bu konuda çok komik bi anım var
evimiz müstakil bahçeli bi evdi...arka tarafımızdaki komşu evini mütahite verdi ve oraya bi apartman diktiler...yazın bir gece vakti,inleme sesini duyunca babam tvnin sesini kıstı,sonra bize sordu duyuyonuzmu diye...sesin olduğu arka bahçeye çıktık babam annem ve ben...elimizde fener yan komşunun bahçesine falan bakıyoruz hani birimi yaralandı yoksa yan komşunun kocası içtide yine sarhoş aklı kafayımı vurdu diye...
tabi ışıklar gürültüler seslenmeler ses kesildi sonra...
sabahı annem duymuş yine,babama dediki sanırım arkadaki apartmanda hasta var,yazık o inliyo heralde sabahta duydum çünkü,diye...bu arada annem bana müzik falanda açtırmıyo garibim,saygı hesabı...
üç gün sonra o apartmanda hatta o dairenin yanında oturan ablayla,ön taraftaki bir kaç komşu bize geldiler,girişte annemin sesini duydum aaa-körolmasın emi vah vah vah,diye...
meğer üzülüp kahrolduğu ses,aganigi sesiymiş annemin...bize de komşular,iki mahalle yıkılıyo bu sesle bunlar sağırmıki hiç sesi çıkmıyo bu kadının diye anneme bakmaya gelmişler...:roflol:
beni mutfağa atıp annem,kadın kadına olayı değerlendirip ablanın evine gittiler...çok sinirlenmişki annem en önden gidiyordu valla...konuşup izah etmişler durumu ve bi daha çıt çıkmadı arka taraftan...yalnız,tırsmak ve tiksinmek arası takılmıştım epey bi zaman ben bune ya böyle diye...:1shok:
yani bugün düşünüyorumda,ses efekti dalında ve gürlük açısından plakete layık bi ablaymış,iki mahalleyi yıktı geçti doğrusu...hani bizlerde apartmandayız,hatta o haltı bizde yapıyoruz üstelik biyerimizede susturucu takılı değil...ama bu kadar bağıranını normal bulmuyorum ben,taki dağ başı olmadıktan sonra...:dilcikar: