Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla arkadaşım bu kadınlar klubu çok güzel bende geçenlerde çok daraldım, arakadaşlardan Allah razı olsun hepsi yardım sever bayaa bir içimi rahatlattıar.Sende takma kafana ama bence açma kapıyı yüzün tutmuyorsa ben yapamam diyorsan bir takım sözlerle ima et derim...

Komşun kapıya geldiğinde kapıyı açmadan müsait değilim kusura bakma de. Onun sana gelmesine izin verme baktın ki yüzsüzlüğü halen devam ediyor sen ona git. O sana gelemesin. gidincede hiç konuşma muhatap olma. o da başlıycaktır bu durumdan sıkılmaya başka komşulara dadanıcaktır. Allah yardımcıları olsun vesselam :) bu kadarını da anlar heralde öküz değil ya :) geriye bi dövmediğiniz kalıyo :1: gerekirse kk olarak birgün toplanıp onuda yaparız :33: sonrada bizler başlıyomuş gelmeye :21: şaka şaka :16::16:

bi gececik kalmaya geldik deriz yazı sende geçiririz komşunda kalabalığı görünce sıkılır gelmez belki ayağı kesilmiş olur böylelikle :27: şaka yaptımmm :16::16:

yok artık ! haftasonu da mı geliyo? :43:
aynen gelir valla :43: haftaiçi haftasonu sabah akşam hiç fark etmez ona her daim bana gelmeye hazır :ssz:
Yarın sabahın köründe sana gelip seni rüyamda gördüm 5 dk geldim anlatıp kalkacam derse sakın şaşırma:1:

açık açıkk konuşun derim kırmadann..sonuçta herkesin bir özel hayatı var canımm biraz kendini düşün yaa boşversenee ben uzanacamm keyf yapacam komşumda gelip dalcakk ooo onu oo daldıı yeree monte ederim nedir böyle yaa ben okudumm şimdii kendimii senin yerine koydumm işinn zorr ama tek çıkış yolunnn yaa açık açık konuşmakk yada işee başlamak ozaman ayağıı kesilirr nee densizler var ya şu hayattaa

10 senedir açık açık belli etmiş ..şimdi sıra daldığı yere monte etmekte :27:
aman benim evime monte etmeeeee :52::52::52:
Komşun kapıya geldiğinde kapıyı açmadan müsait değilim kusura bakma de. Onun sana gelmesine izin verme baktın ki yüzsüzlüğü halen devam ediyor sen ona git. O sana gelemesin. gidincede hiç konuşma muhatap olma. o da başlıycaktır bu durumdan sıkılmaya başka komşulara dadanıcaktır. Allah yardımcıları olsun vesselam :) bu kadarını da anlar heralde öküz değil ya :) geriye bi dövmediğiniz kalıyo :1: gerekirse kk olarak birgün toplanıp onuda yaparız :33: sonrada bizler başlıyomuş gelmeye :21: şaka şaka :16::16:

başka komşularada sık gidiyor ama daha çok bende benim evde rahat tabi evinde sigara içemiyor eşi içmediği için:31: bide sigarasını getirmez hep benden içer sonunda sigarayıda bırakcam evide satacam şehri terk edecem :52::52::52:

Son düzenleme:
Imalarla yalanlarla cozulecek dert degil demek ki bunca zaman ise yaramamis.
Acik acik soyle "Canim arada sirada gelirsin laflariz, ama surekli surekli olmuyor. Ben evli kadinim, hergun saatlerce laflayacak vaktim yok. Ev isine yetisemez oldum. Esimle cocugumla kotu olduk artik. Biraz azaltalim gelip gitmeleri, ben musait oldugum zamanlarda seni cagirayim, oyle gel" filan de.

vallahi çaresiz kaldım o derece bunalmış durumdayım bugün onu karşımda görünce ağlamak istedim nutkum tutuldu :53: dedim ki; eşin iyi bişi demiyor sıkılmıyor tek başına evde benim ki olsa istemez gitme der falan dedim demez mi o alışkın evde olmadığımın bile farkında değildir şimdi diye :53:

şimdi olduu kadının kocasııı ilgisizz..nedemek yaa evdee olduğumuu bilee hissetmiyorr demekk ay vallaa benim adam evdeykenn benn mutfakta olayım neyapıyosunn ordaa gell oturr der..şimdii evdee yokk nöbette..anlıcan arkadaşım sen anlattıkça bendee sıkıldımm valla kendimii senin yerine koydumm..sen konuş bu kadınla valla yoksaa böyle buu devam ederr

fare den korkuyodur her kadın gibi ....evde hemstir besle ..o geldiği zaman sal fareyi gezinsin bacak aralarında :52::52: yaşasın kötülükk :27:

Valla arkadaşım bu kadınlar klubu çok güzel bende geçenlerde çok daraldım, arakadaşlardan Allah razı olsun hepsi yardım sever bayaa bir içimi rahatlattıar.Sende takma kafana ama bence açma kapıyı yüzün tutmuyorsa ben yapamam diyorsan bir takım sözlerle ima et derim...
cidden iyi geldi buraya yazmak çünkü bu akşam gerçekten onu karşımda görünce çok moralim bozuldu eşimden çıkardım hırsımı yazık eşimde ben naptım bana niye bağırıyosun diyor:ssz:
bi gececik kalmaya geldik deriz yazı sende geçiririz komşunda kalabalığı görünce sıkılır gelmez belki ayağı kesilmiş olur böylelikle :27: şaka yaptımmm :16::16:
bişi söylim mi şaka gibi gelecek belki ama annemler abimler geliyor onlar geldiğinde bile bana çıkıyor onlardan bile çekinmez oldu düşün artık :43:
Imalarla yalanlarla cozulecek dert degil demek ki bunca zaman ise yaramamis.
Acik acik soyle "Canim arada sirada gelirsin laflariz, ama surekli surekli olmuyor. Ben evli kadinim, hergun saatlerce laflayacak vaktim yok. Ev isine yetisemez oldum. Esimle cocugumla kotu olduk artik. Biraz azaltalim gelip gitmeleri, ben musait oldugum zamanlarda seni cagirayim, oyle gel" filan de.

ben bazen çook sinirlenirim gözüm döner o derece yani eşim bile sakinleştiremez dua ediyorum gözüm dönmüş haldeyken bana gelsinde ne varsa içimde söyleyeyim diye :52::52::52:

Ayyy koptum yaww valla iyi fikir olmadı hepimiz toplaşıp tenhada sıkıştırıp bir güzel döveriz bu komşuyuu:1:

bir gun onceden disarida beklettiginiz tavuklu bir yemegi yedirin, bir daha gelmez.:60: gelse de sirf sizde yemek yememek icin yemek vakitlerinde hemen kacar..

Der valla ''5 dk sana geldim dayağımı yiyip hemen kaçıcam'' deyip öylece 'kalırmış:52:

evde biri olduğunda ve bu komşun geldiğinde kapıyı aç ama sadece kafanı dışarı çıkarcak kadar kapı aralık dursun direk içeriye davet eder gibi açma aa nasılsın benmde arkadaşım geldi oturuyorduk de o kadarda yüzsüzlük yapıp kapıyı itemez heralde hemde anlar istenmediğiini her dk:34:

evde biri olduğunda ve bu komşun geldiğinde kapıyı aç ama sadece kafanı dışarı çıkarcak kadar kapı aralık dursun direk içeriye davet eder gibi açma aa nasılsın benmde arkadaşım geldi oturuyorduk de o kadarda yüzsüzlük yapıp kapıyı itemez heralde hemde anlar istenmediğiini her dk:34:

ya ayağını kapının arasına koyup dur içeri bakicim 5 dakka oturup gidiciim derse :))))))))

korkut onu korkut !!! patlayan sigara ikram et tam böle keyifle içerken patlasın bunun da ödü kopsun :52:

işte bu fikre koptummmmm :62: eşime okudum adam dağıldı gülmektennnnnnn:60: ben yerlerdeyimmm Allah seni napsın emiiiii :52::52: nerden geldi aklına geldi bir an hayal ettim de çok eğlenceli olurdu :60:

Son düzenleme:
kızlar hazır konu böyleyken bende bişey sorucam çocukluk arkdaşım var köpeği var çok sık görüşmüyoruz ama son 2 gidişimde köpeği çok cana yakın eve biri gelsin bayılıyo hayvan bu arkadaşım kahkaha atarak bende misafiri sevmem bu kime çekti böle dedi :53: sizce yanlış anlamalımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X