Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

Her gun, istisnasiz her gun matkap sesi olan bir apartmanda yasiyorum.. artik yildim, biktim, tiksindim cani sikilan evini yeniliyor ama bu durumda bile sizi hakli buldum.. sizin komsunuz klasik iyilikten anlamayan yurdum insani, yapin yapabildiginiz kadar ses.. terbiyesiz insan..
Ya cocuk olmasa ınanın ters gıdeyımde hıc içimden kötu olmak gelmıyo ama bundan sonra tuuuum sagduyumu içime gömdum:) komsuma konuşma hakkı dahı vermem:)

Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım
komsunuz abartmıs gece asırı gurultu yapmadıgınız muddetce gunduz evdekı ıslerınıze karısamaz hem bunlar gecıcı surelıgıne olan sesler sureklılıgı yok, o kadar narıonse evladı o da kulagına tıkaç takıversın ....

tabiki de çok saçma dünya onun çocugu etrafında mı dönüyor çocugu da bu kdr izole yetiştirmesin zaten buluttan nem kapar sonra.. siz çok düşünceli davranmışsınız o işi yüzsüzlüğe vurmuş. bide evde sürekli gürültü olsa neyse.. zatn çalışıyormuşsunuz yaa arada bir de dayansın hayret bişi
Perdedr mobılyadr klasık seyler ev zaten yenı hıcbırseye gerek yokkı. Eve demı yerlesmeyelım dımı ama:) ıyılıkten sagduyudan anlamıyorbazı ınsanlar

komsunuz abartmıs gece asırı gurultu yapmadıgınız muddetce gunduz evdekı ıslerınıze karısamaz hem bunlar gecıcı surelıgıne olan sesler sureklılıgı yok, o kadar narıonse evladı o da kulagına tıkaç takıversın ....
Alın bendende o kadar:) zaten eve gıt tv bak uyu calışınca hayat boyle :) at koşturmuyoruzkı evde

annelerin çocukları koruması doğal siz tadilatlarınızı makul zamanlarda yapın aşırı ses yapmadan komşuylada fazla muhatap olmayın...
Katılıyorum cocuk sese asırı duyarlı olabılıyor.. Ama ben yarım saat once haber vermek dısında daha ne yapabılırım bılemedım. Matkabın yada mobılyanın sesıde kısılmıyorkı. Oldukcada makul saatler. Sanırım bundan sonrası için yardımcı olamıcam komsuma:)

bazı annelerde dünya benim çocuğumun etrafında dönüyor triplerine gıcık oluyorum...
bence de bir dahakine haber vermeyin...
saçmalamış resmen...
Aynen oyle bundan sonra zerre iletişimi kabul etmıyorum

Sen elini uzatmissin komşu kolunu kapmaya calisiyor.mecvuri işler napcan. Benim bebegimde sese cok duyarli ama hic aklima gelmezdi birisine demek ustalar sonra calissin bebegim uyuyor

Sen elini uzatmissin komşu kolunu kapmaya calisiyor.mecvuri işler napcan. Benim bebegimde sese cok duyarli ama hic aklima gelmezdi birisine demek ustalar sonra calissin bebegim uyuyor
Demeyın de lütfen ama su konuda sıze hakverıyorum cocuktan daha önemli degıl perde cam esya.. Cunku o bır saatlik ses onlatın tum gun huzursuz olmalarına sebep oluyor . Gelin gorunki ben ses yapmasam baskası yapar ses yalıtımıda ne yazıkkı kötü

Demeyın de lütfen ama su konuda sıze hakverıyorum cocuktan daha önemli degıl perde cam esya.. Cunku o bır saatlik ses onlatın tum gun huzursuz olmalarına sebep oluyor . Gelin gorunki ben ses yapmasam baskası yapar ses yalıtımıda ne yazıkkı kötü
Aynen öyle bugün sen yarin o bazi insanlar anlayissiz

Aşırı duyarlı davranmışsınız, bende çocuğum uyansın istemem ama her gün olan bir durum değil neticede.

Sen de niye aldin numarasinj madem nirmal saatlerde yapiyosun hic almicaktin haber de vermicektin abartmis yani onaneymis eve yeni tasiniyosun sonucta

Kaybettı artık hıcbırsekılde duyarlılık goremıcek sankı evde napıyoruz ıkı uc esya montajı yapıldı at mı koşturuyoruz ınsanlar bencıl ve tahammulsuz arkadasım

Boşver canım sen üzerine düşeni yapmışsın sonuçta yeni taşınıyorsun sende senin gösterdiğin toleransı onunda göstermesi gerek.

Cok abartmis komsunuz sanki gicikligi varmisda bahane ediyormus gibi geldi bana benim gibi olsa ne yapacak acaba yan tarafima ev yapiliyor daha bu sabah deprem oluyor hayatim kalk dedim esime yatak yerinden oynadi hele muhtesem koro halinde arapca sarki soylemeleride yokmu:KK61: uyuz olurum boyle insanlara kibarligin karsiliginda verdigi cevaba bak cok bilmis ukala :KK4:

Merhaba kızlar..
Alt komşumun kucuk cocugu var . Yenı tasındım evde rutın seyler oluyor perdeler gelen esyaların montajları vs. Bırde camlarda sorun vardı onları kontrolettırdım. Insaat yok sonucta evde her yenı tasınılan evde olabılecekseyler.. Zaten cocugum yok esımde bende akşam gelıyoruz tv ızlyıp yatıyoruz ses olmaz evımızde. Neyse kornışler takılırken kapıma geldı bıraz dıkkatlı olurmusunuz dedı cocuk uykusundan uyanmış. Bende cok uzuldum cocuk korktu dıye ama yanı saat 2 ve yasal ve uygun saatlerde yapılıyor .. Numarasını aldım boyle bırsey yapılırken haber verecegımı soyledım. Gecenlerde işten erken geldım 3 gıbı ve komseya haber verdım bır mıktar ses olabılır dıyeyarım saat once bıldırdımkı yazık cocuk korkmasın vs uzuldum cunku. Komsum bana cocuk uyuyor ustalar bekleseler olurmu dedı. Dedım beklemezler bende işime gore ayarlıyorum bunun dısında yapacak bırseyım yok. Sız oylesıne haber vermışşınız sızın işiniz gucunuzbenım umrumda degıl cocugumun uykusundan olmasına ızın veremem vs yazmışta yazmış. Ben buyrun yuzyuze konuşalım dedım. Boyle sacmalık olabılırmı? Ben mı yanlış dusunuyorum onu anlıyorum bazıcocuklar sese duyarlı olabılıyor ben asla istemm kucucuk cocuk rahatsız olsun ama bana cocuguna gore hareket etmemı soylemesı normalmı ben ınsanlık yapıyorum karsılıga bakın. Numarasını sıldım bundan sonra ses vs oldugunda asla haber vermıcem bır cozum yolu aramak yerıne saygısızlasması karsısında sagduyumu haketmedıgını dusundum. Sızlerin konuyla alakalı fikirlerınızıde almak istedım
Ne bicim kadın o öyle anlamadım siz hosgorulu davranmissiniz bizde yeni taşınan komsulara yardım edilir yemek götürülür biz böyle gördük büyüklerimizden. nerde kaldi hosgoru yardimlasma allah kotu insan cikarmasin karsimiza

Onun cocuguna gore hareket edemezsınız ya

Back
X