Komşumun çığlıklarından bıktım

Bana birisi böyle birşeyi direkt yüzüme söylese hiç bozulmazdım açıkcası, haklısınız seslerin bu kadar net duyulduğunu bilmiyorduk, dikkat ederiz bir daha der konuyu kapatırdım..

Bazı arkadaşlar ''ağzının payını verirdim, yok kıskandın mı ?'' derdim falan demiş de..Tuhaf yanii..
Geçim zor işte apartman hayatında..
Sesten rahatsız olmak, karşı taraf tarafından kıskançlık olarak algılanabiliyor malesef..

böyle bır sey nasıl söylenır...bılemem...CADIARZU
bır sohbet arasında samımılık varsa belkı ımalı soylene bılır...:uhm:
onların ozelı ama onlarda bıraz dıkat etseler..dıyecegım ....kaydirigubbakcemile3
oda bır garıp duygu kı ses cıkarıyorlar...her halde...:jeyyar:
hay allah..yerimseniben

yok yok kesınlıkle söylenmez..düşünün..kadın ters birisiyse..
ve bızımı dınlıyorsunuz derse...
ınsan bır garıp olur..haklıyken haksız duruma duser valla...
yapacak tek sey...kulaklarınıza bır....pamuk koymak olucak...

Bizimde üst kat komşularımız, sürekli kavga ederlerdi, gece yarılarında. En sonuncusu bayağı bir şiddetli oldu, komşular ayağa kalktı, kavganızıda evinizde yapın, napıyorsanız yapın diye.sengözlerimebaksanab

Canim zaten kendi evlerinde yapiyorlarmis ya haha.

Vallaha bazi insanlar soylesen de anlamiyorlar, bizim de ust komsumuz sabahtan aksama kadar bagirarak konusur tv sesi falan ve iki cocuklari var biri 1 yasinda digeri 3 yasinda sabahtan aksama kadar kosar ziplar dururlar neyse cocuktur tabiki baglayamazsin ama bu gece yarisina kadar devam eder saat 12 olur daha cocugun ziplamasi kosmasi duyulur hatta bazen kendi tvmizin sesini bile duyamayiz.
Birkere apartmanda gordugumde sordum cocuklariniz saat kacta yatiyor diye 12, 1 gibi falan dedi bende evet farkindayim dedim. Cok mu ses yapiyorlar dedi evet dedim gunduz istedigi kadar ses yapsin normaldir sonucta cocuk ama aksam 9'dan sonra biraz daha dikkatli olursaniz sevinirim dedim. Eh iste laftan anlamiyor soyluyoruz ama bizi dinlemiyor falan dedi 3 yasindaki cocuga laf geciremiyorlar yani bukadari da olmaz ki bize gelen misafirler bile rahatsiz oluyor onlarin sesinden. Birkere de cok asiriya kacinca esim cikti, bu sefer de kusura bakmayim iste misafir var falan dediler neyse olabilir dedik ama hala hergun aynen devam yani komsunuz insanliktan anlamiyorsa sen nekadar istersen konus o aynen devam edecektir.

Ee ben simdi bu durumda ne yapayim.

ya şahsen bende söyliyemezdim sanırım....ama o sesler geldiğinde hiç bıkmadan sizde tv yada müziğin sesini açın ama sadece o durumda iken,belki anlarlar bu tepkinizden....
ne bilim aklıma bu geldi şimdi............

Komsu olarak rahatsız olmanız cok normal ama unutulan bır sey var.. Beynin bile hükmedemediği bir seye baska hıcbırsey engel olamazz...
Allah yardımcın olsun canım,öpüldün...

maalesef,bazı insanlar toplu halde yaşamanın ne demek olduğunu bilmiyor...
müstakil evde istediği kadar çığlığını atabilir ama
toplu yaşam alanlarında belli kurala uymak zorundalar...
bence eşinin evde olmadığı zaman,tatlı dille çıkın ve söyleyin,
bir şekilde kendilerine çeki düzen vermek zorundalar...
ve kimseyi bu şekilde rahatsız etme lüksüne sahip değiller...
zaten söylenmediği için bu kadar rahat davranıyorlardır...
sevgiler...

özelse özel olarak kalmalı aralarında cümle alemin duymasına gerek yok.
kimse kimsenin bilmem ne seslerini çekmek zorunda değil.kafamçokkarıştı

yorumları şöyle bir okudum da,
neden söylenmesin arkadaşım...
herşeyin söyleme üslubu vardır...
belki de ses gitmiyor diye bu kadar rahat ses çıkarıyor,
ama bilse belki de daha dikkatli olur...
sizin söylemeniz dostane olur ama karşı taraf seviyeyi bozarsa
konuyu yönetime taşırsınız ve siz değil yönetici muhatap olur...
iş bu raddeye geldiğinde de hoş şeyler olmaz...
bu konuda alttakine,yan dairelerdekine anlayış gösterip,
kendine çeki düzen vermek zorunda diye düşünüyorum...
sevgiler...

arkadaşlar selam..üst katıma bir çift taşındı..ayıptır söylemesi geceleri kadının çığlıklarından uyuyamıyorum..yarın bir gün annem ve babam gelecek onlar varken de bu sesler duyulacak ve benim buna bir çözüm bulmam lazım. henüz taşınalı çok olmadı ama onlar uyuyana kadar uyku haram bana:kızgın:..çığlıklar bitiyor banyo gürültüleri çekmece dolap gürültüleri bitmiyor..ne yapacağım bilmiyorum kapıyı çalıp uyarsam ne diyeceğim..sessiz yapın ne yapıyorsanız mı diyeceğim veya kapıcıya söylesem nasıl söyleyeceğim..söylemesi bile ayıp:sm_confused: bana akıl verin lütfen.

canım bu kadar olmaz aynı durum bizde de var hatta sinirlenip tansiyonumun fırlamasına ve erken doğum yapmama varacak kadar gitti..çok rahatsız ediyor bu durum..üstünde de yönetici oturuyor oda duyuyormuş konuşup söyledik yönetici uyardı ama adamda ve kadında hiç utanma yok yine aynı devam ediyor...
tamam herkesin bu özelidir ne yaparsa yapsın bizi ilgilendirmez ama apartmanda yaşıyorsa apatmanın içinde nasıl yaşanması gerektiğinide öğrenmeleri gerek bazı insanların...yaşanan özel şeyler kendi evinin sınırlarını aşmamalı resmen benim evimde oluyormuş gibi çok rahatsız edici bir durum o yüzden seni çok iyi anlıyorum...
hatta bir ara bende düşündüm böyle bişey yazsammı diye ama vazgeçmiştim bir ben değilmişim demek..
ne diyelim Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o utanmazları...

toplu yaşıyorsak kurallara uymalı kendimizi frenlemeyi bilmeliyiz bence...
hadi diyelim alt kattaki rahatsız olmadı ama insan kendi rahatsız olmazmı ya bütün özel hayatını herkes duyuyo...

bu komşu gençmi yeni evlilerdir belki seslerin o kadar çıktığının farkına varmıyolardır önce kadnı uyar 4 yıl önce bizim apartmana 2 gelin geldi gece birisiin yatak odasndan yatak gıcrtısı duyulmuş komşuar desekmi demesekmi derken topluca hoşgeldine gittik geine rica ettik oda farkında değilmiş akşam eşine demiş o günden snrra ses yok

komşu genç evet..yeni evli olmaları da muhtemel..büyük ihtimalle farkında da değiller çünkü konuşurken de bağırarak konuşuyorlar..ne zormuş ya bişey demek de kolay değil ki:(

Arkadaşım kusura bama ama gülecem ben buna:roflol::roflol:, demek hatun o derece çığlık atabiliyor yane, vay anasınıı-tatlicadiarzu-
Benim eltiminde derdi buydu. Onlarında alt katında bir çift vardı, bıkmıştı artık bağırtılarından, çığlıklarından. Neyseki taşındılarda rahatladı.:lepi:

Aslına bakarsanız zor bir durum hakkaten.Çiftlik evinde yada dağbaşında yaşamıyorsunki kardeşim, öyle çığlık çığlığa şeyediyorsun. Hiçmi düşünmüyorlar acaba bu seslerden başkalarının rahatsız olabileceğini, yada seks yaptıklarının başkaları tarafından an be an dinlenmesini.Bayağı bir genişlik.

Arkadaşım bence sen bayanla üslubunca bir konuş bakalım. Rahatsız olduğunu, senin gibi diğer komşularında bu durumda olduğunu, çığlığını daha edepli atması gerektiğini -tatlicadiarzu-,apartmanda yaşadığını unutmamaları gerektiğini bir hatırlat bakalım, sonuç ne olacak

Aynı şekilde sen TV yi son ses açsan gecenin bir körü, yada bağıra bağıra konuşsan onlar ne derdi acaba.

Ayselcim hazirandan sonra sende duycan o ses ve çiğliklardan
üst katini tutcaz da kismetsedelikafadulden:delphin:

ay ne kötü durum ben olsam çikar konuşurum valla:icecream:

ahh ahh gel bi de bana sor senfisfisfis benim altıma da taşındılar felaket bişey ya,kadın sesini gece gündüz açıyor televizyonun,yani ben evimden kısıp ondan dinliyorum o kadar yani.3 kere gittim bak gene açık anlamıyorlar eve çıkyorum kısılıyor,ertesi gün gene aynı açıyorlar.ben de o açtığında son ses açıyorum bazen anlıyor çoğu zamanda duymuyor zaten kendininkinden.üstteki zaten facia o ayrı bi dert anlatmayayım hiç.
bence kadınlar kulübüne giriyorsa ses yapmaz artık.okuduysa burayısırnaşık şey
bence de laf arasında söle cnm sen evler arası çok ses geliyor diye farkında değildir bence o.yani direkt söleme de sesler geliyor falan de.

ne renkli cinsel hayat ya.. o kadar cıglık atana kadar ne yapıolar acaba merak ettim:)) söyle tatlım yoksa annenler gelince ne yapacaksın..

Onların çığlık sesleri geldiğinde sen de ses çıkarabilirsin, uzun bir sopayla oklava mesela altlarındaki odadan oklavayla yukarıya vur, durduklarında sende dur ses devam ederse tekrar vur :icecream: Küçükken alt komşumuz bizim sesimiz çok gidince böyle yapardı biz de dururduk ordan biliyorum işe yarıyor.

Arkadaşım kadınla konuşmalısın tabii ki, bence de sesin size kadar geldiğinin farkında değillerdir güzel bir dille apartmanın çok ses geçirdiğini ve seslerden rahatsız olduğunu söyleyebilirsin. Tamam utanç verici bir durum ama sen de o sesleri duyarken onların yerine utanıyosundur heralde.

söylenecek ve dile getirilebilecek bişi diil bu?:delphin:
katlanmak durumundasınız çaresiz!
eşiniz duyunca olan oluyordur aslında...:jeyyar:kötü bir durummm!
hay allahım, kadın dediğin eline de beline de çıkan sesi de hakim olmalı aslında...yasakkelime
allah inletmesin...delikafadulden

Back
X