• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
Arkadaşlar valla çok bunaldım! az önce yine komşum bendeydi.. akşam saatlerinde çat kapı bana geldi, sürekli bunu yapıyor.. 5 dk oturcam der her defasında ama en az 3 saat oturur yani geliyorsun bari 5 dakkalığına geldim deme! üstelik çok konuşuyor hep onu dinleyelim istiyor ve sürekli aynı şeyleri anlatıyor hatta o akadar çok tekrar yapıyor ki onun yaşadığı şeyleri kendim yaşamış gibi her ayrıntısına kadar biliyorum.. 10 yıllık evliyim bir sitede oturuyorum ve oturduğum eve gelin geldim ev kendimize ait taşınma şansımda yok zaten evimide seviyorum ve komşumda ev sahibi ne onu burdan taşınacağı var ne benim nasıl devam edecek böyle bilmiyorum bişeyde diyemiyorum.. son 6 yıldır böyle beni çok bunaltıyor haftanın en az 3 günü bende sabah öğle akşam demez çıkar gelir sormaz müsaitmisin işin varmı yatıyormusun uyuyormusun bi yere gidecekmisin diye.. bazen çocuklarıda gelir kayınvalidesi varsa o da gelir daha olmadı bir kaç komşuya haber verir gelir.. bu durum beni inanılmaz rahatsız etmeye başladı sıkıldım.. aynı şeyi yapmasından ve aynı şeyleri anlatmasdından.. işin enteresan tarafı 10 yıldır komşuyuz evine 6-7 defa gitmişimdir onda da kendim değil davet edildiğim için komşularımla yani insan kendi evine gelmeyen birine durmadan misafirliğe nasıl gider ya..! yardım edin arkadaşlar bu komşuma nasıl belli edicem yada nasıl davranmalıyım :26:

Kapıyı açma canım onun geldiğini anlarsın az çok bu tarz insanlar bu gibi davranışlardan anlar sorduğu zamanda müsait değildim dersin...

bence net oll kısa ve öz söyle eşim rahatsız oluyorr akşam satlerinmde yorgun argı ngeliyor işten dersin bikaç defa diret bidaha yüzsüse gelmez

Kapıyı açmamak çözüm bence. Yüzsüzlük edip soracak olursa ağda yapıyordum falan dersin. Böyle böyle kesilir ayağı.

bence direkt söylemek çok kırıcı olabilir ya kapıyı açmayın arkadaşın dediği gibi duştaydım, evde değildik falan deyin en azından azalır gelmeler yada geldğinde eşin evdeyse o surat yapsın :))

Kapıyı açma canım onun geldiğini anlarsın az çok bu tarz insanlar bu gibi davranışlardan anlar sorduğu zamanda müsait değildim dersin...

inan bana kapıyı açmadığım zamanlar oldu ve ne dedi biliyormusunuz tv sesi geliyordu uyuyormuydun duymadın sanırım ve ben evet uyuyordum diyorum yada banyodaydım demek zorunda kalıyorum :50:

canım bence söyle yani.herşeyin de adabı vardır.ben öyle çat kapıdan hoşlanmam .kocamda sevmez.de bunları.

bencede açık açık söle zaten 10 yıldır nası dayandın anlamadım :53:sen bişi demeyince nerdn anlasın 10 yıldır sesin çıkmamış böle insanlar var malesef açık olmaktan baska çözüm yok yada sevmiyosan komsunu bi tartışma:41: çıkar küssün sana

Kapıyı açmamak çözüm bence. Yüzsüzlük edip soracak olursa ağda yapıyordum falan dersin. Böyle böyle kesilir ayağı.

bence direkt söylemek çok kırıcı olabilir ya kapıyı açmayın arkadaşın dediği gibi duştaydım, evde değildik falan deyin en azından azalır gelmeler yada geldğinde eşin evdeyse o surat yapsın :))

bence net oll kısa ve öz söyle eşim rahatsız oluyorr akşam satlerinmde yorgun argı ngeliyor işten dersin bikaç defa diret bidaha yüzsüse gelmez

Arkadaşlar yemin ediyorum diyorum neler diyorum Allah afetsin yalan söylemek zorunda kalıyorum :26: işim vardı banyodaydım uyuyordum yada balkondaydım falan diyorum bazen surat yapıyorum ama anlamıyor yada işine gelmiyor bu arada eşim varken gelemiyor Allahtan :26: eşim bazen geç gelir işten yada ne bileyim işi çıkıyor toplantısı oluyor yada arkadaşlarıyla haftanın bir günü dışarı çıkar onları takip ediyor sanki camdan eşimin arabasının evin önünde olup olmadığına bakar birde söyler arabanız yoktu eşin gelmicek sanırım diye bende bişi diyemiyorum :50:

Ne kadar arsız yüzsüzmüş, devam et bu şekilde en sonunda pes edecek kapıya her geldiğinde açma o nasıl anlamamazlıktan geliyorsa sende öyle ol konuş diycem ama böyleleri arsız şahsiyetler anlamazlar anlasa zaten gelmez ....

Ah o komşular yok muuuu!!! Bence o gelince eşinizle numaradan kavga edin 3 saat oturmaz kalkar gider. Eşiniz sinirli sinirli evin içinde dolaşsın. Yani rahatsız olduğunuzu söyleyerek değil de hareketlerinizle belli edin.

en yapmayacağım şey komşu muhabbeti.bizim alttaki komşuda bizden çıkmazdı gece gündüz kahvaltı yemek her anımızdaydı kısacası.sonra ne oldu biz kötü olduk kalktı annemle tartıştı.manyak olluyo böleleri onun kanaatine vardım.yüz vermemek lazım yada gelince ikidebir saate bakma veya çok hastayım taktikleri işe yarar.:32::32::32:

direkt mümkün değil zaten söyleyemem ama sık sık mazaretler bulmak zorunda kalıyorum:31:
canım bence söyle yani.herşeyin de adabı vardır.ben öyle çat kapıdan hoşlanmam .kocamda sevmez.de bunları.
eşim varken gelemiyor komşularımın yanında bir kaç kez söyledim eşimin habersiz misafirden hoşlanmadığını evdeyken evde rahat dolaşmak istediğini söyledim komşularım kapımı çaldığında eşin varmı diye soruyorlar :1:
bencede açık açık söle zaten 10 yıldır nası dayandın anlamadım :53:sen bişi demeyince nerdn anlasın 10 yıldır sesin çıkmamış böle insanlar var malesef açık olmaktan baska çözüm yok yada sevmiyosan komsunu bi tartışma:41: çıkar küssün sana
ahh keşke söyleyebilsem ama söyleyemem :50: bütün sitede oturanlar bilir beni kimseyi kırmadım bugüne kadar kimseyle küslüğüm olmadı yapamıyorum :31:sevmemek yada nefret duygum yok ama çok sıkıldım bazen gerçekten çok bunaltıyor beni :26:
Ne kadar arsız yüzsüzmüş, devam et bu şekilde en sonunda pes edecek kapıya her geldiğinde açma o nasıl anlamamazlıktan geliyorsa sende öyle ol konuş diycem ama böyleleri arsız şahsiyetler anlamazlar anlasa zaten gelmez ....
gerçekten anlamıyor bir kaç kez dedim yanında başka bir konudan bahsederken habersiz misafiri sevmem falan dedim o da haklısın bende sevmem dedi kendini misafirden saymıyor sanırım :50:

Son düzenleme:
canım böyle tipleri iyi tanırım.sen gitmediğin için sana geliyordur.çok arsız olur böylesi ve ben gideyim o gelmesin derler.bilmem yapabilir misin ama ben sana garantili bir çözüm sunayım.o sana gelmeden sen ona git.beş dakika gireyim de saatlerce otur.abuk sabuk saatlerde git büyük ihtimal bu yaşlı bir kişidir.yaşlıysa akşam 10 gibi git uykusu gelince ne yapacak bakalım?bu sefer o soğutmaya çalışı seni kendinden.

Ah o komşular yok muuuu!!! Bence o gelince eşinizle numaradan kavga edin 3 saat oturmaz kalkar gider. Eşiniz sinirli sinirli evin içinde dolaşsın. Yani rahatsız olduğunuzu söyleyerek değil de hareketlerinizle belli edin.
Eşimle kavgamı duysa bütün site duyar bunu benim komşular saolsunlar biraz meraklı ve dedikoducu tipler :31:
en yapmayacağım şey komşu muhabbeti.bizim alttaki komşuda bizden çıkmazdı gece gündüz kahvaltı yemek her anımızdaydı kısacası.sonra ne oldu biz kötü olduk kalktı annemle tartıştı.manyak olluyo böleleri onun kanaatine vardım.yüz vermemek lazım yada gelince ikidebir saate bakma veya çok hastayım taktikleri işe yarar.:32::32::32:

evet bir çok kez hastayım dedim ona rağmen evime daldı baka kaldım arkasından bide demez mi çok sık hasta oluyorsun dikkat et kendine falan:53:

Son düzenleme:
canım böyle tipleri iyi tanırım.sen gitmediğin için sana geliyordur.çok arsız olur böylesi ve ben gideyim o gelmesin derler.bilmem yapabilir misin ama ben sana garantili bir çözüm sunayım.o sana gelmeden sen ona git.beş dakika gireyim de saatlerce otur.abuk sabuk saatlerde git büyük ihtimal bu yaşlı bir kişidir.yaşlıysa akşam 10 gibi git uykusu gelince ne yapacak bakalım?bu sefer o soğutmaya çalışı seni kendinden.

ben 29 yaşındayım komşum 38 yaşında aslında yaşıt falanda değiliz neden bu kadar bana kafayı taktı bilmiyorum diğer komşularada çok sık gider ama en çok bana geliyor :26:

ben 29 yaşındayım komşum 38 yaşında aslında yaşıt falanda değiliz neden bu kadar bana kafayı taktı bilmiyorum diğer komşularada çok sık gider ama en çok bana geliyor :26:

en çok sana nazı geçiyor demek ki.herkesin bu kadar yüz vereceğini sanmam.10 yıl nasıl dayandın canım?

herkes gibi bende sormadan edemicem 10 yil nasil dayandin.:1:

anlasilan yapilabilecek seyleri yapmissin ama fayda etmemis.
sana oturmaya geldiginde bi konudan tartisma cikar araya sogukluk koy belki cözüm olur herhangi bir nedenden tartismak:ssz:

en çok sana nazı geçiyor demek ki.herkesin bu kadar yüz vereceğini sanmam.10 yıl nasıl dayandın canım?

son 5-6 yıldır böyle önceleri gelmiyordu yani diğer komşularımda öle pek sık habersiz gelmezlerdi resmi duruyordum çalışıyordum falan ama sonra birden bire alt komşum ve onun karşısındaki daire de oturan komşum benden çıkmaz oldular sırf bu yüzden tekrar çalışmayı düşündüğüm zamanlar bile oluyor :59:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X