Komşumun hasta kızı...

Öncelikle Rabb'im şifa versin o kıza. Ben özel eğitime gidiyordum oğlum için dikkat eksikliğinden dolayı. Çok şükür geçti gitti.

Ama orda durumu o kadar ağır çocuk vardı ki bazıları koca koca delikanlı. Ama görseniz bebek gibi beyin yapıları. Ama çok da hircinlar. Gariplerim ne olduğunu, hayatı hiç bir şeyi bilmiyorlar.

O zamanlar hamileydim. Veliler mutfakta oturuyordu. Bir annenin oğlu geldi. 19 yaşlarında falan. Ben de gulumsedim. Az biraz konuştum. Çünkü o tarz özel çocuklara gerçekten içim yanar.

Annesi biraz hırçın dedi ve sevgisini fazla gösterir dedi. Eliyle yanaklarimi mincirdi. Makas almaktan hallice. :KK66: Sonra boynuma sarıldı. Bir iki sarstı. Çocuk ta 1.90 boylarında. Biraz sendeleyince beni az buçuk tirstim. Ama hiç belli etmedim. Sadece karnımı korudum.

Sırf annesi üzülmesin istedim, çocuğu hiç itelemedim. Ben de evlat sahibi olacaktım dedim içimden bir annenin ahini almayayım. Hiç istifimi bozmasın. Sevgisini gösterdim ay ne tatlısın sen maasallah sana dedim. 10 dk sürdü bu olay.

İçimden düşündüm kocaman adam olmuş ama içi bebek gibi. Annesi de minyon zaptedemiyor zavallım. Ne yapsın! Takdiri ilahi bende böyle olabilirdim. O yüzden özel çocukları ve anneleri çok iyi anlıyorum.. çok gözlemlerim çünkü.

Ve evet takıntılı ve az buçuk da zarar verici olabiliyorlar.

İki kuzenimde maalesef engelli. Ve maalesef onlarda da şiddet eğilimi oluyordu.

Az buçuk anlıyorum seni. Takıntılılar biraz mesafeli dur yeterli olur.
Gerçekten cok özeller ben annesine söylememeyi tercih ettim bunun sebebi daha yeni taşındılar şikayet duysun istemedim kaç gündür düşünüyorum napsam diye dediğiniz gibi yapıcam mesafeli durucam cok sağolun

Allah şifa versin kıza..
Korkmakta haklısın bende olsam korkardım ve rahatsız olurdum açıkçası.
Annesi ile bu konuda görüşsen kırılmayacağı şekilde anlatsan iyi olur..
Evet bende bunu yapıcam üzgünüm takıntı boyutu çünkü balkondan içeri girdiğimde kalkıp bakıyorum camdan çaktırmadan gözü sürekli benim balkonda saatlerce

Niye yanlış anlaşılsın yazdıklarınız? Sonuçta o kızdan sorumlu olan bir kişi var; annesi. Sabahın köründe kızını sizin kapınıza göndermesi hata. Balkon meselesine bir şey diyemeyeceğim, belki güneşlik gibi bir şey yaptırırsınız, gündüzleri sıcak oluyor bahanesiyle çeker, kapatırsınız. Ben de olsam rahatsız olurdum.

durum hassas olduğu için o kadar çok yanlış anlaşılmasın demişsin ki, kıyamam :)
Haklısın, ürkütücü gerçekten.
Bir süre karşılaşmamaya ve görmezden gelmeye çalış, zamanla o da seni yok sayar. Eğer balkon müsaitse o tarafa kocaman bir saksı çiçeği, ağaç oluyor artık :))yada şemsiye, yada ip perde gibi bir dekor bir şey koy.
Evet bi o kadar üzgünüm, bide yorum yazdığınız icin cok teşekkür ediyorum perde gibi bişey koymayı düşündüm kafam da sürekli devam ederse ne yaparım korkusu var

Evet bende bunu yapıcam üzgünüm takıntı boyutu çünkü balkondan içeri girdiğimde kalkıp bakıyorum camdan çaktırmadan gözü sürekli benim balkonda saatlerce

Annesi ile konuş sonuçta kızını en iyi o tanıyor uygun bir dille anlatır belki ne bilim anlar ..
Yada başka bir üyenin de dediği gibi perde tarzı bir şey düşünebilirsin..
Gerçekten sürekli takip edilmek can sıkıcı.

Çok kimseyle görüşmediği, siz de ılımlı yaklaştığınız için yakınlık duyuyor belli ki.
Saat 8de kapıyı açmayarak ve ben o saatte uyuyorum diye tepki koyarak iyi yapmışsınız bence.
Allah size de onlara da kolaylık versin.
Saolun insallah yakın zamanda korkumu atarım

Belki ilgi cekmek icin birseyler yapiyordur balkonda. Korkuyorsan kapiyi acma yani. Korkmana gerek de tok herhalde ne yapabilirki sana

Annesi ile konuş sonuçta kızını en iyi o tanıyor uygun bir dille anlatır belki ne bilim anlar ..
Yada başka bir üyenin de dediği gibi perde tarzı bir şey düşünebilirsin..
Gerçekten sürekli takip edilmek can sıkıcı.
En kısa zamanda annesiyle konuşmayı düşünüyorum balkon da olduğum zaman umursamadım obur tarafa baktım hep bu sefer de dikkat çekilecek hareketler yaptı umarım umursamayıp soguk davranınca düzelir

Belki ilgi cekmek icin birseyler yapiyordur balkonda. Korkuyorsan kapiyi acma yani. Korkmana gerek de tok herhalde ne yapabilirki sana
korkuyorum demek istediğim takıntı boyutundan hep böle gitmesinden küçük kızım var çünkü hep evde durmuyor maalesef onu parka götürüyorum ara sıra hava alması icin apartmanın içinde park var oradayız genelde bu olay beni biraz ürkütü

Balkon kapalıysa güneşlikler oluyor panjur gibi çok güzel açılıp kapanan öyle birşey yaptırın.bizimde balkon mesafesi karşı binayla çok yakın balkonu kullanan biri olmasam bile birşey almaya çıkınca bile rahatsız oluyorum.biri 7/24 beni izlese aşırı sinir olurdum.kız zihinsel engelli olduğu için en iyisi siz kendi önlemlerinizi alın eğer işe yaramazsa annesine gidersiniz.sonuçta normal bir insan değil hemen laftan anlasın.kadın da böyle olmasını istemez eminin ama size göndermesi o saatte yanlış olmuş.

Balkona cikarsan sandalyeni masani filan onu gormeyecek sekilde koy ters yan farketmez
Yuzyuze gelmemeye calis
Madem annesi biliyor huyunu sana takar demis onlemini al

Rahatsiz olmakta haklisin ama fazla da yapacak birsey yok

Balkon kapalıysa güneşlikler oluyor panjur gibi çok güzel açılıp kapanan öyle birşey yaptırın.bizimde balkon mesafesi karşı binayla çok yakın balkonu kullanan biri olmasam bile birşey almaya çıkınca bile rahatsız oluyorum.biri 7/24 beni izlese aşırı sinir olurdum.kız zihinsel engelli olduğu için en iyisi siz kendi önlemlerinizi alın eğer işe yaramazsa annesine gidersiniz.sonuçta normal bir insan değil hemen laftan anlasın.kadın da böyle olmasını istemez eminin ama size göndermesi o saatte yanlış olmuş.
Evet bende o tarz bisey düşünüyorum tek çarem bende kadına üzüldüğüm icin henüz söylemedim çünkü daha yeni taşındı

Evet bende o tarz bisey düşünüyorum tek çarem bende kadına üzüldüğüm icin henüz söylemedim çünkü daha yeni taşındı
Bencede en iyisi biraz fedakarlık yapıp kadına yansıtmadan çözmeye çalışmak ama işe yaramazsa tabiki annesiyle konuşursunuz sonuçta sizin de bir yaşam alanınız var.

Bencede en iyisi biraz fedakarlık yapıp kadına yansıtmadan çözmeye çalışmak ama işe yaramazsa tabiki annesiyle konuşursunuz sonuçta sizin de bir yaşam alanınız var.
Evet ona yansıtmamak istedim elimden geleni yapıcam perde koyucam umursamıcam illah iletişime geçmek isteyecekler ozaman da uzak durmam lazım zor gerçekten insanları kırmak....

Bence bi sure balkona cikmayin kapiya falan gelirse evde yalnizsaniz kesinlikle ama kesinlikle acmayin.bizim apartmanda ayni durumda bi kiz var.zihinsel engelli degil sizofren tanisi konulmus ailesi bile gelirse kapiyi sakin acmayin diyor.yani onlari kucumsedegimizden degil ama ne yapacaklari belli olmuyor.

Bence bi sure balkona cikmayin kapiya falan gelirse evde yalnizsaniz kesinlikle ama kesinlikle acmayin.bizim apartmanda ayni durumda bi kiz var.zihinsel engelli degil sizofren tanisi konulmus ailesi bile gelirse kapiyi sakin acmayin diyor.yani onlari kucumsedegimizden degil ama ne yapacaklari belli olmuyor.
Gelicek gibime geliyor bana annesinin davranışlarından türü ama kapıyı açmıycam

Back
X