Komşumun misafirlerini kıskanıyorum :)

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim çalışmıyorum pekde sosyal ortamım yok bir tane görüştüğüm bayan arkadaşım var sadece.eşimle ailecek görüştüğüm kimsede yok:( benim sıkıntımda bu zaten evime ne gelen var ne giden hersey olduğu yerde dağılmadan duruyor yani ne gelecek misafirlere yemekler hazırlamalar,arkadaşlarımı çaya çağırıp pastalar yapmanın keyfine varamadım ben.karşı komsuma gelen giden oldukça ve bunu gördükçe deli oluyorum :) kıskanıyorum valla.eşimin pek çevresi yoktur çok sosyal değildir.benim de çok sosyal olmama imkan vermez sağolsun.evime birilerinin gelip gitmesini zilimin çalmasını istiyorum.. birileri bana gelsin artık ya :a015:

Kimi cokluktan yanar kimde azliktan.....ah bu insanoglu ah.....:hulya:

Üzüldügün seye bak be arkadasim.....git sor bakalim o karsi komsuna....acaba cokmu memnun bu kadar gelenden gidenden....??:delphin:

canım karşı komşunla aran nasıl?bence sende onlara katıl eğer anlaşabilirsen ne güzel kalabalık olursunuzkaydirigubbakcemile5

sizde o komşunuzun grubuna katılın bi şekilde;her birlikte gidip gelirsiniz..

tabiki güzel fikir ama inanın apartmanımda 7 aydır oturuyorum bir hoşgeldine gelen dahi olmadı karsı komsum kaç defa karsılastık kadın kafasını kaldırmadı ilk günlerde sonradadan ben laf attımda ancak öyle konustu ona günaydın iyi akşamlar sadece apartmandan kimseyi tanıdığım yokki..insanın suratına bakmayan değişik insanlar ne bileyim bu devirde komşuluk çok az..

kendi kendine olmak, sakince vakit geçirmek daha güzel bence...

kolayda değil öyle misafir ağırlamak...çoluktu çocuktu...

gelmeden telaşe arkadarından yine telaşe...bak rahatına

hıı çok istersen karşıya sende takılacaksın arkadaşım...

Üzüldügün seye bak be arkadasim.....git sor bakalim o karsi komsuna....acaba cokmu memnun bu kadar gelenden gidenden....??:delphin:

tabi çok geleninde sıkıntısı olabilir ama öyle demeyin evinize gelenin gidenin olmasıda insana iyi gelir sonucta iki arkadaş 2 güzel sohbet zamanı geçiren değilmi..

Hiç mi? akrabanız yok..Sizin gibi...
illa arkadaşa gerek duymamak lazım:delphin:

kaç çocugun var, eğer tek çocuğun varsa illa ki birileriyle komşuluk yapmalısın, çocugun sağlığı açısından, karşı komuşuyu evine davet et bi gün, derken derken onun grubuna sızarsın, sonrada misafirlerden bıktım diye başlık açarsın inşallahkaydirigubbakcemile3

kaç çocugun var, eğer tek çocuğun varsa illa ki birileriyle komşuluk yapmalısın, çocugun sağlığı açısından, karşı komuşuyu evine davet et bi gün, derken derken onun grubuna sızarsın, sonrada misafirlerden bıktım diye başlık açarsın inşallahkaydirigubbakcemile3

:teytey: kolay kolay demem heralde ya tabi hiç gelmemesi kadar kötü çok gelmeside:)

:teytey: kolay kolay demem heralde ya tabi hiç gelmemesi kadar kötü çok gelmeside:) 1 tane kızım var 1 bucuk yasında

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya öyle demeyin kızlar bende aynı eeesss gibiyim.benimde zilimi bir allahın kulu çalmaz.kırk yılda bir postacı filan çaldığında şaşırıım kim bu benim zilimde çalarmıymış diye çok kötü çokkk.seni çok iyi anlıyorum canım ya

ya öyle demeyin kızlar bende aynı eeesss gibiyim.benimde zilimi bir allahın kulu çalmaz.kırk yılda bir postacı filan çaldığında şaşırıım kim bu benim zilimde çalarmıymış diye çok kötü çokkk.seni çok iyi anlıyorum canım ya

sağol canım evet aynen dediğin gibi..

Olmaz böyle mutlaka insan içine girmen lazım..

Madem gelmiyorlar sen git birgün, apartmandan birisini gözüne kestir, yaşına uygun olan tercih sebebi olsun,ben geldim bir kahvenizi içmeye de, bir tanesinden başla..

Zincirleme gelişir emin ol, sonra biraz samimiyetten sonra, birisinin arkadaş grubuna katılırsın geçinir gidersiniz..

Sen adım at bekleme..

Olmaz böyle mutlaka insan içine girmen lazım..

Madem gelmiyorlar sen git birgün, apartmandan birisini gözüne kestir, yaşına uygun olan tercih sebebi olsun,ben geldim bir kahvenizi içmeye de, bir tanesinden başla..

Zincirleme gelişir emin ol, sonra biraz samimiyetten sonra, birisinin arkadaş grubuna katılırsın geçinir gidersiniz..

Sen adım at bekleme..

tabi çok geleninde sıkıntısı olabilir ama öyle demeyin evinize gelenin gidenin olmasıda insana iyi gelir sonucta iki arkadaş 2 güzel sohbet zamanı geçiren değilmi..

Dogru tabikide insan ihtiyac duyuyor bir iki güzel sohbete....ama malesef insanlar öyle zivanadan cikmiski elini ver kolunu alamiyorsun hesabi oluyor arkadasim....:1hug:

Yüz verdigne samimi oldugnada pisman oluyorsun....Selam ver borclu cik misali.:delphin:

Özellikle ablamda bunu kac kez gözlemledim....artik öyle bir raddeye geldiki toptan tüm baglarini kopardi arkadaslarindan....tamam genelleme yapmamak gerek ama bana kalirsa bir ikitane en fazla üctane iyi kötü görüstügün arkadaslarin olsun yeter...ayirca sürekli evdede görüsmeye gerek yok.....cocuklariniz varsa parklar cok güzel alternativ....:kahve:

Belkide ben cogunlukla olumsuz örnekler gördügüm ve karsilastigim icin böyle düsünüyorum tabi...olabilir:hulya:

Back
X