- 5 Temmuz 2018
- 366
- 282
- 103
Sevgili kk üyeleri bu konumla beni yargılamayın yazsam mı yazmasamı diye cok düşündüm ama yazıcam konu yan tarafa yeni taşınan komşumuzun zihinsel engeli kızı asla yargılamıyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum ben bunlar ilk geldiğin de kıza gülümsedim falan hosgeldiniz dedim balkondan kız ve annesi vardı konular bundan sonra başladı annesiyle balkonda sohbet ettik balkonlar yan yana uzaklıkta kız da yanındaydı 25 yasında olduğunu öğrendim annesi boşanmış falan orda sorun yok kızının hasta olduğunu zararsız olduğunu Söledi bende dedim hastalık bizim icin falan sonra olaylar söle gelişti balkonlarımızı aynı tarafa bakıyor ben ne zaman balkona çıksam kız balkona cıkmaya başladı yani bi nevi beni takip etmeye başladı balkonda otururken dikkat çekmek icin bisiler yapıyor sürekli bana bakıyor içeri girdiğimde çamımıza bakıyor eşimle çıktığımda sorun yok ama ben yanlızken hep orda bende balkonda kitap okuyup gece oturmasını cok severim herneyse komşumla konuştum yakın davranma kafayı sana takar dedi bende fazla gülümsemeye çalıştım artık ama hep beni balkonda gözetliyordu bi hafta böle giti sonra kapım çaldı sabah 8 de sabah 8 de insanı kapısına nasıl gelinir anlamadım neyse o kız elinde tabak bi an açmak istemedim bunun sebebi bu saate kapı çalınmaması gerektiği birazda komşumun söyledikleri iste takar seni falan neyse sonra ben öğlene doğru çamaşır toplamaya çıktım annesiyle kız çıktı hemen kapıyı neden açmadın sana lokum getirdi falan dedi bende dedim ben o saate uyuyorum şimdi getirsin ozaman dedi dışarı cıkıcam dedim kız onu dememle anesinin yanından ayrıldı ve asagıya indi 2 saat benim evime baktı tepki alırmıyın bilmiyorum ama sanki bana takıntı oldu gibi geldi biraz balkondan sürekli takip etmeler evime bakılması kapıma gelinmesi dışarı çıkılması gerçekten kimseyi yargılamıyorum ama biraz takip edilmek korkutu rahat olamadım örneğin kitap okurdum balkonumda dizi mi izlerdim ama birisi bana bakıyorken rahat olamadım umarım yanlış anlaşılmam...