Eğer eşi telefonu kaydettiyse gmail kendi kendine yedekliyor, sonrasında aynı telefon eşler arasında değiş tokuş edilirse veya aynı gmail kullanılırsa telefon numaraları telefonda belirebiliyor.Sonrada merak edip bu kimdi filan diye karşı tarafı arama ihtimali olabilir.
Adam bir daha hiç arayıp rahatsız etmemiş, ama siz kafaya taktığınız için adamı her gördüğünüzde tedirgin oluyor olabilirsiniz.Adam da anladığım kadarıyla biraz sosyal bir insan, yaptığı hareketler gözünüze farklı görünüyor.Anlattığınız olaylar bana tesadüfler gibi geldi açıkçası, adam o apartmanda yaşıyor, kapının önünde karşılaşmanız normal, yakınlardaki markete gitmenizde normal.Ben tuhaf bir şey görmedim ama siz yine de hoşlanmadıysanız, eğer batıyorsa her yaptığı uzak durun.Bana da yan komşunun kocası her gördüğünde selam veriyor, sadece merhaba merhabamız var karısıyla üstelik.Ama sadece bana değil eşime ve tüm apartmana da aynı şekilde selam veriyor.Hiç aklıma böyle bir durum gelmedi.Ya telefon olayından dolayı kafanızda kurdunuz, ya da hissettiğiniz başka bir şey mi var bakışlarında?