Arkadaşlar valla çok bunaldım! az önce yine komşum bendeydi.. akşam saatlerinde çat kapı bana geldi, sürekli bunu yapıyor.. 5 dk oturcam der her defasında ama en az 3 saat oturur yani geliyorsun bari 5 dakkalığına geldim deme! üstelik çok konuşuyor hep onu dinleyelim istiyor ve sürekli aynı şeyleri anlatıyor hatta o akadar çok tekrar yapıyor ki onun yaşadığı şeyleri kendim yaşamış gibi her ayrıntısına kadar biliyorum.. 10 yıllık evliyim bir sitede oturuyorum ve oturduğum eve gelin geldim ev kendimize ait taşınma şansımda yok zaten evimide seviyorum ve komşumda ev sahibi ne onu burdan taşınacağı var ne benim nasıl devam edecek böyle bilmiyorum bişeyde diyemiyorum.. son 6 yıldır böyle beni çok bunaltıyor haftanın en az 3 günü bende sabah öğle akşam demez çıkar gelir sormaz müsaitmisin işin varmı yatıyormusun uyuyormusun bi yere gidecekmisin diye.. bazen çocuklarıda gelir kayınvalidesi varsa o da gelir daha olmadı bir kaç komşuya haber verir gelir.. bu durum beni inanılmaz rahatsız etmeye başladı sıkıldım.. aynı şeyi yapmasından ve aynı şeyleri anlatmasdından.. işin enteresan tarafı 10 yıldır komşuyuz evine 6-7 defa gitmişimdir onda da kendim değil davet edildiğim için komşularımla yani insan kendi evine gelmeyen birine durmadan misafirliğe nasıl gider ya..! yardım edin arkadaşlar bu komşuma nasıl belli edicem yada nasıl davranmalıyım :26: