Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

Biz apartman olarak çok rahatız ya şükür ses olsada hiç birimizin sesi çıkmaz çocuğu olan kimse yok bide genç çiftler sayılırız :KK53: gecenin bir yarısı yukardan party müzikleri çalar bende aşağıdan tempo tutarım
ozaman danssss :KK45:
Tahammulsuz artık insanlar yahu. Tam benlik komsuymuşşunuz:)

Tahammulsuz artık insanlar yahu. Tam benlik komsuymuşşunuz:)
Aynen insanlar tahammülsüz olmuş mesela bende pat pat sürekli ordan oraya koşan çocuk sesinden rahatsız olurum ama genede pek bişey dicemi sanmıyorum :KK51: eğlenelim herşeyi dert etmeyelim ölüp gidicez yaa :KK45:bide sevişenlerden rahatsız olanlar var yahu bırakın insanlar sevişsin ne güzel dövüşsünmü :KK14:

Biz apartman olarak çok rahatız ya şükür ses olsada hiç birimizin sesi çıkmaz çocuğu olan kimse yok bide genç çiftler sayılırız :KK53: gecenin bir yarısı yukardan party müzikleri çalar bende aşağıdan tempo tutarım
ozaman danssss :KK45:
süpermiş boş bir daire varmı acaba:KK76:

Komşu gürültüsüne ben çok sinir olurum hatta konu bile açmıştım :) ama bu konuda sonuna kadar haklısınız. Yani tadilat işlerine bir şey diyemem sonuçta özellikle yeni taşınmışsınız.sormanız nezaketinizden.normalde sorulmaz bile.banyo fayanslarını değiştirmeniz gerekse napıcaktı acaba?

Evde gece vakti parti verirsiniz anlarım ama öğlen saat 2de istediğinizi yaparsınız kimse kusura bakmasın. Bizim binadada tadilat var,hatta baya kırmalı,dökmeli birşeyler yapılıyor ona bile ses etmedim ki sabah erken başlıyorlar. Sonuçta bitecek bir gün,birde komşu gelip söyledi"kusura bakmayın, biraz gürültü olacak "vs diye,evde çalışan ustada karşılaştığımızda "abla işiniz olur,çocuk uyur söyleyin öyle durumlarda ara veririz"dedi. Şimdi bu insanlara ben durun yapmayın, ses etmeyin diyemem ki. Sizin gibiler,bu konuda,dolayısıyla haketmiyorlar.
Siz yapacağınızı yapmissınız ,aramayın artık ses olacak vs diye,belliki tartışma çıkarmaya yer arıyor.

:KK70::KK70:izin veremem ne yaa, kendisini pasa kizi saniyor herhalde hanimefendi..
Ne guldumm amma komikmiss, plani neymis evinizden ustalari kovmak mi...

Saat 14:00 15:00miiiiii

:KK57:

Hiç kusura bakmasınlar çalışıyorum 16:00 da geliyorum ama gelince evimi de süpürüyorum bir güzel ne zaman yapayım temizliği hiç umrumda olmazdı birde kibarlık yapıp numarası nı aldığınız halde yaptıgı hiç hoş değil sinir bozucu

Ben onların hafta sonu seslerini çekiyorsam onlarda çalıştığım için hafta içi çekecekler.

Hiç danışmamda yani

herkes çocuğunu rahatsız eden sesi kendi evinde 24 saat, kendi eevi dışında yasal saatler ve makul süreler içinde kontrol edebilir.Yoksa sokaktaki adam korna da çalar, komşu gündüz evini de tamir ettirebilir, misafir çocuğu da ses yapar v.sv.s...kimse elini,dilini, ayağını o kadar uzatmasın, söyle o komşuya iyi niyetini sömürmesin..

herkes çocuğunu rahatsız eden sesi kendi evinde 24 saat, kendi eevi dışında yasal saatler ve makul süreler içinde kontrol edebilir.Yoksa sokaktaki adam korna da çalar, komşu gündüz evini de tamir ettirebilir, misafir çocuğu da ses yapar v.sv.s...kimse elini,dilini, ayağını o kadar uzatmasın, söyle o komşuya iyi niyetini sömürmesin..
bencede kimse kimsenin iyi niyetini sömürmesin. gündüz vakti herkes işini yapar,tamiratını,temizliğini .... bir sürü şey

Benim bir manyak komşum vardı hem beni çok severdi hem kavga edersi.Evimiz 3 cepheli ve 1 çocuğum var.Bahçede top oynayınca sesten başı ağrıyormuş.Dedim ki hangi tarafta oturuyorsan söyle orda oynamasın çocuk.Hanımefendi evin her tarafında geziyormuş...Sen seyyar mısın dedim?Kır kıçını otur bi yerde.Napiyim sesten rahatsız oluyorsan.16 daireli apartmanda bahçe sana özel bir mülk gibi davranamazsın dedim.1 gün değil her gün başı ağrır mı insanın ya

bu bayanın 7 çocuğ var yani evi zaten bir hayli sesli...şımarıklıktan yaptığı için hiç umursamadım

Back
X