Komşumun çığlıklarından bıktım

maalesef var böyle dengesizlerr kaynanamların üstüne de yeni evliler taşınmış onlardan da böyle ses geliyomuş kaynanam kızı uyarmış gece sesleriniz geliyoo yavrum ayıptır demiş. kız kıpkırmızı olmuş bidaha sesleri çıkmamış. uyarmaktan başka çaren yokkk... ben olsam kesinlikle uyarırdım!!!

ben de eşim de bu tip şeylere çok dikkat ederizz sürekli birbirimizi uyarırız biri duyar diye. ben o kadından değil kocasından şüphe ederim. o karının sesini duyup etkilenen karısını hayal eden erkekler olur mutlaka. ne biçim adammışş izin veriyomuş bağırmasınaa.

bence canım mutlaka uyar utansınlar ya da bi kağıda yaz kapılarına koy. geceleri biraz daha sessiz olmanızı rica ediyorum yaz alt sabah kapılarına canım ;)

ben de eşim de bu tip şeylere çok dikkat ederizz sürekli birbirimizi uyarırız biri duyar diye. ben o kadından değil kocasından şüphe ederim. o karının sesini duyup etkilenen karısını hayal eden erkekler olur mutlaka. ne biçim adammışş izin veriyomuş bağırmasınaa.

bence canım mutlaka uyar utansınlar ya da bi kağıda yaz kapılarına koy. geceleri biraz daha sessiz olmanızı rica ediyorum yaz alt sabah kapılarına canım ;)

evet yapacağım öyle bir şey kesinlikle..sürekli onları dinlemek çok rahatsız edici. hayır bi de annem babam gelecek onların yanında da olacak diye daha da geriliyorum :çok üzgünüm: umarım kesilirmirmirmirmir uyumak istiyorum sessiz sessiz:1rolleyes:

canım sen bir kereye mahsus aşağıdan bir şeyle tavana vur yani sesler gelirken bayaca bir vur ama onlar susana kadar sonra bir daha öyle gürültü yapacaklarını zannetmiyorum

bu benim de başıma geldi. yazın camlar açık yattığımız için onlarda açıyor tabi. karyola sesinden seslerden baya rahatsız olduk. bir şey demedik ama eşim şimdi aşağıya düşecekler dedi. o derece yani.:roflol:
tamam özel hayat ama insanın özel hayatını yaşarken dikkatli olması lazım. kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. tepki olarak ses duyunca müziğ son ses aç yada arkadaşların dediği gibi kapılarına not yaz bakalım ne olacak.

arkadaşlar bazılarınız uslübünce söylerdim demiş de nasıl olacak o uslüp ben onu kestiremiyorum. evet dayanılması zor ve rahatsız edici nahoş bi durum ama söyleyebilecek cesaret olmazdı bende.özel hayatları ne diyebilirim akıl edemeyen insan zaten kapısına da gitsen cevabını verir sana.

arkadaşlar bazılarınız uslübünce söylerdim demiş de nasıl olacak o uslüp ben onu kestiremiyorum. evet dayanılması zor ve rahatsız edici nahoş bi durum ama söyleyebilecek cesaret olmazdı bende.özel hayatları ne diyebilirim akıl edemeyen insan zaten kapısına da gitsen cevabını verir sana.

Uslüp nasıl olur söyleyeyim.

Merhaba, 1 dakikanızı rica edebilirmiyim konuşabilirmiyiz dersin.
Aslında nasıl söylenir bilmiyorum ama malum bilirsiniz geç saatlerde yere bir toplu iğne düşse taş atmışcasına ses çıkarır odalarımızında üst üste olduğunu farzedersek sizin evdeki bütün ses olduğu gibi bizim eve geliyor ve eşimde bundan rahatsızlık duyuyor bilakis geç saatlerde biraz daha özverili olursanız çok memnun olurum.
Çokta çaçaron değilse ve eşşek değilse ne denmek istendiğini anlar en azından 2 dk. da yarı kibar bir konuşma uydurulabiliyorsa oturur yeri gelir bir gün daha düşünürsün daha nazik bir konuşma yaparsın çokta zor değil yani.

Hani olduki çok ters cevap verdi diyorum onunda gereği bellidir suratına yumruğu çaktığın gibi duvarda izini çıkarırsın.

arkadaşlar selam..üst katıma bir çift taşındı..ayıptır söylemesi geceleri kadının çığlıklarından uyuyamıyorum..yarın bir gün annem ve babam gelecek onlar varken de bu sesler duyulacak ve benim buna bir çözüm bulmam lazım. henüz taşınalı çok olmadı ama onlar uyuyana kadar uyku haram bana:kızgın:..çığlıklar bitiyor banyo gürültüleri çekmece dolap gürültüleri bitmiyor..ne yapacağım bilmiyorum kapıyı çalıp uyarsam ne diyeceğim..sessiz yapın ne yapıyorsanız mı diyeceğim veya kapıcıya söylesem nasıl söyleyeceğim..söylemesi bile ayıp:sm_confused: bana akıl verin lütfen.

bu ne genişlik böyle...kafamçokkarıştı
karyolamın vidası gevşemişti yataga her girdiğimizde ses çıkarıyordu...
eşime bunu biran önce vidasını sıkıştır rezil olacagız alttakilere her akşam yaptığımızı düşünecekler....
rezillik ya bunlarında yaptığı...
okudum da çogu arkadaş diyor,bu özel hayat karışılmaz...
evet karışılmaz,ama insanda ar utanma duygusu olur...
merak ettiğim apartmandakilerin yüzüne nasıl bakıyorlar öyle....:mymeka:

Kimileri özel hayatlari diye karisizmal demis ama baskalarinin herkesin duyduguna göre yaptiklari özel hayattan cikmis sanki. Özel tabiki ama herkesin duyabildigi sekilde oluyorsa o zaman ben "özel hayatlari diye karisamam" demem ve uyaririm. Özel hayatlari özel almasi gerekiyor...

bu hayat özellikten çıkmış artık herkesin duyabildiği genel bir hayat haline gelmiş. yenide eskide evli olsa insan kendine özeline dikkat etmeli. yüzüne bakarak amma gürültülü şeedinyosun denmez ama not yazmak en mantıklısı
bir dost...Şeniz:asigim::kahve:

ya olan var olmayan var kardeşim diye anonim bi ses bağırsın..diğer komşular farkındamı onlara bi çıtlatsanız

Aman,bırakın sevişsinler gari...:roflol:
Savaşmasınlar,sevişsinler daha iyi değil mi?:jeyyar:

bende asla söyleyemem doğrusu ama o drumda olmayı istemezdim yani çok kötü bir durum aslında .
kimseye duyurmak istemem duymayıda istemem.
ama demekki kadının frenleri bozulmuş dur diyemiyo kendine adam gaza bastıkca coşuya sanırsam

benim kendi başıma geldi hemde iki kere birisi tatil köyünde cift katlı villada kalıyorduk biz alt katında kalıyorduk 2 kız arkadaş ve 2 erkek arkadaş gitmiştik çift olarak bir gece ben kendi erkek arkadaşıma aynı odada kaldık birazda sanırım içkiliydik gece şakalaşmalar falan sesler oldukça yükseldi sanırım farkında değiliz üstümüzde de fransız 2 cocuklu bir aile varmış ertesi gün akşamüstü biz kız arkadaşımla odadayız kapı çaldı bir baktık yabancı bir adam adam ingilizce biliyormusunuz diye sordu evet dedik meğersem üstte ailelermiş bizim gece seslerimizden rahatsız olmuşlar bizi uyarmaya gelmişler tabi çok utandım birde kız arkadaşımdan yedim paparayı... biriside erkek arkadaşımın evinde banyoda hava boşlugu varmış orda tüm seslerimizi komşular dinlemiş böyle hayatımda 2 vukatım olmuştu uyarmayın falan demişsiniz ama ben bilinçli yapmadığım için uyarmaları iyi oldu ne kadar özel hayat olursa olsun kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok...

Tabii direk gidip söyleyemessiniz...:bbo:

Bence kapıya not bırakın; sevişirken gürültünüzü bütün apartman duyuyo biraz sessiz olun!!!... bir dost diye...:1ninca: :1ninca:

tamam özel hayatları kendi evleri özgürler ama bence bu kadar da abartılmamalı yani gecenn vermiş oldugu sessizlikten en ufak bir ses bile binada o an yüksek gibi algılanır bunu düşünerekden daha dikkatli olmaları lazım diye düşünüyorum....

sizi çok iyi anlıyorum aynı durum benımde basımda..:(
ama napabiliriz ki
1.cisi söyleyemeyiz utandıgımızdan
2.cisi söylersek bile bıze dönüp burası bızım ewimiz özelimiz
baska nerde yapabiliriz ki dese yerin dibine girerim
ve kadında haklıdır yani konusunda...
neyseki bizim üstümüzdekiler ew sahipleriyle iyi anlaşamıyorlarmış
yakında çıkarlar bizde kurtuluruz :)
darısı sızınde basınıza

Back
X