• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun çocuğu sürekli bize gelmek istiyor.

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.412
92.920
1.123
Evet kızlar derdim bu...işten eve gelir gelmez kapı sesi ''dinnn donnnnnn '' süprizzzz ben geldim !

Daha yemek bile yenmemiş, dinlenmemiş, konuşmaya vakit bile bulamamışız..

Birkaç kere ima ettim, hatta artık öyle zaman geliyor ki hal hatır sormaya korkar oldum çünkü çocuk ne zaman beni görse ilk lafı size gelicem oluyor ve geliyorda..İma ettiğim zaman suçluyorum sonra altı üstü bir çocuk 1 saat oynayıp gidecek diye teselli ediyorum kendimi..

Son düzenleme:
canım kapıya gelince müsait olmadığını söyle geri gönder ne olacak ki?benimde üst kattaki komşumun oğlu gelirdi temizlik yapıyorsam yada uygun değilsem gönderiyordum napim ..

Canım komşum kapıda bekliyor ve çocugunun bize girdiginden emin olana kadar kapatmıyor kapısını..Birkere yok dedim musait değiliz bir ağlamaya başladı sanırsın kıyamet kopuyor ve çocugum onu görünce hemen elinden tutup içeri çekiyor sinir oluyorum artık sinir :((

Canım komşum kapıda bekliyor ve çocugunun bize girdiginden emin olana kadar kapatmıyor kapısını..Birkere yok dedim musait değiliz bir ağlamaya başladı sanırsın kıyamet kopuyor ve çocugum onu görünce hemen elinden tutup içeri çekiyor sinir oluyorum artık sinir :((

wuuww senin işin zor ozaman,peki şöyle yapsan sen birsüre her akşam çocugunu yollasan o gelmeden,komşun belki anlar hatasını ozaman :)

Evet kızlar derdim bu...işten eve gelir gelmez kapı sesi ''dinnn donnnnnn '' süprizzzz ben geldim !

Daha yemek bile yenmemiş, dinlenmemiş, konuşmaya vakit bile bulamamışız..

Birkaç kere ima ettim, hatta artık öyle zaman geliyor ki hal hatır sormaya korkar oldum çünkü çocuk ne zaman beni görse ilk lafı size gelicem oluyor ve geliyorda..İma ettiğim zaman suçluyorum sonra altı üstü bir çocuk 1 saat oynayıp gidecek diye teselli ediyorum kendimi..

kuzenimin başındada böyle bir dert vardı.pazar günleri bile 2 komşu çocuğu onlardalardı.kuzenim baktı olmuyor önce kendi göndermeye başladı.ama başedebildimi onlarla hayır.en azından artık bir gün onlarada bir gün kuzenimdeler.

Kapıyı duymamazlıktan da geldim zile bastı açmadım banyodayım dedim ama ısrarla basılıyor o zile..Ama olmaz ki böyle ..Yorgun argın geliyoruz zaten işten

çocuk sizde hergün ne yapıyor anlamadım:44:yani senin çocuğun yoksa senin çocuğunla oynamıyorsa evinde ne yapıyor ki:26:
gerekirse açık açık annesine söyle yorgunum evde dinlenecem uyuyacam çocuğunla ilgilenemem de
hatta eşinin rahatsız olduğunuda söyleyebilirsin:31:

çocuk sizde hergün ne yapıyor anlamadım:44:yani senin çocuğun yoksa senin çocuğunla oynamıyorsa evinde ne yapıyor ki:26:
gerekirse açık açık annesine söyle yorgunum evde dinlenecem uyuyacam çocuğunla ilgilenemem de
hatta eşinin rahatsız olduğunuda söyleyebilirsin:31:

Canım çocugum var benim aynı yaştalar..Sürekli bize gelip oynamak istiyor..Ben evladımı gönderemiyorum ama o maşallah çok rahat bu konuda.Birgün işten geç geldim baktım çocuk bizim evde geleli de 2 saat olmuş...Nasıl kızdım o zaman ya dedim ben evde olsam gönderse neysede nasıl bir evde ben yokken gönderebiliyor evladını seni dogru düzgün tanımaz etmez korkmuyor mu ?

Ben olsam korkarım sonuçta bir erkek ya sapıksa diye düşünmeden geçemem..

Son düzenleme:
ne geniş insanlar var ya hay allahım...
anlayabiliyorum seni canım
bence madem annesi kapıda bekliyor onun duymasını sağlayarak kusura bakmayın canım müsait değiliz, eşim rahatsız falan de,
eşek değil ya anlarlar herhalde istenmediğini
ağlarsa da ağlasın

Canım çocugum var benim aynı yaştalar..Sürekli bize gelip oynamak istiyor..Ben evladımı gönderemiyorum ama o maşallah çok rahat bu konuda.Birgün işten geç geldim baktım çocuk bizim evde geleli de 2 saat olmuş...Nasıl kızdım o zaman ya dedim ben evde olsam gönderse neysede nasıl bir evde ben yokken gönderebiliyor evladını seni dogru düzgün tanımaz etmez korkmuyor mu ?

Ben olsam korkarım sonuçta bir erkek ya sapıksa diye düşünmeden geçemem..

bazı insanlar çok rahat anlamak imkansız:53:
sakın komşum kırılır canı sıkılır diye düşünme:50: müsait değilim de her zaman kabul etme canım.şimdi dışarı çıkacağız misafirim gelecek alışverişe gidecem vs gibi bahaneler bulup evine alma.böyle rahat insanları bazen kendine getirmek gerekiyor:27:

ne kadar rahat sorumsuz insanlar var dünyada gerçekten sinir bozucu işten gelmişsiniz birde evde başka çocuk allah sabır versin

Evliliğimin ilk aylarında benim de başımda böyle bir komşu çocuğu vardı.. Sabah akşam demez çat kapı gelirdi..
Hatta bir defasında pazar sabahı ben kahvaltı hazırlarken çıktı geldi, eşimi sordu, uyanmadı daha dedim.
O zaman ben kaldırayım onu kahvaltı yapalım dedi ve yatak odasına çıktı.
Tabi eşim şok :60:

Hem kızıyordum, hem de çocuk işte diye kendimi avutuyordum. Sanırım sevgiden çok, başka aileye özenme söz konusu oluyor böyle çocuklarda.

Son düzenleme:
ayyy çok sinir oldum yaa bu ne sorumsuzluk bu ne vurdumduymazlık:19:
ben çocuğumun kimseye külfet olmasını istemem ben nereye çocuğum oraya:40:
onu doğuruyorsan sahip çık başında dur ya bu koyunu güdecen ya bu diyardan gidecen
ya sizin evdeyken bişe gelse başına
hooooopp al başına belayı sizi de zan altında bırakacak
hepsini de geçtim bu kadın çalışıyor eve gelir yatar kalkar
kocasıyla çocuğuyla vakit geçirmek ister kafa dinler v.s.
gibi durumları nasıl düşünemez bir anne olarak şaşırdım doğrusu
bence her geldiğinde eve almayın yorgunum,hastayım işim var v.s. diyin

Ben olsam gider kadınla kesinlikle konuşurum. Çalışıyorum işten geliyorum yorgun oluyorum, evde işlerim oluyor vs anlatırım. Lütfen çocuğunuzu her gün her gün göndermeyin, üstelik çok fazla işlerim oluyor ve çocuklarla ilgilenemiyorum. Ben yanlarında değilken ya başlarına bir şey gelse? Ben bu sorumluluğu alamam kusura bakmayın derim. Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya !

cocuk ozenıyordur belkıde sızın aılenıze yanı ne bıleyım belkı sızde olan oynucaklar fılan onda yoktur...cocukları sevındırmek buyuk sevap ama tabı bu durum sızı sıkmıs olabılır bence sız o cocuk gelmeden gonderın cocugu komsuya bı kac kez yapın yada cocuk sıze gelınce huzursuz bı ortam yaratın :) esınızle kavga edıyormus gıbı yapın cocugunuzu azarlıyormus gıbı yapın huzursuz olsun evde bakalım ne yapacak

Back
X