Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyafeti bir atar mısın küçük resimde gorunmuyorBebeğe giydirir, kapısını çalardım.
"Cok tesekkürler, cok yakıştı bakın, cok zevkli ve zarifsiniz" derdim.
Anlayana.![]()
Hediyeyi goremedim benyorum yazan, elestiren, destekleyen herkese tesekkur ederim, daha fazla konumun kalabalık yapmasına gerek kalmadı diye dusunuyorum.
selamlar.
Neden konuyu kapatmak istedigini anlayamadimSayın editör/admin konumu kapatabilirsiniz.
Danışmak için acmistim konuyu, danıştım ve bi aksiyon aldım, konuyu kendi icimde kapattım, hal böyleyken forumda daha fazla kalabalık olsun istemedim.Neden konuyu kapatmak istedigini anlayamadim
Merak ettim aldigi sey neydiDanışmak için acmistim konuyu, danıştım ve bi aksiyon aldım, konuyu kendi icimde kapattım, hal böyleyken forumda daha fazla kalabalık olsun istemedim.
kaynanamın komşusu da oğluma kız kıyafeti vermişti aklıma o geldi![]()
yne böyle dealır çöpe atarım hatta hiç poşete falanda koymam dogru çöp tenekesine ki geçerken görür belki, birşey dersede kusura bakma ama lekelı kullanılmıs kıyafetlerı bebegıme gıydıremem saglıgı herseyden once gelır, benım zaten hedıye beklentım yok kımseden ama ılla bırsey getırılecekse de adabına uygun seyler olmalı der gecerım..
KapattimSayın editör/admin konumu kapatabilirsiniz.