Komşumun misafirlerini kıskanıyorum :)

ay benimde hafta sürmez mutlaka il dışından yani memlekettn birileri gelir.hem yemekli hem yatılı hemde en az 2 gün kalırlar. çünkü ya sınav için ya hastane işleri için yada bilmem ne için. mutlaka hafta sürmez gelirler. bende bi yandan ev bi yandan çocuk bi yandan iş e bi yandanda misafir diye dert yanarım eşime. hatta geçenlerde dedim. evin anahtarınıda bırakıp ben otele yerleşecem diye:))))

ay benimde hafta sürmez mutlaka il dışından yani memlekettn birileri gelir.hem yemekli hem yatılı hemde en az 2 gün kalırlar. çünkü ya sınav için ya hastane işleri için yada bilmem ne için. mutlaka hafta sürmez gelirler. bende bi yandan ev bi yandan çocuk bi yandan iş e bi yandanda misafir diye dert yanarım eşime. hatta geçenlerde dedim. evin anahtarınıda bırakıp ben otele yerleşecem diye:))))

Eşin neden sosyal olmana imkan vermiyor onu anlamadım? Dışarı çıkmana izin falan mı vermiyor? Öyleyse işin zor.

vallahı kımseyle gorusmeden zaman gecmez..
ama allaha sukur olsunkı oturdugum butun sıtedekılernı tum daırelerın gozbebegıyım )okadar guzel bı dostlugum varkı cevremde rabbım herkese nasıp etsın derım..hepsıyle ailece gorusuz ..
sıze tavsıyem cocugunuz var ıse en basıtıde onu parka goturun emınım orda arkadas edınız ve sızde annelerı ıle konusursunuz veya cocugunuzun doktoru ıle samımı olabılırsnıız cevrenızdekı ınsalara gercekdede guler yuzlu yaklasım gosterdıgınız takdırde gorudugunuzde bı selam vermenız yeterlı olcakdır dostlukların baslangıcı ıcın

sanki annem konuşuyor kaydirigubbakcemile3 Ankara da yaşamak zor iş valla, dıdısının dıdısı bile kalmaya gelirdi, çoluklu çocuklu yatılı yemekli......... püff fisfisfis

arkadaşların dediği gibi, parklar güzel fikir, ayrıca apartmanda kafanıza göre biri vardır mutlaka, bulmak size düşüyor, kolaygelsin.

bende senin gibiyim ayda yılda bir evime ya eltim gelir yada görümcem gerçi ben sevmiyorum evde misafiri bende asosyalim heralde ama napim kafama uyan biri yok uyanlar hep ist kaldılar

çok heveslenme canım ,hiç hoş değil ,ben sırf bu yüzden taşındım biliyormusun ,
yeni evliydim ,tüm apartman 10 kişi filan hepsi çocuklu ,hoşgeldine geldiler,geliş o geliş bir daha evimden çıkmadılar,çocuğum olmadığı halde koltuklarım halılarım leş oluyodu ,sabah 9 zırrr kapı çay koy geliyoruz ,kahvaltıya gelirler öğlende giderlerdi ,birde sigara içerlerdi öylece bırakıp giderlerdi ,sonra ben akşama kadar uğraşırdım peşlerinden ,akşamda 5 çayına gelirlerdi ,inan kocama yemek hazırlamaya ,ayağımı uzatıp dinlenmeye vaktim olmuyordu..

olacaksa aklı başında 2 tane arkadaşın olsun ,onlar gelsin gitsin ,zaten çocuğun filanda olursa komşuya vaktin kalmayacak..

yeni evliydim ,tüm apartman 10 kişi filan hepsi çocuklu ,hoşgeldine geldiler,geliş o geliş bir daha evimden çıkmadılar,çocuğum olmadığı halde koltuklarım halılarım leş oluyodu ,sabah 9 zırrr kapı çay koy geliyoruz ,kahvaltıya gelirler öğlende giderlerdi ,birde sigara içerlerdi öylece bırakıp giderlerdi ,sonra ben akşama kadar uğraşırdım peşlerinden ,akşamda 5 çayına gelirlerdi ,inan kocama yemek hazırlamaya ,ayağımı uzatıp dinlenmeye vaktim olmuyordu..

olacaksa aklı başında 2 tane arkadaşın olsun ,onlar gelsin gitsin ,zaten çocuğun filanda olursa komşuya vaktin kalmayacak..

bende yeni evliyken komşular gelmiş bana oturmayaama evde yokmuşum ya geliyosunuz haber verip gelin dimi ne ayıp bide 60 yaşlarındaki kadınlar benim onlarla sohbetim ne olabilirki arada görüyorum gel oturalım yalnız kalma diyolar ama kafa dengim değillerki ben komşulum yoktur dedim gidip gelmem kimseye dedim

evet bazılarıda oluyor böyle sınırlarını bilmeden rahatca hareket eden düşüncesiz insanlarr haklısın

zor bir durum,zilin çalmaması zor.inşallah kafana göre birini bulursun. yoksa bizi ara biz geliriz şekerimm.zemuszemus

hey allahım yaaa kıyamam sana :teselli:

bende zil çaldığında ödü kopanlardanım akannehir

gel apartmanları gelip gideni değişelim senle :roflol:
valla gönül den söylüyorum heee :jeyyar:

şaka bir tarafa yaşamayan eksikliğini bilemez hiç yanlız kalmadık gelen gidenden şikayet ederiz
yanlız kalsak ne düşünürüz gelen gidenimi ararız ki fisfisfis

sosyalleşmen adına güzel ilgin olan kurslara katılsan canım folklor el işi müzik vs
oralarda belki kafa dengi birkaç arkadaş bulursun kendine :1rolleyes:

hey allahım yaaa kıyamam sana :teselli:

bende zil çaldığında ödü kopanlardanım akannehir

gel apartmanları gelip gideni değişelim senle :roflol:
valla gönül den söylüyorum heee :jeyyar:

şaka bir tarafa yaşamayan eksikliğini bilemez hiç yanlız kalmadık gelen gidenden şikayet ederiz
yanlız kalsak ne düşünürüz gelen gidenimi ararız ki fisfisfis

sosyalleşmen adına güzel ilgin olan kurslara katılsan canım folklor el işi müzik vs
oralarda belki kafa dengi birkaç arkadaş bulursun kendine :1rolleyes:

emin ol oda aranıloyor tabiki bende her saat bası rahatsız edilmek istemem ama gelen gidende lazım insanaa yeri gelince boş duvarlara bakmak sıkıcı pc basına geç,tv izle klasik seyler hep zaman geçiyo işte bazı sosoyal aktiviteler içinde eşimle çatışıyoruz o kendisi sosyal olmadıgı için benide öle yapmak ister hep zaman geçip gidiyo bişekilde

zor bir durum,zilin çalmaması zor.inşallah kafana göre birini bulursun. yoksa bizi ara biz geliriz şekerimm.zemuszemus

aynı ilde olsak gelin buyrun valla seve seve :) pasta börekte marifetliyimdir bak :) mardin benim eşimin memleketi bu arada

emin ol oda aranıloyor tabiki bende her saat bası rahatsız edilmek istemem ama gelen gidende lazım insanaa yeri gelince boş duvarlara bakmak sıkıcı pc basına geç,tv izle klasik seyler hep zaman geçiyo işte bazı sosoyal aktiviteler içinde eşimle çatışıyoruz o kendisi sosyal olmadıgı için benide öle yapmak ister hep zaman geçip gidiyo bişekilde

sanırım yeni evlisinnn :1rolleyes:

abla olarak tek nasihatım bebek yap hemen o zaman hiç canın sıkılmaz delikafadulden

ben olsam ne yapardım diye düşündüm
şahsen ben duramam
bir gün kek yap çay demle karşı komşunu çağır hadi gel çey içelim diye böylece samimiyet kurarsınız
apartmanda hiçmi görüşecek kimse yok onlar bir adım atmıyorsa siz atın

kk dan bayanlar tanisiyor kaynasiyor..sizde kendi ilinizdeki bayanlarla bu sekilde tanisip arkadas edinebilirsiniz..:içelim:

git bakkala, nöbette dur

gelen giden bi ev hanımı olur

laf söz açaraktan muhabbete koyul :lepi:

Back
X