de adiniz cikar. Cok iyi yapmissiniz kovmakla.

Ben inandım..halamın bir komşusu vardı bikac görüşmede bile değil ilk görüşmede okadar iğrenç konuşmalar yaptıki..daha da yeni evliydim yerin dibine girdim.yok Arap erkekleri bana bayılır ben bembeyaz bir kadınım zengin koca bulamadık filan tarzında çok laubali ahlaksızca söylenen sözler.bes tane de çocuğu var.nasil yani siz evlisiniz bu cümleleri nikah altında olan bir kadına hicmi hiç yakıştıramadım dedim.utanmaz kadın pişkin pişkin güldü.halama bununla arkadaşlığıni kes dedim sonra bana çok hak verdi.neler neler anlatmis.yani diyeceğim oki ben o kadına rastlamasam inanmazdim ama oluyor bu tarz utanmaz kadinlar.

Evli kadinla beraber olup ona para veriyorsa buna maddi destek degil baska bisey denir
Hic sinirini ziplatma

Daha yeni tanıştığı kadına (size) nasıl güvenip de anlattıki,bir de tembihliyorlar söyleme kimseye diye.
Tee Allahım yaaa..
En büyük küfürler hakaretler o kadın için gelsin :KK50:

:) hayır. Prim yapmak anlamında dedim.
İnan inan bana bir de ev ortamında da değil dışarda durup dururken bir kadın anlattı şok oldum siz bana neden anlatıyosunuz diyecek kadar şok oldum hem de anlatasım geldi diyor.Anlatıyolar canım heralde hem ahlakları hem ağızları gevşek oluyor böylelerinin.

Bana konu inandırıcılıktan uzak geldi,evli bi kadın niye böyle bişeyi size anlatsın ki,böyle gizli günahlar uluorta sergilenmez ki
ahlak bakımında yoksun olan anlatıyor demekki öyle hareketleri varki kahkahalar yazık çok yazık böyle kadınlara

kadının bu kadar rahatça kendi ilişkisini sana anlatmasının nedeni, eğer anlattıklarına karşı sıcak bir tepki verirsen sende bir umut görürse sana kendi görüştüğü kişiyi veya başka birini teklif etmeyi düşünmesi.
allah korusun naparımmmm ben onuuu

İnanmadım. Bir kadın böyle bir şeyi çoğu yakın arkadaşından bile gizler tutup 2 gündür tanıdığı size anlatacak? Alkış almak için açılmış bir konu.
ah be arkadaşın ne alkışı yaşım 41 yaşını almış insanlarız sadece çok sinirlendim böyle ahlak yoksunu hayasız kadıların olması bu kadar rahat olması şaşırdım ve üzülüm heleki o iki masuma çok yazık nasıl analık nasıl allahım ıslah etsin

[QUevet aynen OTE="Sahilseridi, post: 55062729, member: 859017"]Daha yeni tanıştığı kadına (size) nasıl güvenip de anlattıki,bir de tembihliyorlar söyleme kimseye diye.
Tee Allahım yaaa..
En büyük küfürler hakaretler o kadın için gelsin :KK50:
[/evet aynen gelsinnnnn

kızlar çok sinirliyim bu saat oldu hala uyuyamadım sinirden.Evime yeni taşındığımda komşular hoşgeldine geldiler bu bayanda geldi ozamanlar hoş beş muhabbet ettik ben miç miç konuşkan biri değilim neyse bu bana nerde karşılaşsak meraba sana kahveye gelcem bi kankasıda var onunla tabi buyurun gelin dedim ne bileyim ben böyle biri olduğunu bu bayan evli 2 de çoçuğu var .Bu gün öğlenden sonra geldiler iki bayan kahve yaptım oturuyoruz işte hamilikten açıldı konu kız manyakmısın sen bu yaştan sonra ne çocuğu olmamış işte bu zamana kadar şimdi neden yaptın rahatına baksana bilmem ne özgür kalmışsın ayrılmışsın neden bida bir araya geliyon kocanla rahatmı battı dedi bana.Eşimden ayrıykende aynı sokakta oturuyordum ama bu bayanı tanımıyordum ilk golü attı.ben bekliyorum daha ne diyecek diye yanındaki bayanda kakara kikiri gülüyor. neyse aradan zaman geçti birden kızz ben seni bekarken yakalasaydım bulsaydım bırakırmıydım kocana neler var neler ne zenginler çekilirmi maaşlı koca 20 yılda bıkmadınmı 20 yıl aynı yemek yenirmi dedi bana ben şokk töbe estağfurullah dedim kendisinin sevgilisi varmiş çok zenginmiş ona maddi destek veriyormuş haftada 2 gün görüşüyormuş oda evliymişş böyle kabullenmişler sevmişlermişş beni samimi bulmuştaa anlatmişmiş.ALLAHH ben zaten burda okurken dedi oluyorum evli insanların böyle yanliş ilişkilerine açtım ağzımı yumdumm gözümü sen kimsinde bunları bana anlatırsın seninle samimiyetim yok 3.4 gez görüştük hem sen utanmıyormusun eşinin çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsunnasıl bi vicdandır nasıl birkadınsın sen git benim evimden çık çık bir dahada sakın benimle konuşma dedim beklemiyordu benden bu tepkiyi herhalde.ya kızlar bana nasıl anlatır bunu ya bana ne günahına benide şahit eti yanındaki kadınada dedim sende konuşma benimle sonra bu yanındaki bayan beni telafonla arıyor aman konuştuklarımızı kimseye söyleme kusura bakma bilmemne.bende dedim birdaha benimle muhatab olmayın allah sizi ıslahh etsin benidemi dedi evet senide dedim sen o kadınla konuştuğun günahlarına ortak olduğun için dedim.yaa sinir oldum hamileyim zaten hormonlar tavan.böyle kadınları allah ıslah etsin neyse dertleşeyim dedim biraz.ben hep derim kadın kadına düşman böyle kadınlar düşman kadına daha neler dedim hatırlamıyom o sinirle beni yolda görse kaçıcak delik ara herhalde kusura bakmayın biraz karman çorman yazdım hakkınızı helal edin

Sevgilim diyince gurur kurtarılıyor mu acaba?İhtiyaç giderici olarak hizmet veren birinin akıl vermesi gerçekten ilginç..Daha ilk cümlesini ağzına tıkmamakla hata etmişsiniz.

Sevgilim diyince gurur kurtarılıyor mu acaba?İhtiyaç giderici olarak hizmet veren birinin akıl vermesi gerçekten ilginç..Daha ilk cümlesini ağzına tıkmamakla hata etmişsiniz.
haklısınız inanın şok oldum ve ben utandım ne diyeceğimi bilemedim nutkum tutuldu derler ya aynen öyle oldu

Back
X