Komşumun çığlıklarından bıktım

saadet33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
27
1
86
48
İstanbul
arkadaşlar selam..üst katıma bir çift taşındı..ayıptır söylemesi geceleri kadının çığlıklarından uyuyamıyorum..yarın bir gün annem ve babam gelecek onlar varken de bu sesler duyulacak ve benim buna bir çözüm bulmam lazım. henüz taşınalı çok olmadı ama onlar uyuyana kadar uyku haram bana..çığlıklar bitiyor banyo gürültüleri çekmece dolap gürültüleri bitmiyor..ne yapacağım bilmiyorum kapıyı çalıp uyarsam ne diyeceğim..sessiz yapın ne yapıyorsanız mı diyeceğim veya kapıcıya söylesem nasıl söyleyeceğim..söylemesi bile ayıp:sm_confused: bana akıl verin lütfen.

ama yapacak birşey yok ki. onların evi ve özelleri... kendi evlerinde cinselliklerini yaşayacaklar elbette. yapılarını da değiştiremeyeceğinize göre....... sorun, apartmanların ses geçirgenliği..bunuda düzeltemeyeceğinize göre katlanacaksınız el mahkum..

Ben de adam kadını dövüyor sandım ilk başta çığlık falan deyince..

Böyle birşey söylenmez tabii..Ama kadınla bir arkadaşlığınız varsa, laf arasında şaka ile karışık 1-2 kelime söyleyebilirsiniz, ama dediğim gibi arkadaşlığınız varsa..Onun dışında söylenmez böyle birşey..

Aynısı bir dönem bizdede vardı. Ama samimi olduğumuz için şakayla karışık söyledik ve bir daha da ses gelmedi. Sen en iyisimi bir an önce samimi olmaya bak sonra da söyle :))

Y a haklısın tamam özel ama..kötübir durum birde aileniz gelecek.bende ailemde yazın kaldığımız otelde böyle sesler duymuştuk.babam beni gece yarısı gel kızım denize girelim gece diye dışarı çıkarmıştı..bende salağa yattım anladığımı bilmesinler diye.çok iğrenç diyemicem çünkü özel hayat ama..ama buna yakın bir kelime bulamıyorum şu anlık için.allah sabır versin arkadaşım sana..ne diyim başka

Arkadaşım kusura bama ama gülecem ben buna:roflol::roflol:, demek hatun o derece çığlık atabiliyor yane, vay anasınıı-tatlicadiarzu-
Benim eltiminde derdi buydu. Onlarında alt katında bir çift vardı, bıkmıştı artık bağırtılarından, çığlıklarından. Neyseki taşındılarda rahatladı.:lepi:

Aslına bakarsanız zor bir durum hakkaten.Çiftlik evinde yada dağbaşında yaşamıyorsunki kardeşim, öyle çığlık çığlığa şeyediyorsun. Hiçmi düşünmüyorlar acaba bu seslerden başkalarının rahatsız olabileceğini, yada seks yaptıklarının başkaları tarafından an be an dinlenmesini.Bayağı bir genişlik.

Arkadaşım bence sen bayanla üslubunca bir konuş bakalım. Rahatsız olduğunu, senin gibi diğer komşularında bu durumda olduğunu, çığlığını daha edepli atması gerektiğini -tatlicadiarzu-,apartmanda yaşadığını unutmamaları gerektiğini bir hatırlat bakalım, sonuç ne olacak

Aynı şekilde sen TV yi son ses açsan gecenin bir körü, yada bağıra bağıra konuşsan onlar ne derdi acaba.

ya özel hayat tamam da insan biraz da düşünür müstakil ev değilşa altta üsttü insanlar var acaba rahatsız ediomuyuuz die düşünmez mi insan ço kaba ayı insanlarmış diyim ben,,apartmanda yaşamanan kuralları vardır kusura bakmayın lütfen o zaman müstakil ev tutsunlar imse rahatsız olmasın
bi de bebkli bir komşuları olsa bebeler uyumaz valla buun hastalık hali var vs.bence uyarılmalı bunlar söylenmeli ,,ayıp ayıp son derece ayıp,,gece biz wc ye bile kalkarken çıt çıkarmayız gece bu yaa insanlar uyuyo apartman bu toplu sonuçta tek değillerya çok kınadım çok ayıp ben olsam söylerdim bi gece diil iki gece diil bıçak kemiğe dayanırdı yani

evet tabii ki özel hayat, evlerinin içine de karışacak değiliz ama çekilir gibi de değil..herkesin özel hayatı var ve bir apartman dairesinde yaşıyoruz neticede..biraz daha dikkat gerekmiyor mu? en azından insan çekinir yahu:) tavana yumurta kartonları mı yapıştırsam bizimkiler gelmeden acaba:) çözümsüz sanırım..

Onlar düşünmedikten sonra senin uyarman pek bir işe yaramayacak.
Apartman toplantısında duvarların sağlıksız, ses geçirdiğinden yakınabilirsin en fazla, lafı ortaya atarak. delikafadulden
Aklıma başka bir yöntem gelmedi

Son düzenleme:
Tamam zor bir durum apartmanda yaşadıklarının farkına varmalılar insan kendine biraz hakim olur ama milletinde özel hayatına karışılmazki... Ben söyleyemezdim banada birisi böyle bir şeyle gelse ağzının payını verirdim.yasakkelime

Son düzenleme:
hadi söylendi diyelim,.... bu sanırım istem dışı oluyor.kadın nasıl durduracak acaba kendini. adam ağzını kapayacak bu durum da:roflol:

Evet duvarların çok ses gecirdiğinden bahsedin. Hatta komşunuza şakayla karışık çekmecenizin sesi bile geliyor düşünün artık diyin gülerek tabi muzurca.... sırnaşık şey ne garip bişey ya ....hiç başıma gelmedi gelse gözlerim faltaşı gibi açılır heralde... abowwwdelikafadulden

eğer yöneticiniz varsa geceleri yukarıdan çığlık seslerinin geldiğini söyleyebilirsin.anlamamış gibi yapıp dövüyor galiba kadıncağızı falan de mesela.bu şekilde çözebilirsin
demek kriz bu vatandaşların yatakodasına uğramamış

rahatsız oluyorsan gürültüden bence konuşmalısın bizde apartmanda oturuyoruz eger öyle bişey basıma gelse konuşur ses yapmaması için uyarırıdım

evet bir punduna getirip söylenebilir duvarların ne kadar ince olduğu falan:) çok fena bi durum tanımadığı bir çiftin yatak odasında gibi hissediyor ve bitirseler de uyusak diyor insan artık:bbo:

böyle bişey söylenmez kesinlikle
ortada arkadaşlık olsa bile denmez çiğlıklarınızdan rahatsiz oluyorum diye
yapcak bişey yok bikaç zaman sonra azalır zaten :jeyyar:
annen-baban geldiğindede duymayı versinler canım, çünkü ne yaptıkları malum az çok halden anlarlar kaydirigubbakcemile3

bende direkt söyleyemezdim şahsen. utanırım ...birde alacağım tepkiden de korkarım........

Ağzının payını verme gibi bir hak olamaz bence. Tamam kişinin özel hayatıdır ama bir diğer kişiyi rahatsız ediyorsa orda durum değişir. "Niye sevişiyorsunuz" demiyorki kimse, derse o zaman ağzının payını verme hakkı doğar ama, çığlık çığlığa, apartmanı ayağa kaldıracak derecede sevişip, benide rahatsız ediyorsan orda sana dur derim.(azgın komşudan bahsediyorumşakkıdı)

Düşününki, gecenin bir yarısı elektrik süpürgesi açmış bir komşu. Yada TVyi son ses izleyen bir komşu. Yada kanepelerin yerini gacır gucur değiştiren bir komşu. Yada bağıra bağıra konuşan bir komşu. Aynı bence. Fark eden birşey yok. Ben uyarırdım. Madem özel hayatları, o zaman kimseye bulaştırmasınlar bu hayatıbenneyaptımki

Bizimde üst kat komşularımız, sürekli kavga ederlerdi, gece yarılarında. En sonuncusu bayağı bir şiddetli oldu, komşular ayağa kalktı, kavganızıda evinizde yapın, napıyorsanız yapın diye.sengözlerimebaksanab

bende direkt söyleyemezdim şahsen. utanırım ...birde alacağım tepkiden de korkarım........

açıkcası bana böyle bişey dense ee nevar kıskandınmı diye bir tepki verirdim hiçde hoş karşılamazdım helede şakaylan karışık denseydi dahada ters tepki verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…